Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-30@00:52:23 GMT

کدام کشورها بدنبال واکسیناسیون با واکسن چینی هستند؟

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۲۰۴۷۳

کدام کشورها بدنبال واکسیناسیون با واکسن چینی هستند؟

به گزارش فارس، استفاده از واکسن کرونا به یکی از معضلات دنیا تبدیل شده است زیرا میزان تولید در مقایسه با میزان تقاضا بسیار کمتر است. از طرف دیگر کشورهای صنعتی به احتکار واکسن روی آورده اند و دسترسی دیگر کشورهای جهان به واکسن را محدود کردند، در این بین چین با در اختیار داشتن چند واکسن موثر علیه کرونا به کشورهای جهان برای کمک به کنترل همه‌گیری کمک می‌کند و محموله‌های واکسن کوید ۱۹ را به دست آنها می‌رساند؛ به تازگی نیز واکسن چین به چند کشور جدید رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* عراق

واکسن‌های کووید ۱۹ اهدایی چین وارد عراق شد؛ در مجموع ۵۰ هزار دوز واکسن اهدا شده توسط دولت چین روز سه شنبه وارد عراق شد.

وزارت بهداشت عراق گفت این واکسن‌ها به طور رایگان در تمام مناطق به مردم داده می‌شود.

* لبنان

چین ۵۰ هزار دز از واکسن شرکت سینوفارم را به لبنان اهدا می‌کند؛ لبنان، در عمق بحران‌های مالی، ماه گذشته پس از دریافت نخستین محموله واکسن فایزر با کمک بانک جهانی، واکسیناسیون مردم را آغاز کرد.

* سیرالئون

سیرالئون محموله‌ای از ۲۰۰ هزار دز واکسن سینوفارم که توسط چین برای حمایت از فعالیت واکسیناسیون این کشور اهدا شده بود، دریافت کرد. مقامات بهداشتی در سیرالئون گفتند که این واکسن «نقش مهمی در پیشگیری و مهار کووید ۱۹ در کشور خواهد داشت».

هو ژانگلیانگ، سفیر چین در سیرالئون نیز گفت: ما در حالی از سیرالئون با واکسن کرونا حمایت می‌کنیم که کشورهای جهان برای تهیه واکسن در تلاش هستند.

 

* فیلیپین

محموله‌ای از واکسن‌های اهدا شده توسط چین روز یکشنبه وارد فیلیپین شد؛  این دسته نخستین محموله‌ای از واکسن کووید ۱۹ است که به کشور جنوب شرقی آسیا رسیده است.

رودریگو دوترته، رئیس جمهور فیلیپین نیز در مراسم تحویل واکسن در پایگاه نیروی هوایی فیلیپین شرکت کرد؛ تحویل واکسن به فیلیپین اجازه می‌دهد تا به زودی واکسیناسیون‌های گسترده را آغاز کند و این نشان دهنده مرحله جدیدی از جنگ این کشور علیه بیماری COVID-۱۹ است که ۵۸ هزار نفر را آلوده و ۱۲ هزار نفر را به کام مرگ کشانده است.

* مکزیک

دومین محموله از واکسن چینی که شامل ۸۰۰ هزا دز از واکسن چینی شرکت سینوواک می‌شود، در فرودگاه مکزیک به این کشور تحویل داده شد. 

مارسلو ابرارد، وزیر امور خارجه مکزیک از چین به دلیل حمایت این کشور با تهیه واکسن تشکر کرد و گفت که ورود واکسن به دولت در ادامه کار واکسیناسیون کمک کرده است؛ در تاریخ ۲۰ فوریه ( حدود ۲ هفته پیش)، اولین گروه واکسن سینوواک وارد مکزیکو سیتی شد و مقامات بهداشتی مکزیک این دزها را در این هفته بین سالمندان و یکی از مناطقی که بیشترین آسیب ناشی از کرونا را دیده، توزیع کردند. مکزیک بیش از ۲ میلیون مورد ابتلا به کووید ۱۹ و بیش از ۱۸۴ هزار مرگ در اثر آن را ثبت کرده است و اکنون طبق دانشگاه جان هاپکینز در رتبه سوم در تعداد مرگ و میرها پس از ایالات متحده و برزیل قرار دارد.

از آنجا که واکسن‌های ساخته شده در غرب برای واکسیناسیون عمومی کافی نیستند، برخی از کشورهای غربی اکنون به واکسن‌های چینی روی آورده‌اند.

منبع: الف

کلیدواژه: واکسن چین کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۰۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

 عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرد  که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • بیشترین و کمترین تعطیلات رسمی از آن کدام کشور است؟
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • کدام کشورها بیشترین حاجی را دارند؟
  • کدام کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ غمگین تر شده‌اند؟ (+ اینفوگرافی)
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور