Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به تغییر رفتار ویروس کرونا در پیک جدید، گفت: ما نیز باید رفتارمان را متناسب با تغییر رفتار ویروس تغییر دهیم.

دکتر سید محمد علوی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به مشخصات ویژگی های پیک بیماری، اظهار کرد: در پیک قبلی میزان درگیری کودکان کمتر بود اما در پیک جدید تمایل واریانت انگلیسی به گروه‌های سنی مختلف بیشتر شده است بنابراین کودکان، نوجوانان، میانسالان و همه افراد درگیر می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در سوش انگلیسی سرایت، شدت بیماری‌زایی و مرگ و میر نیز بیشتر شده است.

علوی ادامه داد: دوره کمون بیماری نیز کاهش یافته است یعنی اگر قبلا دوره کمون حدود ۱۴ روز طول می‌کشید، اکنون کمتر شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز افزود: اکنون شاهد تغییر رفتار ویروس هستیم بنابراین ما نیز باید رفتارمان را متناسب با تغییر رفتار ویروس تغییر دهیم؛ اگر در گذشته سهل‌انگاری می کردیم یا باورهای غلط داشتیم، باید همه این رفتارها تغییر کنند.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان تصریح کرد: به طور مثال اگر در گذشته می‌گفتیم باید یک متر از هم فاصله داشته باشیم اکنون باید این فاصله، به یک و نیم تا دو متر افزایش یابد. اگر قبلا می‌گفتیم از یک ماسک استفاده شود، اکنون باید از دو ماسک استفاده کنیم.

علوی گفت: قبلا می‌گفتیم حداکثر مدت اقامت در یک مکان ۱۵ تا ۲۰ دقیقه باشد اما اکنون ماندن ۶ تا ۷ دقیقه‌ای در یک مکان نیز خطرناک است بنابراین باید توقف در یک مکان به حداقل برسد. تا حد امکان نباید از منزل خارج شد و اگر برای کار ضروری از خانه خارج شدیم باید طبق برنامه و در مدت زمان مشخص کار خود را انجام دهیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اخبار اجتماعی خوزستان کروناویروس همه باهم علیه کرونا خیز کرونا در خوزستان تغییر رفتار ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۹۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا

آژانس دارویی اتحادیه اروپا به‌روزرسانی واکسن‌های کرونا را به منظور هدف قرار دادن سویه JN.۱ توصیه کرده است.

به گزارش ایسنا، سویه JN.۱ با خانواده سویه XBB که توسط واکسن های به روز شده قبلی هدف قرار گرفته بود، متفاوت است و اکنون موارد ابتلا به آن در جهان از انواع XBB پیشی گرفته است.

بنابر اعلام مرکز اطلاع رسانی آژانس دارویی اتحادیه اروپا، شواهد نشان می‌دهد هدف قرار دادن سویه JN.۱ به حفظ اثربخشی واکسن ها با ادامه تکامل سارس-کوو-۲ کمک می‌کند.

ویروس کرونا هنوز هم ماهانه باعث مرگ هزاران نفر می‌شود.

بیشتر بخوانید:

کرونا در جهان؛ جدیدترین سویه‌های در گردش در ماه‌های اخیر

این آژانس می‌گوید می‌خواهد با سازندگان واکسن ملاقات کند و درباره چگونگی ساخت نسخه‌های جدید این واکسن برای برنامه واکسیناسیون امسال مشورت نماید.

سازمان جهانی بهداشت (WHO) در تاریخ جمعه ۵ مه ۲۰۲۳ به‌ طور رسمی پایان وضعیت اضطراری کووید ۱۹ در جهان را اعلام کرد. این سازمان در ژانویه ۲۰۲۰، شیوع ویروس کرونا را یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی و نگرانی بین‌المللی اعلام کرده بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه‌های تقویت اعتماد به نفس با افزایش سن
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • افزایش 6 درصدی حمایت نسل Z از فلسطین و حماس
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • خلیج‌فارس تاریخ سربلند ملت ایران است
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها
  • چین: فیلیپین اراده پکن برای حفاظت از حاکمیت خود را به جالش نکشد
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند