Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، اهالی ۱۵ روستای اهواز به علت قرار گرفتن در آزادراه اهواز - بندرامام و الزام پرداخت عوارضی خواستار رفع این مشکل هستند.

بدر عطیوی دهیار روستای ام الطرفه در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، گفت: حدود ۳۸۰ نفر در این روستا ساکن هستند و بسیاری از اهالی به علت مشکل بیکاری به مناطق حاشیه‌ای اهواز مانند کوی مدرس و اسلام اباد مهاجرت‌ کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: اهالی روستا به شهر تردد دارند و آنهایی که به شهر مهاجرت کرده‌اند نیز به طور مرتب به دیدار آشنایان خود و زیارت درگذشتگان به روستا می‌آیند اما این ترددها باعث وارد آمدن هزینه گزاف به روستائیان به علت هزینه عوارضی شده است.

عطیوی با اشاره به وقوع چندیت درگیری بین اهالی روستا و متولیان عوارضی، عنوان کرد: این روستا تا عوارضی ۴ کیلومتر و تا شهر اهواز کمتر از ۱۰ کیلومتر فاصله دارد و به این علت ترددها بسیار است.

 

آلبوعطوی از روحانیون مطالبه‌گر روستا گفت: اهالی روستاهای این مسیر خواهان معافیت از پرداخت عوارضی جاده و یا احداث جاده‌ای جداگانه برای تردد اهالی است.

وی با بیان اینکه جاده دامغه به طول ۵ کیلومتر و از صنایع فولاد آغاز می‌شود، عنوان کرد: از شرکت فولاد انتظار می‌رود از محل مسوولیت‌های اجتماعی، در زمینه عبور و مرور و حل مشکلات ساکنان روستاهای اطراف خود گام بردارد که یکی از راه‌های آن احداث جاده دامغه است.

وی با اشاره به اینکه کانال آبیاری کانون‌های ریزگرد از میان روستاهای اهواز در بخش غیزانیه عبور می‌کند، اظهار کرد: مبالغ هنگفتی برای نهالکاری در کانون‌های ریزگرد هزینه شده که بی فایده بوده است؛ اراضی این روستاها حاصلخیز است و از مسوولان تقاضا می‌کنیم که اجازه دهند اهالی از آب کانال برای کشاورزی استفاده کنند.

آلبوعطوی افزود:  این اقدام کمک شایانی به رونق منطقه و اشتغالزایی خواهد کرد و موجب مهاجرت معکوس اهالی روستا از حاشیه شهر به زادگاه خود می‌شود.

وی گفت: شرکت‌های متعدد نفت و فولاد در اطراف روستا وجود دارد و انتظار می‌رود برای کاهش بیکاری، استخدام این شرکت‌ها از بومی‌ها باشد.

وی بیان کرد: تنها راه مهار کانون های ریزگرد رونق کشاورزی این منطقه است و کهورهای کشت شده در سه سال اخیر از بین رفته است.

به گزارش خبرگزاری فارس، روستای ام الطرفه یکی از نزدیک ترین روستاها به اهواز به شمار می‌رود اما فاقد معابر زیرسازی و آسفالت شده است.

انتهای پیام/

   

منبع: فارس

کلیدواژه: اهواز روستا امام خمینی عوارض اهالی روستا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۱۱۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسانی از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه معاف شدند؟

نمایندگان مجلس شورای اسلامی جهت تامین نظر شورای نگهبان مواردی را تصویب کردند که به موجب آن افراد غیرتجاری مشمول معافیت مالیات بر عایدی سرمایه می‌شوند.

به گزارش ایسنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز ایرادات شورای نگهبان در ماده ۲۵ طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی را رفع و تصویب کردند.

بند (الف) ماده (۲۵) به شرح زیر اصلاح شد:

الف- در هر سال مجموع درآمد‌های موضوع ماده (۱۲۴) این قانون برای اشخاص غیرتجاری تا آستانه پنج برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون یا ۲۰ میلیارد ریال هر یک بیشتر باشد، در آن سال معاف از مالیات موضوع این فصل و نسبت به مازاد آن، مشمول مالیات با نرخ ماده (۱۳۱) این قانون است.

بند (ب) ماده (۲۵) به شرح زیر اصلاح شد:

ب- هر شخص غیرتجاری ایرانی بالای ۱۸ سال، در طول عمر خود در مجموع تا آستانه ۱۰۰ برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون، معاف از مالیات موضوع این فصل است. استفاده از این معافیت در هر سال بنا به درخواست اشخاص موضوع این بند از طریق کارپوشه غیرتجاری است و درصد (سهم) استفاده از معافیت این بند در هر سال از میزان باقیمانده آستانه مذکور که در سال‌های آتی قابل استفاده است، کسر می‌گردد. اشخاص فوق در طول عمر خود، حداکثر سه سال می‌توانند نسبت به درخواست و استفاده از این معافیت اقدام کنند.

بند (ج) ماده (۲۵) به شرح زیر اصلاح شد:

ج ـ به‌منظور تسهیل معاملات سرپرست خانوار از قبیل فروش کالا‌های مستعمل، نصاب بند «الف» این ماده برای اشخاص مذکور معادل است با ۶ برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون یا ۲۴ میلیارد ریال هر یک که بیشتر باشد و نصاب موضوع بند (ب) این ماده، معادل است با ۱۲۰ برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون.

بند (د) ماده (۲۵) به شرح زیر اصلاح شد:

د- در صورتی که در طول سال، مجموع درآمد‌های موضوع ماده (۱۲۴) اشخاص غیرتجاری از میزان آستانه ۱۰۰ برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون بیشتر شود، مابه‌التفاوت از مجموع مقادیر مذکور این ماده به‌صورت علی‌الحساب مشمول پرداخت مالیات به نرخ مقرر در ماده (۱۳۱) این قانون می‌شود.

شخص مذکور مکلف است ظرف ۱۰ روز کاری از تاریخ اعلام سازمان، نسبت به صدور، اصلاح یا ابطال صورتحساب الکترونیکی مربوط یا پرداخت یا ترتیب پرداخت مالیات یا ارائه ضمانت به میزان مالیات متعلق اقدام نماید؛ در غیر این صورت اشخاص موضوع بند (الف) ماده (۱۱) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان موظف‌اند با اعلام بانک مرکزی به میزان مالیات مذکور، وجوه متعلق به شخص بدهکار را تا زمان انجام اقدامات فوق در حساب وی مسدود نمایند.

تبصره – آیین‌نامه اجرایی این ماده حداکثر ظرف یک سال پس از تاریخ لازم‎الاجرا شدن این ماده، توسط سازمان با همکاری بانک مرکزی تهیه می‌شود و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

دیگر خبرها

  • شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالت حذف شد
  • ترافیک سنگین در آزاد راه کرج - تهران
  • روستایی که سهم لک لک ها شد | لک لک هایی که روستاییان را مجبور به خانه سازی کردند
  • این لک لک ها اهالی را مجبور به خانه سازی می کنند
  • چه کسانی از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه معاف شدند؟
  • تنها پل چوبی روستای شورکش بر اثر باران سیل آسا تخریب شد + فیلم
  • ترمیم آسفالت خیابان بنفشه درخواست شهروندان اهوازی شد
  • در این روستا یک شب در سال همه کوفته می خورند | مراسم «اوکوز قوربانی» در روستای اسفنجان شهرستان اسکو
  • آیین گاوکشان 
  • تجمع دانشجویان اهوازی در حمایت از دانشجویان آمریکایی