Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا،  رئیس مرکز ملی فضای مجازی روز پنجشنبه  در همایش ملی جامعه، تعلیم و تربیت که در دانشگاه خوارزمی برگزار شد به اهمیت توجه به مباحث فضای مجازی در دانشگاه‌ها و توجه به تحولات حوزه فناوری اشاره کرد.

«سید ابوالحسن فیروزآبادی» دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی کشور در این همایش گفت: مباحث تربیتی، روانشناسی، امور اجتماعی و اقتصادی و بحث‌های چندرشته‌ای، میان رشته‌ای و فرا رشته‌ای از مهم‌ترین مباحثی است که باید در دانشگاه‌ها مورد توجه قرار گیرد که امید است نظام دانشگاهی کشور با پرداختن به این مباحث خلاء ایجاد شده را برطرف کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اعلام کرد: در حوزه روانشناسی و تربیتی مباحث بسیار مهمی همچون پدیده «خود» مطرح است که به بازنمایی خود و نمایش ماندگار، گستردگی و توسعه خود در صفحه نمایش می‌پردازد که این خود دیجیتالی با نوعی خودشیفتگی همراه است.

فیروزآبادی خاطرنشان کرد: در حوزه تعلیم و تربیت نیز فراتر از مباحث آموزش تعاملی که در اوایل سال‌های ۲۰۰۰ مطرح بود امروز با مباحث کلاس‌های درس سکویی (platform) مواجهیم که به فردیت‌گرایی حوزه آموزشی تاکید دارد. افراد در حقیقت به صورت انفرادی به طراحی آموزش و یادگیری می‌پردازند و در نهایت در کنار مزیت فضای مجازی که شخصی‌سازی اطلاعات بر روی سکوهاست این نگرانی  ایجاد می‌شود که ما شاهد نوعی فرا فردیت‌گرایی در نظام آموزشی باشیم.

وی اظهار داشت: نظام‌های آموزشی کلاسیک مبتنی بر حضور و رقابت بودند اما امروز اشکال جدیدی ایجاد شده که درحوزه اجتماعی مباحث جدی و عمیقی مطرح می‌کند. در واقع بر روی نظام‌های سکویی، رسانه@های اجتماعی شاهد شکل‌گیری حباب هستیم که این حباب‌ها بحث قطبی شدن اجتماعی و عواقب سیاسی و اجتماعی را در همه کشورها در پی دارد. همچنین شخصی سازی اطلاعات در این گونه سکوها می‌تواند انسان ها را به اهداف اقتصادی، تبلیغاتی و رسانه ای برای سوء استفاده های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی تبدیل کند.

فیروزآبادی در خصوص مزایای شکل گیری این فضا در حوزه دانشگاه گفت: مزیت شکل گرفتن فضا خودآموزی در دانشگاه‌ها باعث می‌شود افراد در عین حال هم معلم و آموزگار و هم دانشجو باشند. در واقع در نظام شبکه‌ای کاربران هم رسانه و هم خبرنگار هستند که از آن به کاربران محتوا ساز(user generated content)تعبیر می‌شود یعنی کاربران می‌توانند در کنار تولید محتوا، رسانه با پوشش جهانی، گستردگی و ماندگاری دیجیتالی نیز باشند.

دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور با اشاره به مباحث اقتصادی فضای مجازی افزود: با توسعه فضای مجازی و توسعه فعالیت کاربران، افراد می‌توانند همزمان بنگاه، موسسه آموزشی و رسانه باشند و این بدان معناست که هویت‌های حقوقی متکثر با کارکردهای متنوع در حال شکل‌گیری است که با ظهور اقتصاد سکویی، خدماتی و اشتراکی و گیگ دنیا با ابزارهای پولی و مالی و قراردادهای هوشمند بسیاری مواجه خواهد شد.

فیروزآبادی با اعتقاد بر این که این تحولات سریع و تکثرها می‌تواند باعث بروز تلاطم‌ها و بحران‌هایی شود، افزود: هر گونه تحول تاریخی با تلاطم‌های اجتماعی و اقتصادی همراه بوده که این دوره نیز اینچنین خواهد بود بنابراین باید مباحث بسیار مهمی همچون رمز ارزها، توکن‌ها،   فین تک‌ها و سایر مواردی نو در این حوزه با پوشش جهانی مورد توجه قرار گیرد.

برچسب‌ها دانشگاه خوارزمی سید ابوالحسن فیروز آبادی دانشگاه خوارزمی ایرنا شورای عالی فضای مجازی کشور مرکز ملی فضای مجازی کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه خوارزمی دانشگاه خوارزمی دانشگاه خوارزمی دانشگاه خوارزمی ایرنا شورای عالی فضای مجازی کشور مرکز ملی فضای مجازی کشور اخبار کنکور فضای مجازی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۸۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش امیرعبداللهیان از سفر رئیسی به سریلانکا و پاکستان

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در فضای مجازی نوشت: در سفر رئیس جمهور کشورمان به سریلانکا (در چارچوب سیاست نگاه به آسیا)، پروژه چند منظوره سد و نیروگاه «اومااویا» که توسط مهندسان ایرانی ساخته شده است، با حضور روسای جمهور و مقامات دو کشور افتتاح شد.

‏وی افزود: پیش از آن رییس جمهور محترم در شهرهای تاریخی لاهور و کراچی (مراکز فرهنگی و اقتصادی پاکستان) با اقشار دانشگاهیان، فرهیختگان، تجار و فعالین اقتصادی دیدار و گفت‌وگو داشتند.

‏وزیر امور خارجه کشورمان تصریح کرد: اشتیاق گسترده مردمی، علی‌الخصوص در میان جوانان، در ابراز محبت و احساسات به مقام معظم رهبری و اشتیاق دیدار رییس جمهور کشورمان، در خیابان‌ها و میادین شهرهای پاکستان و بطور خاص در فضای مجازی به شکل کم سابقه‌ای مشهود بود.

کد خبر 6088623 محمد مهاجرانی

دیگر خبرها

  • گزارش امیرعبداللهیان از سفر رئیسی به سریلانکا و پاکستان
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ
  • علی ربیعی: تعطیلی روز شنبه توطئه نیست /بستن فضای مجازی چه خاصیتی دارد؟ وقتی خودتان هم در شبکه های مجازی هستید و تیک آبی و خاکستری می گیرید
  • موج واگذاری حیوانات خانگی در شبکه‌های اجتماعی/پت‌های خانگی در فضای مجازی دست به دست می‌شوند
  • چرا نباید نگران نسل Z بود؟
  • ربیعی: تعطیلی شنبه توطئه نیست
  • نسل Z از نگاه اکونومیست/ چرا نباید نگران این جوانان بود؟
  • ربیعی : فلسفه بقا بر فلسفه توسعه کشور چربیده است / تغییر سبک زندگی که در خیابان می بینید، توطئه نیست / جریان پرقدرتی سالهاست مقابل حاکمیت تفکر توسعه و پیشرفت ایستاده
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی برگزار می‌شود