Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس حوزه علمیه خواهران فارس گفت: همایش ملی علمی پژوهشی دین و بیماری‌های بحران‌زا با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سرویس فرهنگی شیرازه، حجت الاسلام والمسلمین عبدالرضا محمودی رئیس حوزه علمیه خواهران فارس، پیش از ظهر امروز در اختتامیه همایش ملی علمی پژوهشی دین و بیماری‌های بحران‌زا که در حرم مطهر احمدابن موسی(ع)برگزار شد، گفت: بیماری کرونا ویروس یک فضای خاصی در بین المللی و جهانی ایجاد کرد که همه جوامع به نوبه خود وارد عرصه و مقابله با شیوع کرونا شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس حوزه علمیه خواهران فارس ادامه داد: بعضی جوامع که خبردارشدند یک حرکت های خیلی غیر متعارف را  در رسانه ها شاهد بودیم از جمله، حمله به فروشگاه و درگیری بین مردم و مسائل در بحث سیاسی در کشورهایی که خود را کدخدا نظریه دهکده جهانی معرفی کردند، شاهد بودیم و وقتی سخن از دارو جهت جلوگیری از شیوع کرونا مطرح شد همان کشورها گفتند باید از ما اجازه گرفته شود در صورتی که  خلاف قانون جوامع بین الملل بود.   وی ابرازکرد: بعداز گذشت چندماه اتفاق خاصی رخ داد که محموله های از جمله دستکش و ماسک را در فرودگاه به سرقت بردند و این ویروس کرونا خیلی از معادلات را به هم ریخت که جای مطالعه در بخش های مختلف دارد.   حجت الاسلام محمودی با طرح این سوال که آیا دین در مواجهه با بیماری‌های بحران‌زا چه واکنشی دارد و آیا دین برای مواجهه با این پدیده نسخه‌ای را تجویز می‌کند یا موضوع را به سکوت واگذار می‌کند؟ افزود: امروزه در جوامع بین المللی، چهار بعد سلامت روانی، اجتماعی، زیستی و محیطی معنوی به آن اعتقاد راسخ است که باید دین ورود پیدا کند که درحال حاضر در مراکز آموزشی و درمانی در بسیاری از کشورهای آمریکا و اروپا شاهد رواج این چهار بعد هستیم.   رئیس حوزه علمیه خواهران فارس با اشاره به اینکه گام‌های که در پژوهش برداشته می‌شود قطعا تاثیرگذار است گفت: با یک پیشینه غنی و شخصیت های والا مقام که در استان فارس است یک بشارتی برای مسوولین است که انشالله این حرکت ها به خویشتن خویش متصل کند و بسیار موثری باشد.   وی افزود: معنویت در سلامت یک مسئله مهمی است که در دستور کار همه کشورها و جوامع قرارگرفته است.   حجت الاسلام محمودی به ظرفیت علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی ظرفیت خوبی در علم و علوم دینی دارد که می‌توانند نظریه کارشناسی در بحث بیماری‌ها بدهند لذا حضور این عزیزان باعث غنی بیشتر این همایش می‌شود.   رئیس حوزه علمیه خواهران فارس به یک تعریف از بیماری‌های بحران‌زا از زبان یک پزشک عنوان کرد و گفت: بیماری های عفونی، میکروبی را بیماری بحران‌زا می‌نامند که سطع وسیعی همانند ویروس کرونا به خود اختصاص می‌دهد.   وی دین را شامل سه بحث اعتقادی، احکام و اخلاق دانست و افزود: اعتقاد شالوده تفکر انسان را به خود اختصاص می‌دهد، همچنین احکام به چهارمقاله ارتباط با خود، ارتباط با همنوع، ارتباط با خداوند و ارتباط با هستی است که در اصطلاح احکام می‌گویند و اخلاق هم باید و نبایدهای است که در زندگی روزمره مد نظر قرار می‌دهیم.   حجت الاسلام محمودی به مطالعات میدانی و شواهد اشاره کرد و ابرازداشت: شواهد مختلفی محققان پیدا کردند و در نتایج یک سری مطالعات در بخش اورجینال و مطالعات خواندنی است.   به گزارش شیرازه، همایش ملی علمی پژوهشی دین و بیماری‌های بحران‌زا با شرکت ۵۰ نفر در زمینه مقاله که ۳۸ نفر از آنان مقالات خود را نهایی کردند به پایان رسید که در نهایت ۸ مقاله برتر که ۴ نفر در سطح دانشجویان و طلاب و ۴ نفر در سطح اساتید معرفی شدند.   لازم به ذکر است مقالات در فصلنامه علمی تخصصی رهیافت فرهنگ دینی آستان مقدس احمدی و محمدی به چاپ می‌رسد.   انتهای پیام

منبع: دانا

کلیدواژه: حجت الاسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۹۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان عیسی بابائی در دیدار با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان، گفت: رویکرد کمیته امداد به سمت توانمندسازی، خودکفایی، اشتغال، درآمد با ثبات و پایدار است ، تا عزت و کرامت خانواده ها حفظ شود .

بابائی با اشاره به تفاهم نامه ایجاد مراکز نیکوکاری در دانشگاه آزاد اسلامی ، ادامه داد: با توجه به ماموریت های مهم کمیته امداد در بحث مسکن، اشتغال، بهداشت و درمان و مسائل فرهنگی ، همکاری و تعامل مراکز دانشگاهی ، علمی و پژوهشی بویژه دانشگاه آزاد اسلامی از طریق ایجاد مراکز نیکوکاری ،اهمیت ویژه‌ای پیدا می‌کند

مدیرکل کمیته امداد استان گلستان ، نگاه پژوهش محور را در این حوزه بسیار مهم خواند و افزود: «دانشگاه‌ها می‌توانند با ابزار علمی و پژوهشی و شناسایی نقاط ضعف و قوت ما را در ارتقا و رسیدن به توسعه پایدار یاری کنند.

وی با اشاره به ۸۱۰۰ فرصت شغلی ایجاد شده در سال گذشته ، تصریح کرد: مواردی مثل آموزش، توانمندسازی، مهارت افزایی، بازاریابی در دستور کار کمیته امداد قرار گرفته است و در این زمینه از هر ایده‌ای که بتواند مددجویان کمیته امداد را به سمت درآمد پایدار و مکفی هدایت کند، استقبال می‌کنیم.

بابائی حمایت از پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دکتری را از دیگر برنامه‌های کمیته امداد امام خمینی (ره) خواند و یادآور شد: در این حوزه نیز ما آمادگی داریم تا از دانشجویانی که بتوانند با بررسی وضعیت فقر و کمک به بالا بردن وضعیت معیشتی، کارآفرینی و... این عزیزان دخیل باشند، حمایت لازم را انجام دهیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان نیز ضمن تشکر از فعالیت های موثر کمیته امداد ،گفت: «این دانشگاه با کادر هیات علمی مجرب، فارغ التحصیلان کارآزموده و دانشجویانی پویا و نوآور آمادگی دارد تا در حوزه‌های علمی و پژوهشی کمیته امداد امام خمینی (ره) را یاری کند.

سید علی طاهری با اشاره به شعار سال ،افزود:  همه ما وظیفه داریم تا در جهت بالندگی کشور عزیزمان ایران گام‌های استواری برداریم و در تعلیم و تربیت نسل جوان بویژه ولینعمتان جامعه اسلامی در راستای افزایش مهارت های کسب و کار با همت و قدرتی مضاعف  رو به جلو حرکت کنیم.

گفتنی است : مقرر شد این جلسات به طور مستمر و با هماهنگی‌های معاونت‌های ذیربط با یکدیگر برگزار شود و ماحصل آن در نشست‌های بعدی مورد گفت‌وگو و تبادل نظر قرار بگیرد.

دیگر خبرها

  • برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه «فقه و فقاهت» منتشر شد
  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران ۱۲ اردیبهشت در قم برگزار می‌شود
  • نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه فقه و فقاهت منتشر شد
  • همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس برگزار شد
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • همایش علمی خلیج فارس هویت ملی و تاریخی
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!