Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@13:17:59 GMT

مردم باسخاوت کردستان کمک به فقرا را فراموش نکنند

تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۱۶۴۱۵

مردم باسخاوت کردستان کمک به فقرا را فراموش نکنند

به گزارش ایرنا، ماموستا معروف خالدی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته سنندج، ضمن تبریک سالروز تشکیل کمیته امداد امام(ره) و هفته جشن نیکوکاری اظهار داشت: اطمینان داریم که مردم کردستان با وجود مشکلات مالی، در خط فکری پیامبر(ص) و کمک به فقرا و نیازمندان هستند و این رویه نیک را فراموش نمی‌کنند.

وی با بیان اینکه کمک به نیازمندان تنها به شکل مالی نیست و می‌توان با محبت به آنان هم کار خیر کرد، افزود: خداوند در قرآن بر مشارکت مسلمانان در امور نیک و ماندگار و دوری از زشتی، پلیدی، کدورت و دشمنی تاکید کرده که رستگاری در عمل به این موارد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه موقت سنندج یادآور شد: اگر رستگاری بزرگ و سعادت دنیا و آخرت را می‌خواهیم باید به خداوند متعال ایمان داشته باشیم و عمل صالح انجام دهیم و همانگونه که برای زندگی برنامه‌ریزی می‌کنیم، برای عبادت هم برنامه داشته باشیم.

ماموستا خالدی با اشاره به اینکه شرکت در نماز جمعه تکلیفی خدایی است، تاکید کرد: وای به حال کسی که شناسنامه معنوی خود را که همانا پیروی از پروردگار، پیامبر(ص) و اهل بیت بوده، گم کند، پس همه برای رضایت خداوند و رستگاری دنیا و قیامت تلاش کنیم.

وی با بیان اینکه عمل صالح و شایسته موجب نزدیکی عابد و معبود می‌شود، اظهار داشت: بیایید دل‌هایمان را محلی برای عشق و دوستی و محبت به همدیگر قرار دهیم و از دشمنی، تهمت و رسوایی دیگران اجتناب کنیم.


وجود ۱۵۳ هزار نفر تحت پوشش کمیته امداد امام(ره) در کردستان
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان هم پیش از خطبه‌ها در سخنانی به مناسبت هفته نیکوکاری با بیان اینکه دستگیری از محرومان و نیازمندان همواره در دین اسلام مورد تاکید است، افزود: در قرآن کریم بیش از ۱۰۰ آیه درباره کمک به محرومان و فقرا آمده که نشان از اهمیت این کار نیک در آموزه‌های اسلامی است.

رسول شیخی‌زاده یادآور شد: کمیته امداد امام(ره) به عنوان رابط و حلقه اتصال مردم و خیرین و محرومان عمل می‌کند و اکنون ۷۳ هزار خانوار و ۱۵۳ هزار نفر در استان تحت پوشش این نهاد هستند.

وی با اشاره به اینکه از این ۷۳ هزار نفر، ۳۲ هزار نفر آنان زنان سرپرست خانوار هستند، اضافه کرد: ۵۲ هزار نفر سالمند، سه هزار نفر بیماران صعب‌العلاج و ۲۱ هزار نفر نیز دانش‌آموزان نیازمند و در حال تحصیل هستند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان با بیان اینکه امسال تعهد ایجاد شغل برای پنج هزار و ۱۷۰ نفر را داشتیم که محقق شده است، اظهار داشت: امسال با وجود تمام سختی‌ها و مشکلات مالی، کل اعتبارات کمیته امداد استان پنج هزار و ۸۶۰ میلیارد ریال بود که ۶ هزار و ۱۱۰ میلیارد ریال به افراد تحت پوشش پرداخت و یک هزار میلیارد ریال نیز توسط مردم و خیرین به این نهاد کمک شد.

۱۴ اسفند سال ۱۳۵۷ سالروز تشکیل کمیته امداد امام خمینی(ره) به دستور امام راحل و این روز به نام احسان و  نیکوکاری نامگذاری شده است.
نماز جمعه سنندج هر هفته در مسجد دارالحسان سنندج که در ضلع شمالی خیابان امام خمینی(ره) واقع شده، برگزار می‌شود.
مسجد دارالاحسان سنندج از مساجد قدیمی کشور محسوب می شود و برابر کتیبه‌های موجود در بنای مسجد به سال ۱۲۲۷ هجری قمری توسط امان الله خان اردلان والی کردستان ساخته شده و از نظر فضاهای موجود مشتمل بر ۲ ایوان شرقی و جنوبی، گلدسته های موجود بر بالای ایوان شرقی، صحن مرکزی، ۱۲ حجره اطراف، شبستان ستوندار با ۲۴ ستون سنگی مارپیچ است.

برچسب‌ها روز احسان و نیکوکاری کردستان اهل سنت سنندج خطبه ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روز احسان و نیکوکاری کردستان اهل سنت روز احسان و نیکوکاری کردستان اهل سنت سنندج خطبه ها اخبار کنکور کمیته امداد امام امام خمینی ره هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۱۶۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمت به محرومین و توانمندسازی آنان، اولویت مهم کمیته امداد 

ایسنا/خراسان رضوی معاون نظارت و حسابرسی دفتر مقام معظم رهبری خدمت به محرومین و توانمندسازی آنان را اولویت مهم کمیته امداد دانست. 

محمدجواد ایروانی امروز ۶ اردیبهشت‌ماه، در آیین افتتاح زائرسرای کرامت ویژه خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) خطاب به دست‌اندکاران این حوزه اظهار کرد: این تاج افتخاری است که به محرومان خدمت می‌کنید و نه تنها مانند فرزندان خود، بلکه بیشتر به آن‌ها توجه دارید؛ شما علمدار خدمت به محرومان هستید.

وی کمیته امداد را یکی از بزرگترین نهادهای مردمی دانست و بیان کرد: گستره خدماتی که در سراسر کشور به مردم ارائه می‌کند، این نهاد را از تمامی نهادهای دیگر متمایز می‌کند که از جمله موهبت‌های جمهوری اسلامی است که در تاریخ سابقه ندارد.

ایروانی با اشاره به سخنانی از امام خمینی (ره) یادآور شد: کمیته امداد به همت مردم ایران و دولت ایران می‌تواند ریشه فقر را در سراسر کشور برکند. ساز و کار شتابنده این نهاد در ظرفیت‌های دولتی و مردمی است و می‌تواند در جهت توانمندسازی محرومان و رسیدگی به مستضعفان آن‌ها را بسیج کند. روش‌ها و الگوهایی که به صورت اهرمی از این منابع استفاده کند و ساختارهای خودش را که به صورت مجموعه‌ای ایجاد شده‌اند در خدمت محرومین و توانمندسازی آنان و پایدارسازی آن به خدمت بگیرد که این موضوع اولویت مهم کمیته امداد در سال‌های اخیر بوده است. 

در ایجاد اشتغال برای محرومان موضوع تامین مالی مطرح است

وی افزود: عدالت امری آسمانی و فضیلتی بر سر زبان‌ها نیست، عدالت بر زمینیان است و گسترش و چگونگی تحقق آن مهم است. در ایجاد اشتغال برای محرومان علاوه بر مهارت‌آموزی مددجویان، موضوع تامین مالی مطرح می‌شود، نظام مالی ما توان تأمین مالی را ندارد، بنابراین به ساختار متفاوتی نیاز دارد که صندوق امداد ولایت شکل گرفت با یک گستره فراوان و طهارت مالی بالا بسیار دقیق و روشن که حسابرسی منظم می‌شود. صندوق تضمین اشتغال را تأسیس کردیم.

معاون نظارت و حسابرسی دفتر مقام معظم رهبری ادامه داد: اهرمی عمل کردن همچون بسیج گروه‌های کثیری از مردم بدان دلیل است که امداد سرمایه اجتماعی نزد مردم دارد. راهبران شغلی ایجاد شده نیز از دستاوردهای عظیم کمیته امداد است که می‌توانند به خانواده‌های ضعیف آموزش دهند و با روپاآوری که بزرگترین دستور کار نهادهای مهم جوامع و دولت‌ها است. 

وی با اشاره به مطالعات دانشگاه هاروارد و برنامه‌ای که بر ایجاد آفرینش، توانمندسازی و بهبود زندگی صورت گرفته یادآور شد: برخلاف تصور رایج عمده هرم جمعیتی جهان فقیر هستند و برای این کار باید به آن‌ها آموزش داد و برخلاف تصور عامه نشان می‌دهد که بهره‌وری در آنان بالا است.

زنجیره‌سازی کسب‌وکارهای مددجویان

ایروانی با اشاره به ماده ۳، ۲۱ و اصل ۴۳ قانون اساسی بیان کرد: این اصل عنایت به این موضوع دارد که دولت در فراهم آوردن امکانات برای کسانی که استعداد و نیروی کار دارند، کمک کند. این کارها دشوار است و اراده‌های آهنین می‌خواهد. در نگاه امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری است که مستمندان و محرومان در صف مقدم جامعه هستند. آن‌ها بودند که این انقلاب را به ثمر رساندند و در جبهه فداکاری کردند و لایق این هستند که ما با تواضع به خدمت آن‌ها برویم و معتقدیم یکی از جهات خدمت به انقلاب، خدمت انسان‌های محروم است.

وی درباره دستاوردهای کمیته امداد در حوزه اشتغال محرومان گفت: ایجاد کسب‌وکارهای خرد و عرضه محصولات تولیدی با توجه به فناوری اطلاعات امکان ‎پذیر شده است و زنجیره‌سازی کسب‌وکارهای مددجویان از اقدامات حیاتی کمیته امداد است تا ان‌شاءالله بتوانیم چرخه فقر را در کشور بشکنیم. امیدواریم کمیته امداد با امداد مردم، دولت و دیگر نهادها بتواند از عهده این مهم برآید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • نهاد کتابخانه‌ها با کمیته امداد تفاهمنامه امضا می‌کند
  • برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان در سنندج
  • روایتگری پیشمرگان مسلمان، اسناد ناطق روایت آزادسازی سنندج است
  • میز خدمت ادارات و خدمت‌رسانی به مردم تداوم داشته باشد
  • بهره برداری ازدومین زائرسرای ویژه محرومان کمیته امداد در مشهد
  • دومین زائرسرای ویژه محرومان کمیته امداد در مشهد بهره برداری شد
  • همایش روز «آزادسازی سنندج» برگزار می‌شود
  • خدمت به محرومین و توانمندسازی آنان، اولویت مهم کمیته امداد 
  • حضور در جوار آستان مقدس رضوی بهترین خدمت فرهنگی است