Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-01@08:31:32 GMT

لزوم کاشت گیاهان بومی در فضای شهری

تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۱۵۶۲۴

لزوم کاشت گیاهان بومی در فضای شهری

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، کرباسچی رئیس منابع طبیعی شهرستان خوسف همزمان با آغاز هفته منابع طبیعی و روز درختکاری گفت: مهم‌ ترین نکته ی مورد اهمیت در کاشت گونه‌ های گیاهی در فضای شهری این است که تا حد امکان از گونه‌ های بومی استفاده شود.

او با بیان اینکه لازمه این کار اهلی‌سازی گونه‌ های بومی است افزود: چراکه گونه‌ های گیاهی که در مناطق جنگلی یا زیستگاه‌ های طبیعی ایران رشد می‌کنند باید در مرحله نخست با شرایط زیستگاه‌ های مصنوعی تطبیق داده شوند و طی چند نسل به زیستگاه‌ های جدید معرفی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

افتتاح دو پروژه بیابان زدایی و نهال کاری در سربیشه

کرباسچی بیان کرد: متاسفانه اقدامات مناسبی در زمینه اهلی‌سازی گونه‌ های بومی در کشور انجام نشده است و این مساله باعث شده برای کاشت گونه‌ های گیاهی با انتخاب‌ های محدودی مواجه باشیم.

تشویق اسلام به کاشت درخت

امام جمعه شهرستان خوسف نیز در این مراسم بیان کرد: دین مقدس اسلام بشر را به کاشت درخت تشویق و ترغیب کرده است و بعضی از بزرگان دین به این امر اشتغال داشته‌ اند.

حجت الاسلام شاهبیکی امام جمعه شهرستان خوسف گفت: روز درختکاری همچنین فرصت مناسبی برای توجه به محیط زیست و آگاهی‌بخشی در این زمینه به ویژه آموزش به کودکان است.

او با توجه به شیوع کرونا  تصریح کرد: بستر‌های مناسبی در فضای مجازی ایجاد شده و مسئولان پویش های درختکاری می‌ توانند با ساخت کلیپ‌ هایی در مورد نحوه صحیح درخت‌کاری و حفاظت از آن مردم را آموزش دهند.

حجت الاسلام شاهبیکی ادامه داد: درختکاری باید سرفصل یک برنامه همیشگی برای نگهداشت از پوشش گیاهی استانمان باشد.

امروز ۱۵ اسفند ماه، ده نهال شامل انگور، عناب، توت در فضای سبز دفتر امام جمعه شهرستان خوسف کاشته شد.

انتهای پیام/ ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: منابع طبیعی روز درختکاری کاشت درخت شهرستان خوسف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۱۵۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب نیرو‌های بومی در شرکت‌های منطقه از مهم‌ترین دغدغه‌های جوانان دهلرانی است

حجت‌الاسلام سید محسن موسوی امام جمعه شهرستان دهلران در آیین بزرگداشت روز کارگر، با حضور جمعی از مدیران شهرستان و شرکت مهندسی و ساختمان صنایع نفت فعال در شهرستان در منطقه بیات دهلران، اظهار کرد: مقام کارگر در آموزه‌های دین اسلام دارای جایگاه ویژه‌ای است لذا باید مسئولان برای حل مشکلات این قشر عظیم پای کار باشند.

وی به عدم جذب نیروی بومی در شرکت‌های فعال در منطقه اشاره کرد و گفت: انتظار می‌رود که مسئولان شهرستان، به ویژه مدیران شرکت‌های فعال در منطقه، در زمینه به کار گیری نیرو‌های بومی بر اساس قانون توجه و جدیت بیشتری به خرج دهند.

وی با اشاره به اینکه کارگران نیروی محرک توسعه هستند، بیان کرد: توجه به معیشت کارگران، پرداخت به موقع حقوق و مزایای و شنیدن مشکلات آنها از جمله موارد مهمی است که باید مسئولان و مدیران اجرایی مورد توجه قرار بدهند.

در پایان این مراسم با حضور امام جمعه و مسئولان از ۱۴ نفر از کارگران ایستگاه تقویت فشار منطقه بیات تجلیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • نجات یک رأس بره آهو در شهرستان خوسف
  • نجات یک راس بره آهو در شهرستان خوسف توسط پلیس
  • نجات يک رأس بره آهو در شهرستان خوسف
  • کاشت نهال متناسب با آب و هوای شهرستان دهلران باشد
  • جذب نیرو‌های بومی در شرکت‌های منطقه از مهم‌ترین دغدغه‌های جوانان دهلرانی است
  • مرکز غیرمجاز زیبایی در خمینی‌شهر پلمب شد
  • ۷ موجود زنده‌ای که می‌توانند سیارۀ ما را نجات دهند
  • لزوم برندینگ شهری با احیای گرافیک محیطی
  • توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم
  • اضافه شدن ۱۰۴ بوستان طی ۸ سال در قم