Web Analytics Made Easy - Statcounter

پلیس میانمار همچنان به سرکوب تظاهرات این کشور با گاز اشک آور و گلوله های جنگی در چندر شهر آن هم بعد از بازگشت مجدد معترضان به خیابانها بدون توجه به تبدیل شدن روز چهارشنبه به خونین ترین روز این اعتراضات ادامه می دهد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، سازمان ملل اعلام کرد در جریان تظاهرات معترضان مخالف با کودتای ماه گذشته میلادی ارتش میانمار در این کشور ۳۸ تن کشته شدند که تعداد کشته های این یک روز خیلی بیشتر از مجموع کشته های اعتراضات ضد کودتای اخیر تا اول مارس یعنی ۲۳ کشته بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میچل باچلت، مسئول ارشد حقوق بشری سازمان ملل از نیروهای امنیتی میانمار خواست تا به متوقف کردن آنچه "سرکوب خبیثانه معترضان آرام" در میانمار خواند بپردازند. باچلت بیان کرد بیش از ۱۷۰۰ نفر شامل ۲۹ خبرنگار در میانمار دستگیر شده اند.

توماس اندروز بازرس حقوق بشری سازمان ملل در امور میانمار از شورای امنیت این سازمان که امروز جمعه برای بحث درباره وضعیت این کشور نشست دارد خواست که به اعمال یک تحریم تسلیحاتی جهانی علیه و تحریمهای اقتصادی هدفمند علیه خونتای حاکم بر میانمار بپردازد.

او در گزارشی گفت، کشورها اکنون باید به اعمال تحریمها علیه بخش نفت و گاز میانمار که اکنون در کنترل ارتش بوده و بزرگترین منبع درآمدی این کشور است بپردازند.

منابع به رویترز گفتند که حاکمان ارتش میانمار چند روز بعد از تصاحب قدرت در اول فوریه تلاش کردند به نقل و انتقال حدود یک میلیارد دلار پول نگهداری شده در محل بانک فدرال رزرو نیویورک بپردازند. به گفته سه منبع آگاه از جمله یک مقام دولت آمریکا مقامهای آمریکایی این اعتبارات را برای مدت نا محدود مسدود کردند.

همچنین وزارت بازرگانی آمریکا اقدام به تعیین محدودیتهای تجاری برای وزارت دفاع، وزارت کشور و همچنین شرکتهای هولدینگ وابسته به ارتش میانمار شامل MEHL و MEC  که ازهشتم مارس اجرایی می شود کرد.

ند پرایس، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا اظهار کرد، واشنگتن در پاسخ به خشونت فزاینده در دوره اعتراضات بعد از کودتا در میانمار که به سرنگونی آنگ سان سوچی رهبر منتخب این کشور از قدرت شد اقدامات بیشتری اتخاذ خواهد کرد. در میانمار فعالان گفتند که از قبول حاکمیت ارتش و انتخابات جدید وعده داده شده از سوی خونتا خودداری کرده و از عظمشان باری اعمال فشار برای آزادی سوچی ۷۵ ساله و به رسمیت شناختن پیروزی او در انتخابات هشتم نوامبرگذشته خبر داده اند.

شاهدان عینی گفتند پلیس میانمار برای متفرق ساختن اعتراضات در یانگون و شهر مونیوا در مرکز این کشور از گاز اشک آور استفاده کرد. همچنین پلیس در شهر پاتین، واقع درغرب یانگون نیز از گلوله جنگی استفاده کرده و در شهر تائونگی در شرق نیز به گاز اشک آور متوسل شد.

در نقاط دیگر هم جمعیت بزرگ معترضان برای تجمعات آرام جمع شدند که شامل شهر ماندالای، دومین شاهر بزرگ میانمار و شهر تاریخی باگان می شود؛ جایی که در آنها صدها تن با حمل تصاویر سوچی و بنر "رهبرمان را آزاد کنید" راهپیمایی کردند.

یک سخنگوی شورای نظامی حاکم میانمار به تماسهای تلفنی برای اظهارنظر پاسخ نداد.

ریچارد ویر، محقق دیده بان حقوق بشر گفت: به نظر می رسد حالا نیروهای امنیتی میانمار مایل به شکست کمر جنبش ضدکودتا از طرق خشونت  خودسرانه و بی رحمی محض هستند.

این در حالی است که اتحادیه اروپا نیز اعلام کرد در اقدامی علیه میانمار حمایتش ازپروژه های توسعه این کشور را به منظور جلوگیری از رسیدن کمکهای مالی به ارتش میانمار متوقف کرده است. درجریان این حمایت طی سالهای گذشته بیش از ۲۰۰ میلیون یورو در برنامه های جداگانه به کار گرفته شده است.

آمریکا به چین که از محکوم کردن کودتای میانمار سر باز زده گفته انتظار دارد نقشی سازنده در مساله این کشور ایفا کند و چین نیز گفته که ثبات در این همسایه استراتژیکش برایش اولویت نخست است.

یک مقام ارشد پلیس هند به رویترز گفت، دست کم ۱۹ افسر پلیس میانمار از ترس پیگرد قضایی به خاطر نافرمانی از دستورات وارد خاک هند شده اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: میانمار ارتش میانمار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۱۴۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آصفری: بلندتر شدن دیوار بی‌اعتمادی نتیجه سیاست‌های اتحادیه اروپا در قبال ایران است

نماینده اراک در مجلس شورای اسلامی گفت: اقدامی که ایران در عملیات «وعده صادق» انجام داد، در پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی بود و اینکه امروز اتحادیه اروپا بجای اینکه متخلف را مورد بازخواست قرار دهد، دوباره از تحریم‌های جدید علیه ایران صحبت می‌کند، غیر از اینکه دیوار بی‌اعتمادی میان ایران و اتحادیه اروپا را بلندتر می‌کند، خروجی دیگری در پی نخواهد داشت.

محمدحسن آصفری در گفت‌وگو با ایسنا در واکنش به ادعای مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره دستیابی اعضای این اتحادیه به یک توافق سیاسی در زمینه اعمال تحریم‌های پهپادی و موشکی علیه جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: برای اتحادیه اروپا جای تأسف دارد که در حالیکه بیش از ۶ ماه از جنگ غزه می‌گذرد هیچ موضع‌گیری در خصوص حمایت از مردم بی‌گناه غزه انجام نمی‌دهد یا در قبال جنایاتی که جریان تکفیری‌ها و داعش در عراق و سوریه و جاهای دیگر انجام دادند و همچنین اتفاقاتی که در میانمار انجام شد و مردم بیگناه و مسلمان و غیر مسلمان از بین رفتند، اتحادیه اروپا هیچ اعتراضی انجام نداد و اخیراً مسئول سیاست‌ خارجی اتحادیه اروپا پس از پاسخ جمهوری اسلامی ایران به یکی از جنایات رژیم صهیونیستی در خصوص اعمال تحریم‌های جدید علیه جمهوری اسلامی ایران اظهاراتی را مطرح کرده است.

وی با بیان اینکه « اگر این تحریم‌ها کار ساز بود، امروز مشارکت مردم را پای صندوق‌های رای نداشتیم»، تاکید کرد: اتحادیه اروپا باید متوجه باشد که جمهوری اسلامی ایران اجازه نخواهد داد کسی مثل رژیم جعلی صهیونیستی بخواهد به خاک ایران تجاوز کند و ساختمان کنسولگری ایران در دمشق را مورد تعرض قرار دهد؛ ما منتظر بودیم اتحادیه اروپا و مسئول سیاست‌ خارجی اروپا درباره اقدامی که رژیم صهیونیستی انجام داد اعتراضی داشته باشند اما چنین اتفاقی رخ نداد؛ زمانی که آنها نسبت به این اقدام جنایت کارانه اعتراضی نمی‌کنند، قرار نیست که جمهوری اسلامی ایران نیز ساکت بنشیند.

این نماینده مجلس با اشاره به عملیات «وعده صادق» جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به جنایات تروریستی رژیم صهیونیستی در حمله به کنسولگری ایران در دمشق گفت: اقدامی که ایران در عملیات وعده صادق انجام داد، در پاسخ به جنایاتی بود که رژیم صهیونیستی مرتکب شده بود و اینکه امروز اتحادیه اروپا بیاید بجای اینکه متخلف را که رژیم صهیونیستی است مورد بازخواست قرار دهند، دوباره از تحریم‌های جدید علیه جمهوری اسلامی ایران صحبت می‌کند، غیر از اینکه دیوار بی اعتمادی میان ایران و اتحادیه اروپا را بلندتر و مانع ذوب شدن یخ‌های روابط میان ایران و اتحادیه اروپا می‌شود، خروجی دیگری در پی نخواهد داشت.

آصفری با بیان اینکه «اقدام آنها مطمئناً در اقدامات جمهوری اسلامی ایران در خودکفایی نیروهای مسلح در زمینه موشک‌ها و پهپادها تاثیری نخواهد گذاشت»، تصریح کرد: اعتقاد دارم که رفتار اتحادیه اروپا رفتاری دوگانه است چراکه در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی در جاهای دیگر ساکتند اما در قبال پاسخ ایران این گونه رفتار می‌کنند. البته رفتار آنها به این جهت است که امروز بسیاری از سیاست‌مداران اروپایی یا عضوی از جریان صهیونیست‌ها بشمار می‌روند یا اینکه از حامیان آنها هستند و بخشی از هزینه‌های تبلیغاتی آنها را در انتخابات‌های مختلف صهیونیست‌ها تامین می‌کند و توقعی از آنها وجود ندارد اما رفتارهای دوگانه آنها به غیر از اینکه حقوق بشر و منشور ملل متحد را زیر سوال می‌برد، نتیجه‌ای در پی ندارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تداوم اعتراض‌های دانشجویی در آمریکا/ پلیس ۱۰۰ نفر را در بوستون دستگیر کرد
  • تحریم‌های اروپا علیه روسیه به نفع فروشندگان گاز
  • گسترش اعتراضات حامیان فلسطین در اروپا
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران
  • آصفری: بلندتر شدن دیوار بی‌اعتمادی نتیجه سیاست‌های اتحادیه اروپا در قبال ایران است
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات
  • اعتراضات بی سابقه دانشگاه های آمریکا در حمایت از غزه و محکومیت اسرائیل+ فیلم و عکس/ اعتراضات به کانادا و اروپا رسید
  • تداوم اعتراضات و سرکوب دانشجویان در آمریکا؛ لغو مراسم فارغ التحصیلی دانشگاه کالیفرنیای جنوبی
  • تداوم اعتراضات در آمریکا | لغو مراسم فارغ التحصیلی دانشگاه کالیفرنیا؛ با وجود بازداشت‌ها، دانشجویان به تحصن ادامه می‌دهند
  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه