Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@22:03:25 GMT

بی‌فرهنگ بدترین دشنام بین‌المللی!

تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۱۶۹۶۹

بی‌فرهنگ بدترین دشنام بین‌المللی!

فکر می‌کنم بدترین دشنام بین‌المللی، همین یک کلمه باشد: «بی‌فرهنگ!» همه مردمان عالم، اجماع دارند بر این نکته که، فرهنگ اهمیتی حیثیتی و حیاتی برای نوع بشر دارد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ فکر می‌کنم بدترین دشنام بین‌المللی، همین یک کلمه باشد: «بی‌فرهنگ!». همه مردمان عالم، اجماع دارند بر این نکته که، فرهنگ اهمیتی حیثیتی و حیاتی برای نوع بشر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بی فرهنگ، ما فقط همان حیوانیم که ناطقیم؛ لاغیر. فرهنگ خاصیت های بسیاری دارد که همه می دانند، اما من می خواهم تمرکز کنم بر روی یکی از این خصایص؛ «خلاقیت و نوآوری». خلاقیت و نوآوری مرز جداکننده تعالی از روزمرگی است؛ جایی ورای سکون و ایستایی. خلاقیت و نوآوری، روشی است برای بالا رفتن و بالاتر ایستادن. خلاقیت و نوآوری همانی است که انسان را اشرف مخلوقات می کند و به خلیفگی اش از سمت خداوند، معنا می بخشد. این چنین است که فرهنگ در جایی خود را به عرش اعلی می رساند و قرن ها و هزاره، بر می ایستد و همچنان غنی می ماند، اما جایی دیگر، آنچنان به فراموشگاه تاریخ، سپرده می شود که انگار، هرگز نبوده است.

بر همین اساس است که آن بزرگ تاریخ؛ پیامبر اعظم(ص) فرموده است: «اگر ایمان به ستاره ثریا آویخته باشد، گروهی از ایرانیان آن را به دست خواهند آورد.». ریشه های فرهنگ در کشور ما، آنچنان عمیق و گسترده است که بالندگی و درخشندگی ثمراتش، بر هیچ کس پوشیده نیست؛ حتی اگر برخی حاسدان و معاندان، بخواهند با تبلیغات ناجوانمردانه، بر این عرصه پاک، خاک شک بپاشند و ملت ها را به آن، بدبین کنند.

اسناد بسیاری وجود دارد که نشان می دهد، خلاقیت و نوآوری در همه شئون زندگی مردمان این سرزمین، نقشی محوری و حیاتی داشته است. گرچه، نفرین نفت و منابع، در برهه ای، ما را تن آسایی و مسامحه گری مقطعی کشاند، اما انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس، قطار  ایران را به ریل بازگرداند و نسیم خلاقیت و نوآوری، در کوچه هایش وزید. ما در مقاومت در برابر تحریم های ظالمانه که همانا «دفاع موفق» و جهاد فتوحات علمی و فناوری چهل ساله است، سربلند بوده ایم.

حالا بگذارید جور دیگری به ماجرا نگاه بیندازیم. تصور کنید کشوری را که همه دنیا در مقابل اش ایستاده و تحریم اش کرده است، فشار حداکثری بر آن می آورد، تهدید به جنگ می کند، راه ها و مبادی درآمدی و اقتصادی اش را مسدود می سازد، دچار خشکسالی است، اغلب همسایگانش، با دشمنان، رفیق اند و... . طبق اصول و مبانی کشورداری، چنین سرزمینی حتما فروپاشیده و از میان رفته است. در آن جنگل داخلی حکمفرماست. فقر و قحطی، بیداد می کند. همه چیز در آن تیره و تار و اندوه وارانه است. بیماری و نکبت از در و دیوار خانه ها می بارد. مرده ها در کف خیابان بر اثر کرونا و بیماری های از این قبیل، روی هم تلنبار شده اند. دود غلیظ بدبختی در هوا پراکنده است.

اما در واقعیت چه رخ داده؟ ایران صاحب جایگاهی درخور و رشک برانگیز در علوم و فنون نوین است. ماهواره به به ثریا می فرستد. پیچیده ترین داروها و واکسن‌ها و پیشرفته ترین تجهیزات و دستگاه های حوزه پزشکی را می سازد و صادر هم می کند. هواپیما می سازد. کشتی می سازد. قطار می سازد. در مقابل هر بن بستی، راهی تازه را می گشاید. حدود 6 هزار شرکت دانش بنیان و 1400 شرکت خلاق و 10 هزار استارتاپ دارد که هر یک، محصولات و اختراعاتی تازه دارند و در حال تولیدش هستند. شرکت های خلاق و استارتاپ های متعدد و متنوع، تا دورترین و صعب العبورترین روستاها هم، راه باز کرده است. زیست بوم نوآوری و فناوری، شکوفه داده و ثمرات اش در انتظار نوروز و اردیبهشت است که در همین نزدیکی هایند. البته مشکلات هم هست، کمبود هم هست. اما این چهره واقعی سرزمین ایران است که در دشوارترین و حساس ترین لحظه های تاریخی اش به سر می برد و همچنان ایستاده و پابرجا مانده است. ایران اسلامی، این سربلندی را مرهون چند چیز است که یکی از مهمترین هایش، داشتن «فرهنگ خلاق و نوآور» و زنده نگه داشتن اش توسط خلایق صبور و مقاوم آن است.

حالا ما از زمستان روزگار، به نوروز و بهار نزدیک شده ایم. همه بذرهایی که در قلب هر ایرانی، با امید و ایمان کاشته شده بود، جوانه زده است. فرهنگ و هنر ایران اسلامی، جایش را در عرصه جدید بازیگران فناوری و نوآوری، پیدا کرده است. در دنیا فرهنگ و هنر، ثروت زاست. هزینه برایش، بهترین سرمایه گذاری است. بازار فرهنگ و هنر که بر مبنای خلاقیت اصیل و بومی استوار است، در کشورمان، دارد رونق می گیرد. جان می گیرد. به برنایی رسیده است. تمدن چندهزار ساله این مرز و بوم، داشته های فرهنگی و معنوی اش، بزرگ ترین ضامن و پشتیبان جوانان خلاقش برای رسیدن به موفقیت های چشمگیر خواهد بود.

اما حالا که زیست بوم نوآوری و فناوری، به بلوغ و شکوفایی اش نزدیک شده، یک رفتار مهم توسط بازیگران آن، ضروری است. ما باید از داشته های فرهنگی مان، بهترین و بیشترین بهره را در کسب و کارها و اقتصاد دانش بنیان مان، داشته باشیم. بومی سازی فناوری و ایران‌ساخت، می باید که درون و بیرون داشته هایش را در نوردد و نمای ایرانی اش را به رخ بکشاند.

همه می دانند که رویه درست و جواب پس داده جوامع، این طور است که فرهنگ بر اقتصاد باید سوار باشد. آنها که اقتصاد را ارجح دانستند و فرهنگ را بزک و ظاهر، به قهقرا رفتند و حرف شان را اغلب، پس گرفتند و به مسیر درست برگشتند، البته با زیان و آسیب بسیار. ما که خزانه فرهنگی و هنری مان، درخشان و چشمگیر است، می توانیم از پشتوانگی آن، آبادانی های بسیاری را فراهم آوریم. این یک شعار نیست، یک راهبردی است که جواب اش را هم پس داده.

بد نیست به موضوع «اقتصاد خلاق» جدی تر و عمقی تر نگاه بیندازیم. تجربه کشورهای موفق در این زمینه، می تواند ما را از اختراع دوباره چرخ، برحذر دارد. به عنوان مثال، کشورهای اروپایی مانند استرالیا یا ژاپن و کره جنوبی، موضوع اقتصاد خلاق را دارند تبدیل به یک فرهنگ مدرسه ای می کنند. کودکان از همان دوران رشدشان، دارند یاد می گیرند که خلاقیت و نوآوری شان داشته باشند و خلاقیت شان را به محصول نزدیک کنند. از همین رو، آماری که این کشورها از خروجی شیوه اقتصاد خلاق شان، داده اند، چشمگیر و ستودنی است.

2700 میلیارد دلار گردش مالی در دنیا برای صنایع خلاق ثبت شده است. رقم کمی نیست. خیلی زیاد است و قابل تامل. سهم صنایع فرهنگی و خلاق کشور ما از این گردش مالی، حدود 100 میلیون دلار در سال است. انصافا خیلی کم است. ما با این همه داشته و پشتوانه و پیشینه، نباید در این سطح باشیم. وقتی اقتصاد خلاق، علاوه بر حفظ میراث گرانبها و وحدت ملی، به اشتغالزایی و ثروت افزایی بی دردسر و کم زمان، منجر می شود، چرا نباید به آن بیشتر توجه کنیم؟ حالا بماند که موضوع صدور فرهنگ به واسطه محصولات عرصه اقتصاد خلاق هم جذابیت زیادی دارد که ما را برای کار بیشتر، می تواند باانگیزه تر بکند.

بر همین اساس، شکل گیری شتاب دهنده های تخصصی در حوزه اقتصاد خلاق و صنایع فرهنگی از واجب ترین های امروز ما است. این شتابدهنده ها، می توانند استارتاپ ها و شرکت های خلاق را دور هم جمع کنند و از گنجینه فرهنگی و هنری مان که تمام ناشدنی است، بهره های فراوان ببرند و کشور را هم صاحب منافع پایدار کنند. شکل گیری خانه های خلاق در چند استان، در همین سال های اخیر، آغاز شده است. حرکتی خوب و ارزشمند. اما با توجه به لازمه تکمیل شدن زیست بوم اقتصاد خلاق، می باید که هر استان صاحب این خانه های موثر و دوست داشتنی شود. سپس ضمن شکل گیری اکوسیستم صنایع خلاق این زنجیره تکمیل شود و آنگاه محصولات متنوع و معتنابهی را به جامعه عرضه و آنگاه راهش را به آن سوی مرزها باز کند.

همین اهمیت حیات برای خانه‌های خلاق نیز وجود دارد. خانه‌هایی که ستون‌ها و جای جای آن رنگ و بوی نوآوری را دارد. خانه‌هایی برای جوانان این سرزمین که در آن ارزش‌های اقتصادی و اجتماعی را می توان مشاهده کرد. حمایت از کارآفرینان جوان و سرمایه های نوپا با ایجاد فضایی برای تبادل ایده‌ها کاری است که در این خانه ها انجام می‌شود. با توسعه این خانه ها در سراسر کشور برندسازی، بازاریابی، تبلیغات و گسترس محصولات خلاق‌ها را شاهد می شویم.

اقتصاد مقاومتی و دانش بنیان، با بال های اقتصاد خلاق و صنایع فرهنگی، و با ایمان به توانستن، راه اش را به آسمان و ثریا باز خواهد کرد. برق چشمان منتظر مردم شریف ایران، راه رسیدن شرکت های خلاق و دانش بنیان را برای رسیدن به قله های سربلندی، روشن کرده است. همیشه روشن باد.

پرویز کرمی؛ دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان و توسعه صنایع نرم و خلاق

روسای فرهنگستان‌های علوم پزشکی، علوم و زبان و ادب فارسی منصوب شدندورود اوقاف به حوزه تسهیل و ترویج فرهنگ ازدواج / کمک به بد سرپرستان و بی‌سرپرستان + فیلمنماینده ولی‌فقیه در لرستان: صدا و سیما ابعاد گسترده تهاجم فرهنگی را هنرمندانه نشان دهد

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در صفحه اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

 

انتهای پیام/

 

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معاونت علمی ریاست جمهوری معاونت علمی ریاست جمهوری خلاقیت و نوآوری اقتصاد خلاق دانش بنیان بی فرهنگ خانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۱۶۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای جذاب آروا در نمایشگاه بین‌المللی تبریز: ما رقیب بوش و متابو هستیم

دومین نمایشگاه بین‌المللی ابزارآلات صنعتی، ساختمانی و یراق‌آلات تبریز، همانند یک بوم نقاشی بود که آروا، پدر صنعت ابزار ایران، با قلم موی نوآوری و تعهد، حماسه‌ای دیگر را بر آن نقش زد. این شرکت دانش‌بنیان، با حضور پررنگ خود در این رویداد مهم، بار دیگر ثابت کرد که در مسیر پیشرفت و تعالی صنعت ایران، گام‌های بلندی برمی‌دارد.

غرفه آروا در این نمایشگاه، همچون پلی بود میان نسل‌های گذشته و آینده صنعت ایران. در میان بازدیدکنندگان مشتاق، نونهالان و جوانان آینده‌ساز این مرز و بوم نیز حضور داشتند تا از نزدیک با دستاوردها و نوآوری‌های این شرکت آشنا شوند.

انتخاب غرفه آروا به عنوان بهترین غرفه این دوره از نمایشگاه‌ها، مهر تاییدی بر خلاقیت و نوآوری بی‌حد و حصر این شرکت بود. طراحی مدرن و چشم‌نواز غرفه آروا، فضایی زیبا و جذاب را برای بازدیدکنندگان ایجاد کرده بود و انگار آروا با این اقدام، تعهد خود به ارائه بهترین‌ها را بار دیگر به اثبات رساند.

بازدید از موزه تاریخ شرکت آروا

بازدید از موزه آروا، فرصتی بود برای آشنایی با تاریخچه پرافتخار این شرکت و همچنین درک آرمان‌ها و چشم‌اندازهای آروا. در این تونل زمان، افتخاراتی چون تندیس برند برتر، تندیس رضایت‌مندی مشتری، تندیس کارآفرین برتر و... به چشم می‌آمدند. گویی هر کدام از این افتخارات، نشانه‌ای از سال‌ها تلاش و بلندپروازی آروا در مسیر رشد و تعالی بود.

هولوفن، راز تجربه‌ای بی‌نظیر

در میان بخش‌های مختلف غرفه آروا، نمایش ابزارآلات با تکنولوژی هولوفن، درخششی خاص داشت. آروا با استفاده از این فناوری، دنیایی سه‌بعدی و شفاف از ابزارآلات خود را پیش روی بازدیدکنندگان گشوده بود.

در این بخش، بازدیدکنندگان می‌توانستند مدل‌های سه‌بعدی ابزارآلات آروا و قطعات داخلی آنها را با جزئیات دقیق و شفاف مشاهده کنند. گویی هر قطعه، راز کیفیت و عملکرد بی‌نظیر ابزارآلات آروا را برملا می‌کرد.

بازدید مجازی از کارخانه آروا

در این بخش، بازدیدکنندگان با استفاده از واقعیت مجازی، به سفری در دنیای واقعی تولید محصولات آروا می‌رفتند و انگار در کارخانه این شرکت حضور داشتند و از نزدیک شاهد فرایند تولید ابزارآلات باکیفیت آروا بودند.

بخش واقعیت مجازی نیز، مورد استقبال گسترده بازدیدکنندگان قرار گرفت و شاید به عنوان برجسته‌ترین نقطه قوت این غرفه شناخته شد. آروا با استفاده از این فناوری، نه تنها اطلاعات جامعی در مورد فرایند تولید خود به بازدیدکنندگان ارائه می‌داد، بلکه تجربه‌ای جذاب و به‌یادماندنی را برای آنها رقم می‌زد.

خدمات پس از فروش: دغدغه‌ای همیشگی

بخش اصلی این بخش، خدمات پس از فروش آروا بود که با نمایش تصاویر و چارت‌های گرافیکی روی مانیتورهای بزرگ، خدمات پس از فروش بی‌نظیر آروا به طور کامل تشریح می‌شد. آروا با این اقدام، می‌خواست به مشتریان خود اطمینان دهد که دغدغه‌های آنها پس از خرید، همواره برای این شرکت در اولویت قرار دارد.

مخاطبان با مشاهده این نمایش‌ها، از سیستماتیک بودن فرایند خدمات پس از فروش آروا و توجه و تعهد این شرکت به رضایت مشتریان در تمامی مراحل پس از خرید، آگاه می‌شدند. آروا با ارائه خدمات پس از فروش بی‌نقص، به مشتریان خود نشان می‌داد که تعهدش به آنها، فراتر از صرفاً فروش یک محصول است.

آروا رقیب قدرتمند بوش و متابو در تولید فرز و مینی فرز

در غرفه آروا شاهد نبردی جذاب در میدان فرزها بودیم. نبردی که در آن، کیفیت قطعات فرزها و مینی‌فرزهای آروا، در بوته آزمایش مقایسه با برندهای مطرحی مانند بوش، ماکتیا و متابو قرار می‌گرفت.

این مقایسه که توسط متخصصان زبده و با تجربه انجام می‌شد، عرصه‌ای بود برای به نمایش گذاشتن قدرت و ظرافت فرزهای آروا. در این میدان، به تک‌تک ویژگی‌های قطعات فرزها و مینی‌فرزها، از جنس و ظرافت گرفته تا دقت و طول عمر، توجهی دقیق و موشکافانه می‌شد.

نتایج این مقایسه نفس‌گیر، نغمه‌ای از افتخار و سربلندی را برای آروا به ارمغان می‌آورد. قطعات فرزها و مینی‌فرزهای آروا، در این نبرد سخت، شانه به شانه برندهای مطرح دنیا قد علم کرده بودند و از نظر کیفیت، حرفی برای گفتن داشتند.

آروا: حامی کارآفرینی و اشتغالزایی، فراتر از تعهد به کارکنان

آروا، نامی که در صنعت ابزار ایران، نه‌تنها با نوآوری و کیفیت، بلکه با تعهد به کارکنان و جامعه شناخته می‌شود. این شرکت، فراتر از ارائه محصولات و خدمات باکیفیت، به دنبال ایفای نقشی مؤثر در توسعه اقتصادی کشور است.

جشن 855 نفره شدن آروا، نمادی از این تعهد عمیق بود. تیمی که با تعهد و تخصص خود، آروا را به یکی از پیشروترین برندها در صنعت ابزار ایران تبدیل کرده است.

اما این جشن، صرفاً یک دورهمی ساده نبود. این رویداد، مهر تأییدی بر اهمیت فرهنگ سازمانی و ارتقای روابط داخلی در آروا بود. این شرکت به خوبی دریافته است که برای دستیابی به موفقیت‌های بزرگ، باید به سرمایه‌های انسانی خود بها دهد و فضایی پویا و پرنشاط برای آنها فراهم کند.

بدون شک، این رویکرد آروا، الگویی ارزشمند برای سایر شرکت‌ها خواهد بود و مسیر را برای ارتقای سطح اشتغال و کارآفرینی در کشور هموار خواهد کرد.

آروا: نظم و انسجام در قلب نوآوری

در دنیای پرشتاب صنعت، جایی که رقابت‌ها تنگاتنگ و نوآوری‌ها کلید موفقیت هستند، شرکت آروا با اتکا به سیستمی جامع و منسجم، گامی فراتر از رقبا برداشته و جایگاه خود را به عنوان پیشرو در تولید ابزار آلات تثبیت کرده است.

حضور آروا در نمایشگاه تبریز، نمادی از این نظم و انسجام بود. غرفه این شرکت، با طراحی خلاقانه و چشم‌نواز، به وضوح فلسفه و مزیت رقابتی آروا را به نمایش می‌گذاشت.

در قلب غرفه، سیستمی جامع با عنوان 6M رونمایی می‌کرد. این سیستم، رمز موفقیت آروا در ارائه محصولات باکیفیت، جلب رضایت مشتریان و ارتقای سطح کارایی در فرآیندهای تولید است.

طراحی غرفه به گونه‌ای بود که هر بخش از سیستم 6M به طور واضح و مجزا به نمایش گذاشته شده بود. بازدیدکنندگان می‌توانستند به راحتی نحوه عملکرد هر بخش از سیستم را درک کنند و شاهد نظم و انسجام حاکم بر فرآیندهای تولید آروا باشند.

این نمایش آشکار تعهد آروا به سیستم‌محوری، گامی جسورانه در جهت شفاف‌سازی فرآیندها و ایجاد تمایز با رقبا بود. آروا با این اقدام، نشان داد که نه تنها به کیفیت محصولات خود، بلکه به کارایی و اثربخشی فرآیندهای تولید نیز اهمیت فراوانی می‌دهد.

مزایای سیستم‌محوری آروا فراتر از صرفاً افزایش کارایی است. این سیستم، بستری مناسب برای نوآوری و خلاقیت نیز فراهم می‌کند. با اتکا به سیستمی جامع و منسجم، آروا می‌تواند به طور مداوم فرآیندهای خود را بهبود بخشد، محصولات جدید و نوآورانه به بازار عرضه کند و در رقابت پیشرو باشد.

حضور پرشور بازدیدکنندگان و استقبال گرمشان از غرفه آروا، نشان‌دهنده اعتماد و وفاداری آنها به این برند ایرانی بود. در این نمایشگاه، آروا نه تنها افتخار خود، بلکه افتخار صنعت ایران را به نمایش گذاشت و ثابت کرد که می‌توان در عرصه جهانی حرفی برای گفتن داشت.

برای آشنایی با جدیدترین تکنولوژی ها و سایر دستاورد های آروا در صعنت ابزار و نمایشگاه تبریز می توانید به سایت این شرکت به آدرس arvatools.com مراجعه کنید.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

دیگر خبرها

  • مانوین چه فرصت‌هایی برای صنایع خلاق ایران ایجاد می‌کند؟
  • دهقانی: شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان دو بازوی جوامع انسانی هستند
  • معرفی شاخص های کلیدی برای سنجش اکوسیستم فناوری و نوآوری
  • سهم ایران در اقتصاد خلاق کمتر از یک درصد!
  • ادعای جذاب آروا در نمایشگاه بین‌المللی تبریز: ما رقیب بوش و متابو هستیم
  • سهم ایران در اقتصاد خلاق کمتر از یک درصد است 
  • حضور همراه اول در نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس ۲۰۲۴
  • حضور همراه اول در برگزاری نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس 2024
  • ثبت نام در جشنواره‌های بین المللی و فناوری خوارزمی آغاز شد
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است