Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو ارشد جنبش مقاومت اسلامی «حماس» تأکید کرد که از ۳ دهه پیش تاکنون روابط میان این جنبش و جمهوری اسلامی ایران عمیق و مستحکم بوده است.

به گزارش خبرگزاری  دانشجو و به نقل از المیادین، «اسامه حمدان» عضو ارشد جنبش مقاومت اسلامی «حماس» سخنانی را در خصوص رابطه این جنبش با جمهوری اسلامی ایران مطرح کرد.

بر اساس این گزارش، وی در این خصوص گفت: جنبش مقاومت اسلامی حماس روابط خوبی با جمهوری اسلامی ایران دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رابطه حماس با ایران از ۳ دهه گذشته تاکنون عمیق و مستحکم بوده است.

حمدان در ادامه سخنان خود تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران از مردم فلسطین چیزی نمی خواهد و دلیل حمایت هایش از مسأله فلسطین نیز آن است که نسبت به آرمان های فلسطینیان حساسیت دارد.

این عضو ارشد حماس در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: ایالات متحده آمریکا همواره از رژیم صهیونیستی حمایت به عمل آورده است. علت اصلی و اساسی این حمایتها نیز آن است که آمریکایی ها می خواهند ائتلافی را به رهبری اسرائیل تشکیل دهند.

اسامه حمدان همچنین با اشاره به عادی سازی روابط برخی کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی، تصریح کرد: ما عادی سازی روابط با صهیونیستها را امتیازدهی به تل آویو تلقی می کنیم. ما به ایستادگی در برابر اسرائیل قائل هستیم.

اسماعیل هنیه رییس دفتر سیاسی جنبش حماس چندی پیش در جریان گفتگو با یک رسانه عرب زبان در پاسخ به سؤالی پیرامون اینکه آیا حمایت های ایران از حماس همچنان ادامه دارد، گفت: ایران کشوری محوری و مهم در منطقه است و روابط ما با آن بعد استراتژیک دارد. وی افزود: ایران اقدامات زیادی به نفع ملت فلسطین انجام داده است و می‌توانیم بگوییم که روابط ما با ایران در مرحله عالی و پیشرفته است.

ما در هیچ محوری علیه محور دیگر وارد نشدیم، ما مساله جامعی داریم و آن مساله فلسطین است که نیازمند حمایت از تمام طرف‌ها است بنابراین در حالی که به ایجاد رابطه قوی با برخی کشورهای عربی روی می‌آوریم روابط قوی خود با ایران را حفظ می‌کنیم.

از سوی دیگر، پیش از این نیز «اسماعیل رضوان» عضو ارشد جنبش مقاومت اسلامی حماس سخنانی را در خصوص روابط گسترده و مستحکم میان این جنبش و جمهوری اسلامی ایران مطرح کرده بود.

وی در این خصوص گفته بود: جنبش مقاومت اسلامی حماس روابط بسیار خوبی با جمهوری اسلامی ایران دارد اما در عین حال به دنبال آن است تا این روابط را بیش از پیش گسترش دهد. ما با حزب‌الله نیز روابط خوبی داریم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حماس جنبش مقاومت اسلامی مردم فلسطین جمهوری اسلامی ایران جنبش مقاومت اسلامی عضو ارشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۱۵۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کشورمان میزبان عمر سعید شعبان، وزیر تجارت و توسعه صنعتی تانزانیا و هیات همراه بود.

در این دیدار دو طرف ضمن تشریح ظرفیت‌های حوزه کاری خود درباره دستیابی به توافقی به‌منظور گسترش روابط به‌ویژه در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با یکدیگر گفت وگو کردند.

زارع پور، توسعه روابط با کشورهای آفریقای به ویژه تانزانیا را راهبرد دولت جمهوری اسلامی دانست و برای گام بر داشتن در این مسیر اعلام آمادگی کرد.

وی با تشریح فعالیت های وزارت ارتباطات در حوزه هایی چون توسعه ارتباطات، پست، پست بانک و صنعت فضایی، تأکید کرد: هر یک از این حوزه‌ها به‌ویژه توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، توسعه فناوری اطلاعات و صنعت فضایی به‌طور جداگانه می‌توانند به سرفصلی برای آغاز همکاری‌های مشترک دوجانبه در زمینه ارتباطات و فناوری اطلاعات تبدیل شود.

وزیر ارتباطات همچنین آمادگی کشورمان را برای توسعه ارتباطات ثابت در تانزانیا بر پایه شبکه فیبرنوری و توسعه دولت الکترونیکی اعلام کرد.

وی در پایان خواستار تشکیل کارگروهی مشترک با حضور معاونان وزرای دو کشور برای بررسی موضوعات همکاری دوجانبه و نهایی کردن توافقات این نشست شد.

عمر سعید شعبان، وزیر تجارت و توسعه صنعتی تانزانیا نیز در این دیدار ابتدا از مهمان نوازی دولت جمهوری اسلامی ایران و فراهم کردن امکان دیدار صمیمانه با رئیس جمهوری تقدیر کرد.

وی افزود: میزبانی و مهمان نوازی دولت جمهوری اسلامی نشان از اهمیت روابط این کشور با کشورهای آفریقایی دارد و ما نیز با درک این اهمیت آماده توسعه روابط هستیم.

وزیر تجارت و توسعه صنعتی تانزانیا با انتقاد از انحصار پلتفرم ها و شبکه های اجتماعی غربی، تاکید کرد: پلتفرم ها و شبکه های اجتماعی غربی اکنون به تهدیدی علیه بنیان خانواده ها تبدیل شده است و همین امر ضرورت راه اندازی پلتفرم ها و شبکه های اجتماعی بومی متناسب با فرهنگ کشورمان را بیش از پیش نشان می دهد.

وی با اشاره به توانمندی شرکت های ایرانی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ابراز امیدواری کرد که تانزانیا بتواند از ظرفیت های شرکت های فعال در این حوزه بهره مند شود و این قول را داد که این ظرفیت را برای توسعه روابط دو کشور به کار ببرد.

وزیر تجارت و توسعه صنعتی تانزانیا در خاتمه از آموزش دانش آموزان تانزانیایی توسط اپراتورهای ایرانی در راستای مسوولیت اجتماعی تقدیر و تشکر کرد.

کد خبر 6093741 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • قدردانی جهاد اسلامی از جنبش‌های دانشجویی برای حمایت از غزه
  • استقبال سخنگوی جنبش فتح از طرح گفت‌وگو با حماس به میزبانی چین
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری در حوزه استاندارد
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری
  • جهاد اسلامی: جنگ جز با توقف تجاوز و عقب‌نشینی دشمن پایان نمی‌یابد
  • پیام حماس به گروه‌های مقاومت درباره مذاکرات
  • جهاد اسلامی: پیشنهاد جدید صهیونیست‌ها منجر به توافق نمی‌شود
  • جنبش های دانشجویی اخیر ریشه در فطرت های بشری دارد
  • با طرح پیشنهادی جدید اسرائیل، توافقی در کار نیست