Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دیلی میل، این دو فرد یکی محقق است و دیگری شکارچی و مارشناس.

این دو که داستین کروم و داریل تامپسون نام دارند می گویند با تحقیقات در آزمایشگاه به این نتیجه رسیده اند که استفاده از ترکیبی موجود در مار پیتون در واکسن کرونا می تواند به قوی تر شدن واکسن بیانجامد. این ترکیب اسکوالن نام دارد و همانند روغن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روغن در طبیعت هم یافت می شود و می توان آن را از کبد کوسه هم استخراج کرد.

استخراج اسکوالن از بدن کوسه ها چالشی عظیم و زیست محیطی را در جهان رقم زد و نسل این جانوران را تا حد انقراض نیز پیش برد. بسیاری از فعالان حقوق حیوانات به این مسئله به شدت اعتراض کردند تا شکار کوسه ها کاهش یابد. اما مسلما در شرایط فعلی شکار پیتون ها چندان اشکالی ندارد.

جمعیت مارهای پیتون برمه ای بسیار زیاد است و به همین جهت شاید در ابتدا شکار آنها بدون اشکال به نظر برسد.

اگرچه سازمان بهداشت جهانی اسکوالن را برای واکسن ها بی خطر می داند ، اما در لیست مواد تشکیل دهنده واکسن های فایزر و مدرنا سازمان غذا و داروی آمریکا وجود ندارد.  اسکوالن برای اولین بار در سال 1997 هنگامی که 10 میلی گرم برای ایجاد واکسن آنفلوانزا استفاده شد، مورد توجه قرار گرفت و از آن زمان به بعد بسیار مورد استفاده قرار گرفت.

با این حال ، سخنگوی فایزر بیانیه ای منتشر کرد و گفت: «هیچ نوع فرآورده انسانی و حیوانی در دارو وجود ندارد»

این اظهارنظر نشان می دهد واكسن ویروس كرونا این شركت فاقد اسكولین است.

ایده استفاده از این ترکیب در واکسن های کووید از سال گذشته که پاندمی همه دنیا را فراگرفته محبوبیت بیشتری پیدا کرده است ، اما منبع اصلی کوسه ها هستند  و فعالان حیوانات علاقه چندانی به این ایده ندارند.

استفانی برندل ، بنیانگذار و مدیر اجرایی «شارک الایس» گفت: برداشت چیزی از یک حیوان وحشی هرگز پایدار نخواهد بود ، مخصوصاً اگر یک حیوان شکارچی برتر باشد که تعداد زیادی تولید مثل نکند.

این محقق گفت: بسیاری از ناشناخته ها در مورد چگونگی و طول مدت این بیماری همه گیر وجود دارد. اما مشخص است در صورت ادامه روند فعلی جمعیت کوسه ها به شدت با خطر انقراض روبرو خواهد شد.  ما در تلاش نیستیم که تولید واکسن را کاهش دهیم یا مانع آن شویم. اما به سادگی درخواست می کنیم که آزمایش اسکوالن غیر حیوانی در کنار اسکوالن کوسه انجام شود تا در اسرع وقت جایگزین شود.

با توجه به این اتفاق اکنون بیشتر از هر زمان دیگری استفاده از مارهای پیتون برای اسکوالن آنها مورد توجه دو محقق اهل فلوریدا قرار گرفته است.

اما اسکوالن چیست؟ اسکوالن ماده ای روغن مانند است که به طور طبیعی در طبیعت یافت می شود و به صورت تجاری از روغن ماهی به ویژه از کبد کوسه استخراج می شود. همچنین در انواع غذاها ، مواد آرایشی ، داروهای بدون نسخه و مکمل های سلامتی یافت می شود.

این ترکیب برای اولین بار در واکسن آنفلوانزا در سال 1997 مورد استفاده قرار گرفت.

با این حال طبق گزارش های سازمان جهانی بهداشت استفاده از اسکوالن در درمان بیماری های مختلف همواره با نقص گزارش کامل روبرو بوده است و شواهدی برای تثبیت مفید بودن آن هنوز نیست.

 

 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: مار پیتون کرونا اسکوالن کوسه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۱۳۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، مریم اسلامی پزشک و ی تخصصی ژنتیک، فلوشیپ پزشکی بازساختی اظهار کرد: واکسن سرطان، میزان بقا را دو برابر می‌کند و امید جدیدی را برانگیخته می‌کند.

این واکسن سفارشی، امیدی برای درمان دارد و در مرحله نهایی آزمایشات در UCLH قرار دارد.

بیماران بریتانیایی در حال آزمایش واکسن بالقوه درمانی شخصی‌شده mRNA برای ملانوم هستند که نور امیدی را برای بیماران سرطان پوست ارائه می‌کند.

اینواکسن سفارشی ساخته شده توسط Moderna و MSD می‌تواند برای هر بیمار در عرض چند هفته ایجاد شود. به گفته Metro، آزمایشات اولیه کاهش قابل توجهی در عود ملانوم نشان داد.

این واکسن با دستور دادن به سیستم ایمنی بدن برای هدف قرار دادن و از بین بردن سلول‌های سرطانی عمل می‌کند.
این درمان نوآورانه در حال حاضر تحت آزمایشات مرحله نهایی به رهبری UCLH قرار دارد و بالقوه می‌تواند در برابر سرطان‌های ریه، مثانه و کلیه نیز موثر باشد.

Heather Shaw، سرپرست این کارآزمایی، نسبت به توانایی این دارو در درمان ملانوما ابراز خوش بینی کرد و در حال بررسی کاربرد آن در سایر سرطان‌ها است.

او گفت: اینیکی از هیجان‌انگیزترین چیز‌هایی است که در مدت زمان طولانی دیده‌ایم. اینیک ابزار واقعاً دقیق است. چیز‌ها بسیار فنی هستند و به خوبی برایبیمار ایجاد می‌شوند، بیماران واقعاً در مورد آنها هیجان زده هستند.
Steve Young، مردی ۵۲ ساله از استیونیج، که یکی از اولین شرکت کنندگان در UCLH است. برای تقریباً ده سال، Steve Young برآمدگی روی سر خود داشت که هیچ فکری برای آن نمی‌کرد. با این حال، معلوم شد که ملانوما است، تشخیصی که شوک بزرگی به همراه داشت.
پدرم در ۵۷ سالگی بر اثر آمفیزم درگذشت، و من در واقع فکر کردم: "من از پدرم کوچکتر خواهم مرد. "

او افزود: این واقعاً علاقه من را برانگیخت. به محض اینکه آنها به این فناوری mRNA که برای مبارزه با سرطان استفاده می‌شود اشاره کردند، من به نظرم جذاب می‌رسید و هنوز هم همان احساس را دارم. من واقعاً بسیار هیجان زده هستم. این بهترین شانس من برای جلوگیری از مسیر سرطان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ببینید | ادعای عجیب وزیر صمت درباره تولید خودرو در ایران
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد