Web Analytics Made Easy - Statcounter

مالداران گفت: در اوج فراگیری ویروس کرونا، اصناف و کسبه مجبور به تعطیلی مغازه‌های خود شدند و بعضاً چک‌های برگشتی دارند ولی علی‌رغم قانون بانک مرکزی، بانک‌های عامل با اصناف شهرستان در پرداخت تسهیلات کرونا همکاری خوبی نداشتند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی مالداران، رئیس اتاق اصناف خلیل‌آباد در گفتگو با خبرنگار صبح توس؛ با اعلام این خبر اظهار داشت: بانک مرکزی در بخشنامه‌ای که شهریورماه رسانه‌ای شد، اعلام کرد که اعمال محرومیت‌های قانونی صادرکنندگان چک‌های برگشتی بـه دلیل شرایط ایجاد شده ناشی از شیوع بیماری کرونا تعلیق شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این استثنا تنها برای طرح‌های تسهیلات کرونایی اعمال شد، خاطرنشان کرد: به علت اینکه در اوج فراگیری ویروس کرونا اصناف و کسبه مجبور به تعطیلی مغازه‌های خود شدند، بعضا چک‌های آنها برگشت خورد ولی بانکها با اصناف شهرستان در پرداخت تسهیلات کرونا همکاری خوبی نداشتند.

رئیس اتاق اصناف خلیل‌آباد با تأکید بر اینکه مسئولان همواره در تمامی نشست‌های ستاد مقابله با کرونای خلیل‌آباد از همکاری اصناف و بازاریان به لحاظ رعایت دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های بهداشتی تقدیر می‌کنند، تصریح کرد: خلیل‌آباد کمترین پلمب اصناف سطح شهرستان‌های استان را در زمان اعمال محدودیت‌ها داشت.

وی با اشاره به اینکه شهرستان خلیل‌آباد هیچ‌گونه کمبودی در تأمین ارزاق عمومی ندارد، اذعان کرد: 24 تن روغن طی هفته جاری وارد شهرستان شد که 12 تن در روستاها و باقی در سطح شهر خلیل‌آباد و کندر در حال توزیع است و در همین راستان از نظر جذب اقلام طرح تنظیم بازار رتبه چهارم استان را داریم.

مالداران با بیان اینکه کلیه کسبه، بازاریان و همشهریان همچنان باید فاصله‌گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک و رعایت پروتکل‌های بهداشتی را مدنظر قرار دهند، عنوان کرد: باتوجه‌به اینکه اواخر سال بحث خرید اجناس عید توسط خانواده‌ها را پیش رو داریم می‌طلبد که کلیه پروتکل‌های بهداشتی رعایت شود.

وی همچنین تشریح کرد: رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط تمام اصناف، بازاریان و همشهریان می‌توانند مانع از اوج‌گیری کرونا و همچنین مانع تعطیلی اصناف و بازاریان می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: پروتکل های بهداشتی تسهیلات کرونا خلیل آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۱۲۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت سیزدهم عزم راسخی برای تأمین مسکن اقشار کم‌برخوردار دارد

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میاندوآب گفت: افزایش سهمیه شهرستان میاندوآب از یک‌هزار و ۲۰۰ واحد مسکونی به یک‌هزار و ۷۰۰ واحد، بیانگر توجه ویژه دولت به مناطق محروم و روستاییان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، محمدرضا رضایی، امروز _پنج‌شنبه ششم اردیبهشت_ در دومین جلسه شورای تأمین مسکن شهرستان میاندوآب اظهار کرد: دولت عزم راسخی برای تأمین مسکن اقشار کم‌برخوردار دارد.

وی افزود: افزایش سهمیه شهرستان میاندوآب از یک‌هزار و ۲۰۰ واحد مسکونی به یک‌هزار و ۷۰۰ واحد، بیانگر توجه ویژه دولت به مناطق محروم و روستاییان است.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میاندوآب گفت: تسهیلات خوبی توسط دولت سیزدهم برای به‌سازی و مقاوم‌سازی مساکن روستایی با سود ۲۳ درصد درنظر گرفته است که تنها پنج درصد از سود این تسهیلات توسط اشخاص پرداخت می‌شود و ۱۸ درصد باقی مانده نیز توسط دولت پرداخت می‌شود.

رضایی تصریح کرد: در زنجیره پرداخت تسهیلات مساکن روستایی تعداد معرفی شده به بانک‌ها زیاد، اما تعداد عقد قرارداد و تسهیلات پرداخت شده به مراتب کمتر است.

وی با بیان اینکه هستند کسانی که باوجود معرفی به بانک پیگیر موضوع نشده و تشکیل پرونده نداده‌اند، تأکید کرد: بنیاد مسکن موظف است، طی دو هفته نسبت به تعیین تکلیف معرفی‌شدگان، سنجش میزان رضایتمندی معرفی‌شدگان از بانک‌های عامل و اعلام گزارش کامل از مراجعه نداشتن برای تشکیل پرونده و عقد قرارداد اقدام و راهکار مناسبی برای شناسایی و رفع مشکل ارائه دهد.

رضایی ادامه داد: هدف شورای تأمین مسکن باید حفظ و افزایش سهمیه در به‌سازی و مقاوم‌سازی مساکن روستایی باشد، انتظار داریم بانک‌های عامل با دید تسهیل‌گرانه نسبت به دریافت ضمانت پرداخت عمل و تابع قوانین باشند.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میاندوآب خاطرنشان کرد: شهرستان میاندوآب با پوشش ۵۵ درصدی معرفی شدگان برای اخذ تسهیلات، تعداد سهمیه و عملکرد بانک‌های عامل رتبه نخست استان را کسب کرده که اقدامی ارزنده و شایسته تقدیر است.

کد خبر 747855

دیگر خبرها

  • تشکیل هیئت ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • تشکیل هیات ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد
  • لزوم سرعت بخشی بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مددجویان کمیته امداد
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • سهمیه یک‌هزار و ۷۰۰ واحدی میاندوآب در طرح نهضت ملی مسکن
  • خلیل آباد کمترین واحد صنفی بدون مجوز را دارد
  • دولت سیزدهم عزم راسخی برای تأمین مسکن اقشار کم‌برخوردار دارد
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید