Web Analytics Made Easy - Statcounter

«محمدصادق باطنی» طراح و مجری برنامه «هشتادیا» که مدتی است از شبکه سه سیما روی آنتن می رود در گفت و گو با خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس، درباره این برنامه بیان کرد: این برنامه به یکی از سوالات فراگیر نسبت به دهه هشتادی ها و نوجوانان می پردازد و سعی دارد این قشر را به خودش و خانواده اش بشناساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: یکی از سوالات فراگیر این است که چرا رفتارهای نوجوانان برای باقی سنین و اقشار قابل درک نیست؟ در واقع حاکمیت، مردم و جامعه آنها را درک نمی کند و انگار پدیده عجیبی هستند. برای تحلیل و تصحیح این رفتار باید شناخت درست شود. برای شناخت درست هم باید خطاهای شناختی و اختلال های شناختی را کنار بزنیم.

مجری «هشتادیا» اضافه کرد: سوال اصلی این برنامه هم همین است که چقدر دهه هشتادی ها را می شناسیم و تا چه حد برای یافتن زبان مشترک با آنها تلاش کرده ایم و اصلا دهه هشتادی ها چقدر خود را می شناسند؟

باطنی درباره اینکه چرا قشر نوجوان با وجود تهدیدات فرهنگی جدی، کمتر هدف برنامه سازی بوده است، بیان کرد: اگر همین سوال برای خانواده ها، نهادها و افراد مختلف به یک صورت مساله تبدیل شود و یا دغدغه ای پررنگ شود دیگر رویکرد کاریکاتوری به چالش های جامعه نداریم. منتظر نخواهیم بود تا چالش مومو، نهنگ آبی و... دربیاید و یا افرادی قطعه ای بخوانند و بعد وقتی در مدارس و کلیپ ها، نوجوانان آنها را همراهی می کنند از خود بپرسیم چرا اینها را نمی شناسیم.

مجری «هشتادیا» در ادامه درباره نوجوانانی که در این برنامه حضور پیدا می کنند، گفت: در برنامه دو قشر حضور دارند هم نوجوانان آسیب دیده و هم قشری که موفق هستند و هدف ما این است که هر دو قشر را مورد مطالعه قرار دهیم البته نه به این معنا که این نوجوانان به دوگروه موفق و غیرموفق تقسیم میشوند بلکه از آن جهت که نوجوانانی قابل تامل هستند و اتفاقا هر یک چالش هایی داشته اند که از این حیث با انها و خانواده هایشان بحث و گفتگو صورت گرفته است.

وی با اشاره به تمایزهای برنامه با دیگر برنامه هایی که صرفا یک نوجوان موفق دعوت می شود گفت: اگر نوجوان موفقی به برنامه می آوریم تنها به موفقیت او نمی پردازیم بلکه به سختی ها و روی دیگر موقعیت او هم میپردازیم، او را در یک موقعیت چالشی قرار می دهیم و حتی گاهی محدودیت ها و ناتوانی هایش را بیان میکنیم که با وجود آن چالش و سختی، مسیر زندگی اش را چگونه طی کرده است و چگونه با آن چالش ها مواجه شده است.

باطنی با اشاره به یکی از مهمانان برنامه توضیح داد: به طور مثال ما نوجوان کم بینایی را به برنامه می آوریم و نشان می دهیم که او چه موفقیت هایی داشته است اما به دلیل همین کم بینایی چه چالش هایی هم برایش بوجود آمده است و یا خانواده اش چطور او را دست کم گرفته است. درحالیکه همین نوجوان را به عنوان چشم دهه هشتادی ها معرفی می کنیم و او یک نویسنده است.

وی همچنین در پاسخ به اینکه چرا صرفا سراغ نوجوانانی که با چالش ها و آسیب ها مواجه بوده اند نرفته اند، گفت: نمی توان در یک برنامه فقط به نوجوانان آسیب دیده پرداخت زیرا این نگرش به مخاطب تزریق میشود که نوجوانان فقط دچار اسیب و مشکل هستند و اتفاقا این برنامه برای دوری از چنین ذهنیتی ساخته شده است. در عین حال ما آسیب ها و خطرات مورد توجه رده سنی نوجوانان  را نیز طی آیتم هایی مطرح کرده ایم و آن ها را با مخاطب به اشتراک گذاشته ایم.

مجری «هشتادیا» درباره یکی از چالش های پرداختن به نوجوانان نیز گفت: سختی این کار از این جهت است که گاه مخاطب و مسئولین تحمل دیدن آسیب ها و مسائل و حتی آسیب دیده ها را ندارد و برای همین چگونگی به تصویر کشیدن آسیب و دغدغه های فرهنگی و اجتماعی مرتبط با نوجوانان اهمیت خاصی پیدا میکند.

وی در پایان بیان کرد: ما به عنوان برنامه ساز برای آن که بتوانیم واضح تر آسیب ها را مطرح کنیم نیاز به زمان داریم و ابتدا باید یک ارتباط دوسویه شکل بگیرد و بعد از آنکه فرم برنامه و سوال ما اصالت و جایگاه خود را پیدا کرد؛ به تدریج چالش ها و معضلات را مطرح کنیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: نوجوانان برنامه فرهنگی مجری دهه هشتادیا شبکه سه دهه هشتادی ها چالش ها آسیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۰۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنجال در منطقه میانکاله؛ ممانعت محیط بانان از ورود مصالح ساختمانی

در پی ممانعت محیط بانان میانکاله از ورود مصالح ساختمانی به این منطقه، فرمانده یگان حفاظت محیط زیست گفت: با توجه به مذاکرات انجام شده، قرار شد اداره میراث فرهنگی استان گلستان پس از اخذ مجوز نسبت به ورود به میانکاله اقدام کند.

به گزارش ایسنا، سرهنگ جمشید محبت خانی افزود: برابر بررسی به عمل آمده از عطاالله کاویان -مدیر کل محیط زیست استان مازندران- و محمود تقی‌پور - مسئول پناهگاه حیات وحش میانکاله - روز سه شنبه هفته گذشته اداره میراث فرهنگی با مصالح ساختمانی بدون انجام هماهنگی، قصد ورود به منطقه حفاظت شده میانکاله را داشته است.

وی با تاکید بر اینکه دستگاه دولتی برای انجام هر گونه فعالیت عمرانی در منطقه حفاظت شده باید مجوز داشته باشد، ادامه داد: یک اثر باستانی در منطقه حفاظت شده میانکاله قرار دارد که وظیفه حفظ و نگهداری آن بر عهده میراث فرهنگی است، اما نیاز است از قبل، مجوزی برای ورود به منطقه گرفته شود؛ محیط بان نیز وظیفه کنترل مجوز را دارند.

محبت‌خانی اضافه کرد: مسئولان میراث فرهنگی مجوز ارائه نداده بودند، بنابراین محیطبانان میانکاله از ورود مصالح به منطقه ممانعت به عمل آوردند و با احترام از آنان خواستند که پس از اخذ مجوز نسبت به ورود مصالح به منطقه اقدام کنند.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست ادامه داد: فرماندار بندر ترکمن و چند نفر از دریابانی فراجا نیز مراجعه کرده و گفته‌اند با توجه به اینکه میراث فرهنگی دستور قضایی دارد، اجازه ورود آن‌ها داده شود، ولی محیط بانان از ورود کارکنان میراث فرهنگی ممانعت کردند، چون باید مجوز لازم به آنان ارائه می‌شد.

وی با تکذیب وقوع درگیری بین محیط بانان و کارکنان میراث فرهنگی گفت: بحث جزئی بین طرفین به وجود آمده بود، اما درگیری رخ نداده بود. در نهایت آقای تقی‌پور مسئول پناهگاه حیات وحش میانکاله برای بررسی بیشتر موضوع به پاسگاه دریابانی محل می‌روند. از آقای تقی‌پور سوال کردم و گفت نیم ساعت در پاسگاه بودیم، هیچ اتفاق خاصی نیفتاد و در حد صحبت موضوع حل و فصل و قرار شد مجوز لازم از محیط زیست استان گرفته و سپس وارد منطقه شوند، چون محیط بانان مجری هستند و مجوزدهنده نیستند.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست در عین تاکید کرد: بحث شفاهی بوده و بازداشت و درگیری رخ نداده است.

وی در ادامه با اشاره به همکاری بخش‌های مختلف فراجا با یگان حفاظت محیط زیست گفت: به همه استان‌ها سرکشی می‌کنیم و با محیط بانان ارتباط داریم و در همه استان‌ها این هم افزایی و همکاری وجود دارد. سال گذشته حدود ۲۳ درصد کشفیات با همکاری پلیس پیشگیری، پلیس آگاهی، دریابانی و مرزبانی اطلاعات انجام شد و آن‌ها نقش موثری در کشف سلاح‌های غیر مجاز و قاچاق حیات وحش مانند پرندگان شکاری داشتند.

دیگر خبرها

  • سومین بسکتبال نوجوان آسیب دیده در حادثه تصاف درگذشت
  • داستان جذاب زندگی یک نوجوان در «جرئت و حقیقت»
  • رقابت ۱۰ گروه در جشنواره هنر‌های نمایشی کودک و نوجوان آذربایجان غربی
  • مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاههای کتابخوانی تمدید شد
  • قرائت قرآن و حمایت از فلسطین در برنامه تلویزیونی تونس+فیلم
  • کمرنگ‌شدن نشریات تخصصی نوجوانان از عوامل افت شعر نوجوانان است
  • چرا شعر نوجوان مورد توجه نیست؟
  • جنجال در منطقه میانکاله؛ ممانعت محیط بانان از ورود مصالح ساختمانی
  • همایش کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در هفشجان
  • تحریر زندگی شهدای کودک و نوجوان حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان