Web Analytics Made Easy - Statcounter

پرویز توسلی زاده شامگاه امروز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در جریان سفر رئیس قوه قضائیه به استان کرمانشاه با ارزیابی‌های صورت گرفته از سوی تیم‌های کارشناسی، عملکرد مجموعه دادگستری استان کرمانشاه مطلوب بوده است.

وی افزود: در جریان سفر آیت الله رئیسی به استان کرمانشاه بیش از ۱۳۰ میلیارد تومان اعتبار در زمینه‌های گوناگون به استان کرمانشاه اختصاص پیدا کرد که برای حل مشکلات مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه تصریح کرد: با ابلاغ سند تحول قضائی از سوی رئیس قوه قضائیه که حاصل یک کار کارشناسی است شاهد اتفاقات خوبی در دادگستری‌ها خواهیم بود.

توسلی زاده با اشاره به اینکه عدم آگاهی مردم از قانون باعث بروز مشکلات در مسیر رسیدگی به پرونده‌ها می‌شود، گفت: یکی از مشکلات موجود در دادگستری عدم آگاهی کافی از قانون توسط مردم است و مردم باید به احکام صادر شده احترام بگذارند و همچنین قضات نیز باید با ادله محکم و قانع کننده حکم را صادر کنند.

وی با بیان اینکه یکی از دستورات صادر شده از سوی رئیس قوه قضائیه رسیدگی به پرونده‌های قبل از دی ماه ۹۸ و پایان دادرسی آنها بود، بیان کرد: با ابلاغ این دستور به دادگستری کرمانشاه تعیین تکلیف این پرونده‌ها در دستور کار قرار گرفت و ۷۹ درصد این موارد به سرانجام رسید و ۱۱ درصد باقی مانده در مسیر اجرای احکام قرار دارد.

رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه خاطر نشان کرد: یکی دیگر از موارد مهم کاهش پرونده‌های موجود در دادگستری استان کرمانشاه بود که در جلسه ویدئو کنفرانسی روز گذشته با آیت الله رئیسی اعلام شد که در سراسر کشور هفت درصد پرونده‌های موجود کاهش داشته که در استان کرمانشاه ۲۰ درصد از پرونده‌های موجود حل و فصل شده است.

توسلی زاده با بیان اینکه یکی دیگر از موارد مهم کاهش پرونده‌های ورودی به دادگستری استان کرمانشاه است، گفت: برای انجام این امر یکی از اقدامات صورت گرفته ساماندهی پنج هزار مشاور املاک در استان کرمانشاه است که قراردادهای منعقد شده دارای کمترین اشکال حقوقی باشند که منتهی به رسیدگی در دادگاه نشود.

وی با بیان اینکه جرایم مهم باید کنترل شود، ادامه داد: جرایم مهمه از سوی دادگستری استان کرمانشاه و نهادهای مربوطه در حال رصد است اما باید مراقبت شود در سایر پرونده‌ها مانند قتل اخیر درب دادگستری کرمانشاه که مربوط به یک اختلاف خانوادگی بود چنین اتفاقاتی حادث نشود.

بیش از ۱۶ هزار پرونده به کمک ستاد مصلحین به سازش ختم شده است

توسلی زاده تصریح کرد: در سال حدود ۴۸۰ هزار پرونده در دادگستری استان کرمانشاه مطرح می‌شود که انرژی زیادی را از دادگستری استان کرمانشاه می‌گیرد و از مردم درخواست داریم که در معاملات خود از مشاوره حقوقی استفاده کنند که بعداً دچار مشکل نشوند.

رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه گفت: به کمک ستاد مصلحین که برای صلح و سازش تشکیل شده در ۹ ماه گذشته ۱۶ هزار و ۵۰۰ پرونده به سازش ختم شده است.

۱۲۰۰ زندانی در طرح پایش قوه قضائیه در کرمانشاه آزاد شده‌اند

وی بیان کرد: از سه ماه گذشته طرح پایش زندانیان آغاز شده که در آن افرادی که مدت زیادی از دوران محکومیت خود را طی کرده و همچنین زندانیان جرایم غیرعمد و بدون شاکی خصوصی از زندان آزاد شده‌اند اما باید توجه داشت که افرادی که حضور آنها در جامعه سبب ناامنی می‌شود از زندان آزاد نخواهند شد و با قانون شکنان و برهم زنندگان امنیت مردم برخورد سختی خواهیم کرد.

رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه گفت: در سراسر کشور در این طرح ۱۷ هزار نفر آزاد شده‌اند که سهم استان کرمانشاه یک هزار و ۲۰۰ نفر بوده که این کار با کمک سازمان بسیج حقوق دانان و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) صورت گرفته است.

وی به مردم توصیه کرد: می‌توان با مشاوره گرفتن از حقوق دانان و حل اختلاف در بیرون از دادگاه از بروز بسیاری از مشکلات جلوگیری کرد که در سال گذشته ۳.۸ میلیون نفر به دادگاه‌های استان کرمانشاه مراجعه کرده‌اند.

کد خبر 5162477

منبع: مهر

کلیدواژه: کرمانشاه دادگستری استان کرمانشاه قوه قضاییه آیت الله سید ابراهیم رئیسی سند تحول قضایی سازمان بسیج حقوقدانان صلح و سازش پرونده قضایی ویروس کرونا کرمانشاه آمار کرونا بوشهر خطبه های نماز جمعه شیوع کرونا اردبیل شیراز گرگان شهرستان کرج عکس استانها مشهد قوه قضاییه لیگ برتر فوتبال ایران رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه قوه قضائیه توسلی زاده پرونده ها رئیس قوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۱۹۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود

 علی القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران در نشست هم اندیشی و تبادل نظر سازمان بازرسی با قضات دادگستری استان تهران که با حضور رئیس سازمان بازرسی کل کشور در این سازمان برگزار شد با اشاره به اینکه مبارزه با فساد از جمله مطالبات مهم مقام معظم رهبری در تمامی ادوار قوه قضاییه بوده است، گفت: مقوله مبارزه با فساد و برخورد با مفسد به عنوان یکی از برنامه‌های تحولی قوه قضاییه همواره مورد تاکید این قوه است.

وی با تشریح نقش مهم سازمان بازرسی کل کشور در راستای مبارزه با فساد بیان کرد: بدون شک این سازمان به عنوان یک دستگاه نظارتی عام الشمول، با دارا بودن اختیارات وسیع قانونی یک دستگاه تخصصی برای مبارزه با فساد محسوب می‌شود که وظیفه سنگین و دشواری را برعهده دارد.

رئیس کل دادگستری استان تهران ادامه داد: سازمان بازرسی نقش اساسی و کاملی را هم در صیانت و پیشگیری از آسیب دستگاه‌ها و نهاد‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی برعهده دارد و هم اینکه برای آسیب شناسی تخلفات دستگاه‌ها و مسئولان به واسطه امانتی که به آنها سپرده شده، جایگاه حایز اهمیتی دارد.

وی ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات سازمان بازرسی کل کشور در راستای مبارزه با فساد در تمامی دوره‌ها به ویژه چند سال اخیر اظهار کرد: گزارش‌های حرفه‌ای ارسالی سازمان بازرسی کل کشور به دادگستری استان تهران حاکی از آن است که امروز این سازمان مهم، به نقش نظارتی خود در راستای صیانت از نظام و عملکرد دستگاه‌ها و نهاد‌ها به طور قابل ملاحظه‌ای جامه عمل پوشانده است.

وی با یادآوری دو وظیفه مهم سازمان بازرسی کل کشور بیان کرد: این سازمان، حسب قانون ماموریت نظارت دارد تا هم قوانین به نحو صحیح در تمامی دستگاه‌ها اجرا شود و هم حسن جریان امور نیز نظارت داشته باشد.

القاصی با تاکید بر اینکه برای تحقق این دو وظیفه مهم قوانین متعددی به عنوان ابزار در اختیار این سازمان قرار دارد، یادآور شد: برای اثربخشی بیشتر گزارشات سازمان بازرسی کل کشور نقش دادسرا و دادگاه بسیار مهم است بر همین اساس گزارشات این سازمان باید در زمان مناسب و کوتاه منتهی به احکام متقن؛ عادلانه و بازدارنده شود چراکه نتیجه آن کارآمدی نظام و صیانت از همه دستگاه‌ها را به همراه دارد.

وی هماهنگی و همکاری بین مجموعه دادگستری استان تهران و سازمان بازرسی را یک تکلیف مهم دانست و ادامه داد: معمولا گزارشات سازمان بازرسی به تمامی شعبه‌های دادگستری ارجاع نمی‌شود و در مجتمع‌های تخصصی توسط قضات توانمند و حساس به مقوله فساد رسیدگی می‌شود و طبیعی است که اگر این تعاملات همه جانبه باشد نتایج بهتری حاصل خواهد شد.

رئیس کل دادگستری استان تهران توصیه‌هایی را نیز برای نیل به اهداف مورد نظر در مقوله مبارزه با فساد و گزارش‌های سازمان بازرسی مطرح کرد و گفت: بخش عمده‌ای از گزارشات سازمان بازرسی مرتبط به مفاسد اقتصادی است که لازم است در این خصوص دو مقوله کارشناسی و حسابرسی مالی اشخاص به طور ویژه‌ای مورد توجه قرار گیرد.

القاصی همچنین توصیه کرد که گزارشات ارسالی از سازمان بازرسی جامع، کامل، مستدل و متقن باشد به گونه‌ای که از حیث دارابودن مستندات و اتقان شبیه کیفرخواست برای دادگستری را داشته باشد.

وی از رئیس سازمان بازرسی کل کشور خواست که نماینده ویژه‌ای را برای پیگیری گزارشات ارسالی این سازمان به دادگستری استان تهران معرفی کند و گفت: به طور حتم مطالبه گری و پیگیری سازمان بازرسی از مجموعه قضایی، کاهش اطاله دادرسی را به همراه دارد.

رئیس کل دادگستری استان تهران همچنین با اشاره به حساسیت مجموعه قضایی استان تهران نسبت به تضییع حقوق بیت المال، برای پیگیری موضوعات و همچنین هماهنگی بیشتر با بازرسی اعلام آمادگی و اظهار کرد: در این راستا باید کارگروه مشترکی بین سازمان بازرسی و دادگستری استان تشکیل تا نتایج مطلوب تری حاصل شود.

القاصی خواستار آسیب شناسی موضوعات در روند رسیدگی به گزارشات ارسالی و همچنین موضوعات مطرح شده سازمان بازرسی از سوی کارگروه مشترک این دو مجموعه شد. 

علی صالحی دادستان عمومی و انقلاب تهران نیز در این نشست به طرح موضوعاتی پرداخت.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • دستورات محسنی‌اژه‌ای برای صدور رأی در پرونده‌های خاص
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • دادگاه‌های صلح در تهران ایجاد شود
  • دادگاه‌های صلح در تهران تشکیل می‌شود؟
  • سرمایه‌گذاری صنعتی ۱۰ هزار میلیارد تومانی در کرمانشاه با تسهیلات سفر رئیس جمهور
  • اثبات مالکیت و مالی بیشترین پرونده قضایی در مازندران است
  • ۲۰ درصد پرونده های محاکم مازندران مربوط به اراضی کشاورزی است
  • نجات ۳ شرکت خوزستانی از ورشکستگی
  • ضرورت تعیین تکلیف پرونده‌های محکومان به قصاص در کردستان
  • تشکیل ۵۰۶ فقره پرونده با موضوع سلاح و مهمات در دادگستری استان کرمان