Web Analytics Made Easy - Statcounter

منصور غلامی گفت: شرکت ‌های دانش بنیانی که امروز در تمامی مشکلات کشور را همراهی کرده اند نباید بعد از رفع تحریم‌ ها تحث تاثیر جریان واردات و تجارت از بین بروند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، وزیر علوم امروز پنج شنبه در جلسه شورای برنامه ریزی البرز که در سالن شهدای دولت استانداری البرز برگزار شد، با اشاره به اینکه انی استان دارای جایگاه ویژه ای در کشور می باشد، گفت: نگاه وزارت علوم بعد از ۴۱ سال از گذشت انقلاب اسلامی به سمت تاثیرگذاری مراکز علمی و فناوری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منصور غلامی تربیت نیروی انسانی را یکی از مهم ترین اقدامات موثری دانست که در سال های اخیر انجام شده است و افزود: ایران در زمینه پژوهش به اندازه ای پیشرفت کرده که امروز در جایگاه ۱۵ دنیا از نظر ارائه دستاوردهای علمی با شاخص جهانی قرارگرفته است.   وی با اشاره به اینکه امروز عموم مردم به شرایط سخت اقتصادی و مشکلات مدیریتی در زمان کرونا بیگانه نیستند، اظهار داشت: طی ۲۰ سال اخیر به سمت تشکیل مراکز رشد و پارک های علوم فناوری حرکت کرده ایم و امروز ۴۴ پارک علم و فناوری در کشور داریم.   غلامی پارک های علوم فناوری را حامیان شرکت های دانش بنیان دانست و تصریح کرد: در وزارت علوم ۱۹۰ مرکز رشد داریم که واحدهای استارتاپی در حال رشد را حمایت می‌ کنند، همچنین ۵ هزار و ۸۰۰ شرکت دانش بنیان ثبت شده رسمی در کشور داریم که دستاوردهای خوبی در زمان کرونا داشته اند.   وی با اشاره به اینکه شرکت های دانش بنیان ظرفیت های خوبی دارند که می توانند در استانی مانند البرز تاثیرگذار باشند، گفت: در راستای جلوگیری از توسعه بی هدف باید کیفی سازی و ماموریت گرایی را در آموزش های عالی مورد توجه قرار دهیم، البته در مزان تحریم ها در هر بخشی که با مشکل مواجه شدیم به سمت بخش‌های علمی و فناوری حرکت کردیم.   غلامی با اشاره به اینکه خدمات شرکت های دانش بنیان را در زمینه قطعه سازی، صنعت نفت، تجهیزات پزشکی زمان کرونا و .. را نباید نادیده گرفت، افزود: این شرکت ‌ها نباید بعد از رفع تحریم‌ ها تحث تاثیر جریان واردات و تجارت از بین بروند چون این اتفاقی است که ممکن است در این فضا پیش آید.   وزیر علوم در خاتمه با اشاره به اینکه باید جریان صادرات را به سمت صادرات صنعتی برد که لازمه آن حمایت از شرکت های دانش بنیان است، خاطر نشان داشت: امیداریم با لغو تمامی تحریم ها ظلمی که در فضای بین المللی علیه ایراخ رخ داده است از میان برود.
      انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۷۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی خیام نکویی ظهر پنج شنبه در بازدید از مرکز تحقیقات کشاورزی استان سمنان (شاهرود) ضمن بیان اینکه در تولید انواع محصولات کشاورزی باید از دانش و فناوری‌های جدید بهره گرفت، ابراز داشت: وجود شرکت‌های دانش بنیان و روی آوردن آنها به بخش کشاورزی از جمله نیازهای اساسی است.

وی ضمن بیان اینکه تنها هفت درصد شرکت‌های دانش بنیان معادل ۷۰۰ شرکت در بخش کشاورزی فعال هستند، افزود: با توجه به نیاز کشور این میزان شرکت دانش بنیان باید به ۲۰ درصد افزایش یابد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ضمن بیان اینکه نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است، ابراز داشت: انتظار می‌رود تا شرکت‌های دانش بنیان پا را فراتر نهاده و در این مقوله‌ها ورود کنند.

خیام نکویی ضمن بیان اینکه صنف و صنعت کشور نیز یک و نیم تن گندم نیاز دارند، تصریح کرد: با بهره‌گیری از دانش و فناوری نوین داخلی افزایش تولید گندم در دستور کار است.

وی ضمن بیان اینکه افزایش تولید گندم تا ۱۹ میلیون تن هدف گذاری شده است، افزود: با رشد بهره‌وری در تولید گندم و فناوری‌های جدید معتقدیم این هدف گذاری محقق خواهد شد.

کد خبر 6088589

دیگر خبرها

  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • استفاده از توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها برای رشد و توسعه مدیریت شهری اصفهان
  • موتور شش سیلندر بنزینی ایران‌ساخت رونمایی شد
  • گامی نو در صنعت راهسازی/توسعه فناوری‌های قیر و آسفالت با مشارکت دانش‌بنیان‌ها
  • عرضه توانمندی‌های صادراتی ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان ایرانی در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • ۷۰۰ غول دانش بنیان در قلب ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی