Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس صندوق بین المللی پول طی اظهاراتی اعلام کرد که ۲۰ اقتصاد بزرگ جهان موسوم به گروه ۲۰ موافقت کرده اند که ذخایر این صندوق را با تخصیص ارز حق برداشت ویژه(SDR)  افزایش دهند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، کریستالینا جورجیوا، رئیس صندوق بین المللی پول طی اظهاراتی اعلام کرد که 20 اقتصاد بزرگ جهان موسوم به گروه 20 موافقت کرده اند که ذخایر این صندوق را با تخصیص ارز حق برداشت ویژه(SDR)  افزایش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

کریستالینا جورجیوا در نشست مجمع مالی آفریقای صندوق بین المللی پول که روز سه شنبه به صورت آنلاین پخش شد، گفت: ما سرانجام جمعه گذشته در نشست G20 برای کار روی تخصیص حق برداشت ویژه جدید (چراغ) سبز گرفتیم.

وی بدون اینکه به ارز این بودجه اشاره کند، گفت: 500 میلیارد خواهد بود که هر یک از اعضای صندوق بین المللی پول بلافاصله پس از کمک به این ذخایر سهم خود را دریافت خواهند کرد.

مقامات اقتصادی کشورهای عضو گروه 20 جمعه گذشته حمایت گسترده خود را از افزایش ذخایر اضطراری صندوق بین المللی پول اعلام کرده بودند. این اظهارات پس از آن صورت گرفت که مقامات آمریکایی مخالفت دولت قبلی را کنار گذاشتند.

ایتالیا که امسال ریاست G20 را بر عهده دارد، برای صدور 500 میلیارد دلار حق برداشت ویژه تلاش می کند، اقدامی که بسیاری دیگر از اعضای G20 از آن پشتیبانی می کنند و راهی برای تأمین نقدینگی کشورهای فقیر که تحت تأثیر همه گیری کرونا قرار گرفته اند، محسوب می شود. گفته می شود استفاده از این روش سطح بدهی این کشورها را افزایش نمی دهد.

صندوق بین المللی پول احتمال تورم شدید در پی بسته نجات بایدن را رد کردهشدار رئیس صندوق بین المللی پول درباره "واگرایی بزرگ" در اقتصاد جهان

جورجیوا همچنین اعلام کرد که این صندوق راه های توزیع مجدد حق برداشت ویژه را بررسی می کند. حق برداشت ویژه ذخایر ارز خارجی اضافی است که توسط صندوق بین المللی پول به همان اندازه که بانک مرکزی پول چاپ می کند، صادر می شود.

تیدجان تیام، نماینده ویژه اتحادیه آفریقا در امور کرونا نیز طی اظهاراتی در همان رویداد از G20 خواست که طرح تعلیق بدهی کشورهای فقیر را تمدید کند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: صندوق بین المللی پول صندوق بین المللی پول صندوق بین المللی پول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۱۷۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: طوفان و بارندگی‌های اخیر که می‌توان گفت در تاریخ خوزستان بی سابقه بوده، خسارات سنگینی به بخش کشاورزی استان وارد کرده است.

به گزارش تسنیم، مسعود اسدی اظهار کرد: به بیش از ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زار‌های آماده برداشت استان تا ۵۰ درصد خسارت وارد شده و درخوشبینانه‌ترینحالت ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت از دست رفته است.

وی ادامه داد: علاوه بر خسارات به مزارع گندم، به تأسیسات، باغات، گلخانه‌ها و دامداری‌های بسیاری از کشاورزان خسارت جدی وارد شده است.

وی گفت: امیدواریم سازمان جهاد کشاورزی به فوریت خسارات را به دقت برآورد و اعلام کند.

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: همچنین انتظار داریم صندوق بیمه محصولات کشاورزی بدون فوت وقت، تعلل و مضایقه به وظیفه قانونی خود عمل کرده و طبق قانون خسارات وارده به بیمه شدگان را جبران کند.

اسدی همچنین گفت: از دولت و سازمان مدیریت بحران کشور انتظار داریم با توجه به اینکه امکان جبران خسارات وارده از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی قطعاً وجود ندارد نسبت به بررسی، برآورد و کمک به کشاورزان خسارت دیده استان که خساراتشان مشمول حمایت‌های صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیست اقدام عاجل کنند تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم، کشاورزان خسارت دیده بار دیگر با امید به سنگر تولید برگردند

دیگر خبرها

  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم / لیتیوم می‌تواند صنعت استان را به نحو چشمگیری ارتقا دهد
  • چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان
  • سیل خسارتی به ذخایر گندم‌ وارد نکرد
  • از اولین کنفرانس بین المللی علوم و فنون هسته ای در اصفهان چه می دانیم؟/ رافائل گروسی؛ مهمان ویژه ایران در «نصف جهان»
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • افزایش ۱۲ درصدی حجم ذخایر سد‌های استان اردبیل