Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، همه دوست دارند بهترین و ایده آل‌ترین فرد قدم به زندگیشان بگذارد. خانم‌ها همیشه مردان مهربان را ترجیح می‌دهند. مردی که ضمن حفظ صلابت و قدرت مردانه، با همسر و بچه هایش مهربان باشد و بتواند خیلی راحت در خانواده حرف بزند و خانمش هم با او راحت صحبت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در هر شرایطی بتوان روی حمایت شوهر حساب کرد. البته خانم‌ها، مرد بسیار احساساتی را نه ظاهرا و نه باطنا هم نمی‌پسندند. دوست دارند همسرشان ویژگی‌های مردانه داشته باشد و لوس نباشد. خانم‌ها یک مرد واقعی و با احساسات مردانه را ترجیح می‌دهند به یک مردی که گاهی احساساتش شبیه احساسات خانم‌ها است و خیلی زیادی لطیف می‌شوند.

در همین رابطه مریم سادات ظهوریان کارشناس و فعال فرهنگی و جامعه شناس در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: انسان یک موجود اجتماعی است و دختر‌ها از زمانی که متولد می‌شوند، اولین موقعیت اجتماعی آن‌ها خانواده‌شان است. زمانی که بزرگ شده و وارد عرصه‌های اجتماعی بیشتری می‌شوند؛ می توانند در خانواده یا فضای اجتماعی مثل شامل مدرسه، دانشگاه و فضای کارو... جایگاهی را داشته باشند.

وی در ادامه گفت: زن ها از یک منزلتی برخوردار هستند و یک طبقه و جایگاهی را در جامعه برای خود در نظر می گیرند. وقتی دختر‌ها تحصیلات دارند و وارد فضای جامعه می شوند، حریمی دارند و در قبال خود، خانواده، اجتماع و موقعیت کاریشان تقیداتی دارند.

چه رفتار‌هایی دختران را از ازدواج منصرف می‌کند

ظهوریان گفت: یکی از عواملی که می‌تواند دختران را از ازدواج منصرف کند، ترس است. دختران ترس این را دارند که اگر ازدواج کنند، ممکن است محدودیت‌هایی برایشان ایجاد شود و موقعیت‌هایی را از دست دهند.

وی افزود: دختران در زندگی شخصی خود مسئولیت‌هایی دارند و وقتی که یک زندگی جدید را آغاز می‌کنند، باید وظایفی، غیر از وظایف قبلی خود متقبل شوند و از این موضوع می‌ترسند که تمام وقتشان را بگیرد یا محدودیتی ایجاد شود.

این جامعه شناس گفت: دختران باید به این نکته توجه داشته باشند که مسئولیت‌های گذشته آن‌ها، سر جای خود باقی هستند و با یک برنامه ریزی درست می‌توانند به همه کار‌هایشان بپردازند. شاید دختری در محیط خانواده از زیر بار مسئولیت شانه خالی کند، اما در زندگی مشترک از جهت اخلاقی، عرفی و قانونی بازخواست شود، به همین خاطر این جزء ترس‌هایی محسوب می‌شود که ذهن فرد را در بهترین حالت ممکن درگیر کند.

وی در ادامه گفت: یکی از عواملی که دختران از ازدواج گریزان می‌شوند، ترس از این است که مدام از سوی همسرشان زیر ذره بین قرار گیرند و آزادی‌شان محدود شود و تحت کنترل باشند.

این جامعه شناس با بیان اینکه باید ویژگی‌های مثبت زندگی مشترک را ببینیم، تصریح کرد: همه مسائل در زندگی مشترک باید به صورت برابر و پنجاه پنجاه باشد. یعنی مسئولیت‌ها، بر دوش یک نفر نباشد و به عنوان مکمل از طرف مقابل برای حل مشکلات استفاده کنیم.

وی افزود: ممکن است دختر یا پسر قبل از شروع زندگی مشترک، مشکلات خود را به تنهایی حل می‌کردند. اما در زندگی مشترک باید مشارکت حس شود و در مجموع محدودیت در آزادی‌ها و مسئولیت سنگین می‌تواند از عوامل ترس دختر‌ان به شمار آید.

کدام رفتارهای مردان، زن‌ها را عصبانی می‌کند؟

وی تاکید کرد: شاید نتوان به صورت صد درصد این عوامل کلافگی زنان را گفت، زیرا به فرهنگ و نوع زندگی که مرد در گذشته تجربه کرده است و یا زنانی که در اطرافش بوده اند می تواند تأثیرگذار باشد.

بیشتر بخوانید

آیا می‌توان با فرد دارای اختلال شخصیت وابسته ازدواج کرد؟

وی گفت: ممکن است دختر عمه، خواهر، مادر و ... یک ذهنیتی در پسر ایجاد کنند و پسر تصورش بر این باشد که باید، زن را در محدودیت‌ قرار دهد. معکوسش هم وجود دارد، زن در خانواده ای بزرگ شده است که اعضای آن وظیفه شناس بودند و هر کدامشان طبق اصول و وظایف خودشان زندگی می‌کردند.

این جامعه شناس در ادامه گفت: وقتی این دو فرد با یکدیگر مواجه می‌شوند یک پیچیدگی ایجاد می‌شود. مرد با یک پیشینه و زن هم با یک پیشینه دیگر وارد رابطه شده اند. این پیشینه‌ها با یکدیگر متفاوت هستند و ممکن است اختلافاتی را به همرا بیاورد. بهتر است قبل از ازدواج این پیشینه‌ها بررسی و حل شوند.

وی ادامه داد: زمانی که یک مرد دائم، همسرش را کنترل می‌کند و زیر ذره بین قرار می دهد و به او می‌گوید تو، قدرت پردازش فکری نداری و من مدام باید پشت سر تو باشم تا بتوانم غلط فکری و عملی تو را بگیرم. شاید در کوتاه مدت آزار دهنده نباشد، اما در دراز مدت قطعا برای زن می‌تواند آزار دهنده و کلافه کننده باشد. به خاطر اینکه انسانیت و افکار انسانی او را زیر سوال برده است.

وی افزود: اینکه دختر فکر کند که اگر من وارد زندگی شوم، دیگر فضا‌های خصوصی و خود را از دست خواهم داد، می‌تواند یکی از عوامل ترس دختران از ازدواج باشد.

وی در ادامه گفت: اینکه مردی لحظه به لحظه زنش را دنبال و او را کنترل کند یا سخت گیری‌های افراطی داشته باشد، می‌تواند برای زن آسیب زننده باشد.

ویژگی مرد‌های ایده آل

 ظهوریان از دیدگاه اجتماعی گفت: اولین و مهمترین نکته این است که یک زن، دیده شود. وقتی ما یک زن را محور قرار دهیم و بسیاری از مسائل را از دیدگاه او ببینیم، اگر قرار باشد که تغییری در افکار زن داده شود تغییر مشورت آمیز است نه تغییر تحکمی.

وی افزود: مرد یک چارچوبی را برای زندگی خودش در نظر گیرد که کسی وارد چارچوب حریم خانواده نشود. خانواده در درجه اول، خودش و همسرش است و بعدا فرزندان وارد این چارچوب می‌شوند.

وی گفت: گاهی اوقات ما می‌بینیم که این کلمه غیرت هر چند که زیبا است، اما در جای درست به کار نمی‌رود و باعث حساسیت بعضی از افراد می شود. غیرت به این معنا است که زن همسر خود را یک تکیه گاه و ستون و امنیت برای خود در مواقع حساس ببیند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ازدواج روانشناسی خانواده ادامه گفت زندگی مشترک جامعه شناس خانم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۱۳۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت خانواده و ازدواج برای نسل جوان تببین شود

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی مطیعی ظهر چهارشنبه در نشست شورای جوانی و جمعیت استان سمنان به میزبانی استانداری ضمن اشاره به پیش نیازهای جوانی جمعیت و همچنین ازدواج جوانان، تاکید کرد: تحقق جوانی جمعیت پشتوانه‌های قانونی است که نمایندگان مجلس باید به آن دقت داشته باشند.

وی با بیان اینکه در کنار این موضوع نیازمند فرهنگ‌سازی در بین جوانان هستیم، افزود: دستگاه‌های فرهنگی و آموزشی و آموزش عالی و … می‌بایست در این زمینه برنامه‌های عملیاتی ویژه ای را در دستور کار قرار دهند.

امام جمعه سمنان با بیان اینکه تحقق جوانی جمعیت و اهمیت ازدواج نیازمند تبیین است، تاکید کرد: تبیین اهمیت جایگاه ازدواج و فرزندآوری به ویژه برای نسل جوان اهمیت بسزایی دارد.

مطیعی با اشاره به وضعیت موجود در جامعه بیان کرد: غفلت در نگاه برخی جوانان نسبت به اصل خانواده مشهود است در حالی که می‌توان با تبیین اهمیت و اساس خانواده برای نسل جوان، این تفکر را تغییر داد.

وی افزود: تبیین اساس و اهمیت خانواده در ترغیب به ازدواج و فرزندآوری بسیار تأثیر دارد لذا انتظار می‌رود که مسئولان فرهنگی در این زمینه بیشتر فعالیت داشته باشند.

کد خبر 6087843

دیگر خبرها

  • اگر می‌خواهید با افزایش سن اعتماد به نفس بیشتری داشته باشید، با این ۸ رفتار خداحافظی کنید
  • همسر شهید آیت الله سیدمصطفی خمینی دار فانی را وداع گفت
  • اهمیت خانواده و ازدواج برای نسل جوان تببین شود
  • تجلیل از ۲۹ زوج دهه شصتی در قزوین
  • بررسی اهمیت «شغل» در برنامه «بیا وسط»
  • دهه شصتی های متاهل، تجلیل شدند
  • تکرار قصه ناتمام زن‌کشی/ زیبا؛ زن ارومیه‌ای که تاوان طلاقش را با مرگ داد
  • سندروم مسئله با پدر در کمین دختران
  • سندروم «مسئله با پدر» در کمین دختران
  • سندروم «مسئله با پدر» در کمین دختران