Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد به مناسبت روز درختکاری و هم‌زمان با هفته منابع طبیعی بیش از ۱۰ هزار اصله نهال مثمر و غیرمثمر با تلاش شهرداری و منابع طبیعی در شهرستان ابرکوه توزیع و کاشته شد.

«مرتضی سعیدی» رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان ابرکوه در حاشیه برگزاری مراسم روز درختکاری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: هم‌زمان با هفته منابع طبیعی و در قالب برگزاری برنامه‌های کنگره ۴ هزار شهید استان یزد، بیش از هشت هزار نهال مثمر و غیر مثمر از جمله اقاقیا، سنجد شیرین، سنجد تلخ، توت، انار، عناب، سرو، زبان‌گنجشک در بخش مرکزی و بهمن توزیع و کاشته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تصریح کرد: در اولین مرحله از این طرح، تعداد ۲۸۵ اصله نهال عناب به یاد ۲۸۵ شهید شهرستان در محوطه ناحیه مقاومت بسیج شهرستان و در دومین مرحله نیز هم‌زمان با روز درختکاری، نهال‌های زینتی در بلوار سردار شهید جلایی غرس شد.

«محمد هاشم عزیزی» جانشین شهردار ابرکوه نیز اظهار کرد: با توجه به اینکه بلوار سردار شهید جلایی و ابوریحان بیرونی یکی از مسیرهای پیاده‌روی مردم شهر و همچنین یکی از محورهای منتهی به درخت کهن‌سال سرو ابرکوه به عنوان یکی از منحصربه‌فردترین جاذبه‌های طبیعی و گردشگری کشور است، شهرداری تصمیم گرفته است با غرس گیاهان تزئینی، زیبایی بصری این مسیر را برای عابرین افزایش دهد.

وی تصریح کرد: در همین راستا امروز هم‌زمان با روز درختکاری، درخت «نخل بادبزنی» و «شاه‌پسند درختی» در این مسیر غرس می‌شود. ضمن اینکه در سایر میادین و بلوارها و معابری که دارای جوی و جدول است، گل‌ها و گیاهان زیبا کاشته شده است.

عزیزی همچنین از کاشت نهال به صورت «جا کاری» در برخی معابر خبر داد و گفت: با توجه به اینکه برخی درختان کهن‌سال سطح شهر آفت‌زده شده و یا اینکه زیبایی را از چهره شهر گرفته است، این نوع کشت صورت گرفته تا پس از رشد نهال‌های جدید بتوانیم درختان آسیب‌دیده و کهنه حذف کرده و درختان جدید جایگزین آن شود.

این مسئول در پایان تصریح کرد: در هفته منابع طبیعی و در آستانه سال جدید تعداد دو هزار نهال در سطح شهر ابرکوه به همت شهرداری کاشته شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ابركوه روز درختکاری هفته منابع طبیعی سرو ابرکوه شهرداري استانی اجتماعی روز درختکاری منابع طبیعی هم زمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۱۹۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت:در راستای اجرای طرح ساماندهی خروج دام، احشام اهالی ۲۴ روستا و آبادی محاط جنگل در گلستان کوچ داده شده است.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، حمید سلامتی در بازدید از مناطق جنگلی گالیکش در شرق گلستان اظهار کرد: در طرح ساماندهی خروج دام، اراضی به تصرف دولت درآمده و مناطق بعد از خروج دام جنگلکاری می‌شود.

وی افزود: در راستای اجرای طرح ساماندهی خروج دام ۲۴ روستا و آبادی محاط جنگل در گلستان کوچ داده شده و بالغ بر ۳ هزار و ۵۰۰ هکتار به سطح جنگل‌های استان افزوده شده است. 

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: طرح ساماندهی و خروج دام از جنگل‌ها در روستای عرب کلو و خسرو آباد در سال ۱۳۷۹ شروع شده است.

سلامتی ادامه داد: در روستای عرب کلو ۳۳ خانوار دایم و ۴ خانوار موقت با ۱۹ دامدار حضور داشتند؛ در روستای خسروآباد هم، ۲۶ خانوار دائم و یک خانوار موقت با ۱۲ دامدار حضور داشتند. ۱۲۱ نفر در طرف قرارداد با اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان در روستا‌های این طرح کوچ داده شده است.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: در اجرای این طرح حدود ۷۰۰ هکتار جنگلکاری با گونه‌های پهن برگ و سوزنی برگ شده است که حدود ۳۰۰ هکتار زمین‌های خود روستا و ۴۰۰ هکتار جنگل‌های مخروبه در آن محدوده بوده است. 

سلامتی افزود: با اجرای این طرح بخش۷ وسیعی از جنگل‌های منطقه به دلیل حذف عوامل تخریب مثل حضور دام و خانوار‌های جنگل نشین با جنگلکاری بازسازی و احیا شده است که در توسع‌ها جنگل و حفظ منابع آب و خاک تاثیر بسیار مطلوبی داشته است. 

وی گفت: طرح ساماندهی و خروج دام از جنگل‌ها یکی از طرح‌های خوب بوده است که به دلیل عدم وجود اعتبار تداوم پیدا نکرده است.

طبق گزارش اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان، در این استان شمالی با مساحتی نزدیک به ۲ میلیون هکتار دارای اقلیم معتدل مدیترانه‌ای و دارای سطحی معادل یک میلیون و ۳۳۵ هزار هکتار عرصه‌های منابع طبیعی وجود دارد که ۴۵۲ هزار هکتار آن را عرصه جنگلی هیرکانی است.

دیگر خبرها

  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم
  • کاشت بیش از ۵ میلیون اصله نهال در بوشهر + تصویر
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • انهدام باند قاچاق و تهیه زغال از چوب آلات جنگلی در گلبهار/۴ نفر از اتباع بیگانه دستگیر شدند
  • ضرورت به‌روزسانی تجهیزات اطفای حریق در کرمانشاه
  • کاشت ۵۲ هزار نهال در بخش کدکن
  • غنی‌ترین منابع طبیعی کلسیم