Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس‌جمهور به کمیته‌های ستاد کرونا ماموریت داد امکان پخش برنامه‌های نشاط‌آور متناسب با ایام نوروز از جمله نمایش فیلم‌ها، اکران‌های سینمایی و کنسرت‌های آنلاین را فراهم کنند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، دستورالعمل هماهنگی مدیریت و مسؤولیت پذیری سفرهای نوروزی در شرایط کرونا، روز پنجشنبه در جلسه رؤسای کمیته‌های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا به ریاست حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رئیس جمهور بررسی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در چارچوب این دستورالعمل که توسط قرارگاه عملیاتی و با مشارکت کمیته‌های ستاد ملی مقابله با کرونا تدوین شده، پیش بینی شده که تمامی ترددها و سفرها به شهرهای با وضعیت قرمز و نارنجی ممنوع است.

کمیته بهداشتی و درمانی نیز موظف شد اقدامات لازم را برای بازنگری در پروتکل‌های بهداشتی مرتبط با سفر، اقامتگاه‌ها، مراکز تفریحی و محیط‌های کسب و کار و نظارت دقیق بر روند اجرای این پروتکل‌ها، انجام دهد.

قرارگاه عملیاتی و کمیته امنیتی و اجتماعی ستاد ملی مقابله با کرونا نیز موظف شدند بر تغییر وضعیت احتمالی استان‌ها در خلال سفرهای استانی و هماهنگی میان دستگاه‌ها از جمله نیروی انتظامی، وزارت میراث فرهنگی و راه و شهرسازی برای کنترل تردد افراد با تست مثبت کرونا و برخورد با خاطیان عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی، اقدامات لازم را با نهایت دقت انجام دهند.

رئیس جمهور در همین ارتباط با اشاره به تجارب به دست آمده طی یکسال اخیر و در عین حال دومین نوروزی که کشور گرفتار پاندمی کووید ۱۹ است، گفت: با بهره گیری از این تجربیات و همچنین رعایت دقیق و جدی پروتکل‌ها و پیش گرفتن زندگی سازگار با کرونا می‌توان تعطیلات مرتبط با نوروز را با اجرای پروتکل‌ها برگزار کرد.

روحانی تاکید کرد: اگرچه توصیه جدی متخصصان، فعالان و مسؤولان بهداشتی کشور عدم رفت و آمد غیرضرور بویژه برای افراد خطرپذیر است و بسیاری نگرانی‌ها که در خصوص شیوع بیماری با توجه به رفت و آمدهای نوروزی وجود دارد اما می‌توان با اتکا بر مسؤولیت پذیری جامعه و مردم و حساسیت‌هایی که نسبت به حفظ سلامت وجود دارد، امیدوار بود که با رعایت دستورالعمل‌ها، امکان تردد در ایام نوروز به شهرهای با وضعیت آبی و زرد فراهم شود.

رئیس جمهور از کمیته تبلیغات خواست با همکاری قرارگاه و کمیته بهداشتی و درمانی طی یک برنامه ریزی تبلیغی، اطلاع رسانی و آگاهی بخشی، تمامی جزئیات دستورالعمل مرتبط با ایام نوروز اطلاع رسانی و آموزش داده شود تا مردم به هیچ وجه نسبت به وضعیت‌های مختلف در مورد اجازه و یا ممنوعیت تردد به شهرهای با وضعیت‌های چهارگانه دچار ابهام نشوند و بتوانند به طور دقیق برای خود برنامه ریزی کنند.

روحانی به این کمیته همچنین مأموریت داد با همکاری صدا و سیما و وزارتخانه‌های ارتباطات و ارشاد و بکارگیری تمامی ظرفیت‌های رسانه‌ای کشور، امکان پخش برنامه‌های نشاط آور متناسب با ایام شادی و تعطیلات نوروزی از جمله نمایش فیلم‌ها، اکران‌های متناسب سینمایی و کنسرت‌های آنلاین را فراهم کند.

رئیس جمهور با اشاره به بررسی‌های به عمل آمده از وضعیت‌های مختلف در جامعه تصریح کرد: مقاومت، صبر و تحمل مردم در یکسال گذشته در برابر فشار شدید اقتصادی در دوره تحریم‌ها و شیوع کرونا، ستودنی است و باید قدردان چنین مردمی باشیم.

روحانی گفت: میزان فشاری که بر مردم وجود دارد از سوی مسؤولان و دولت قابل درک است و تمامی تلاش دولت این است که در عین حفظ سلامت بتواند در شرایط جنگ تحمیلی اقتصادی عوارض اجتماعی و اقتصادی کرونا را نیز کنترل کند و همواره تلاش داشته که کمترین عوارض متوجه زندگی مردم شود و تمامی اقداماتی که در این عرصه انجام گرفته، با قدرت تداوم می‌یابد.

رئیس‌جمهور افزود: تمامی دستگاه‌ها در دولت و سایر قوا باید با هماهنگی و اقدامات منسجمی که انجام می‌دهند موجبات کاهش فشارهای حاشیه‌ای و یا غیرمرتبط شوند و اجازه ندهند که درگیری‌های جناحی و یا سلایق خاص افراد، عوارض ناخواسته جنگ اقتصادی و کرونا بر مردم را تشدید کند.

روحانی در ادامه پس از گزارش کمیته اقتصادی در خصوص مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا در مورد ارائه سه خدمت عمومی با بیشترین تقاضای مردمی در بستر سکوی دولت همراه، و معرفی وزارت راه و شهرسازی و سازمان تأمین اجتماعی به عنوان پیشروترین دستگاه‌ها در اجرای این مصوبه، دستگاه‌های مسؤول را موظف کرد نسبت به پیوستن به سکوی دولت همراه و اجرای مصوبه ستاد کرونا تسریع کنند و کارگروه‌های مختلف در این خصوص مأموریت یافتند بر حسن اجرای این مصوبه نظارت و اقدامات اجرایی را انجام دهند. رئیس جمهور تأکید کرد که باید به دقت وضعیت و شرایط جدید بیماری مربوط به ویروس جهش یافته کرونا را رصد کرده و مداخله مناسب را انجام داد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: روحانی ستاد ملی کرونا کرونا ویروس برنامه نوروز ستاد ملی مقابله با کرونا رئیس جمهور پروتکل ها دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۱۲۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات

روحانی رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند.

 

به گزارش سایت رسمی رئیس جمهور سابق ایران، حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با تأکید بر اینکه اگر مردم از حکومت فاصله گرفتند، اداره جامعه سخت خواهد بود، افزود: ما در دولت دوازدهم با مشکلات ویژه‌ای روبه‌رو بودیم. گویا داعش و ترامپ و کرونا کافی نبود که اقداماتی هم در داخل شد تا دولت را زمین بزنند. در طول ۴ سال دولت دوازدهم به مردم گفتند اگر ما بیاییم مسائل شما را در کوتاه‌مدت حل می‌کنیم. در اقتصاد و سیاست و سیاست خارجی به مردم قول دادند، گفتند برجام دولت قوی می‌خواهد. اما ضربه کاری میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ پس از انتخابات کم‌رمق مجلس در سال ۱۳۹۸ بود. وقتی مردم کنار زده می‌شوند و در امور کشور مشارکت ندارند، چطور می‌خواهند مشکلات را حل کنند؟

او رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند. وقتی ۷۳ درصد مردم در انتخابات حضور پیدا کردند معلوم است از دولت منتخب حمایت می‌کنند، وقتی مشارکت زیر ۵۰ درصد شد، مشخص است چه مشکلاتی پیدا می‌کنیم؟ روزی در منطقه افتخار می‌کردیم انتخاباتی با ۸۰ و ۸۴ درصد مشارکت برگزار می‌کنیم، حالا باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم.

دیگر خبرها

  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • برنامه دولت برای چگونگی تداوم کالابرگ تا هفته آینده اعلام می شود
  • وزارت رفاه: تا هفته آینده، برنامه دولت برای نحوه تداوم طرح کالابرگ اعلام می‌شود
  • برنامه دولت برای چگونگی تداوم طرح کالابرگ تا هفته آینده
  • اعلام برنامه دولت برای چگونگی تداوم طرح کالابرگ تا هفته آینده
  • یادواره ۲۴ شهید روحانی شهرستان‌های انار و رفسنجان برگزار شد
  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از شنبه با ۲ آپشن/ بالاخره دولت دستور همسان‌سازی حقوق‌ها را داد
  • دستور رئیسی برای برخورد قاطع با متخلفین در محیط زیست
  • اجرای بخشی از مصوبات سفر رئیس جمهور به استان کرمانشاه