Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، پاپ فرانسیس روز جمعه در بدو ورود به عراق و پس از مراسم استقبال رسمی در فرودگاه بغداد با حضور مصطفی الکاظمی نخست وزیر به کاخ ریاست جمهوری رفت و در نشست مشترک خبری با برهم صالح رییس جمهوری عراق از این کشور به عنوان کشوری ستمدیده از جنگ، تروریسم و درگیری یاد کرد که جز مرگ و ویرانی چیزی به دنبال نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی جامعه جهانی را موظف دانست تا به نقش خود در قبال ارتقای صلح در عراق و همه خاورمیانه عمل کند.
 
رهبر کاتولیک های جهان با بیان اینکه همزیستی برادرانه نیازمند گفت‌وگوی صادقانه است، افزود که عراق کشوری است که از هزاران سال قبل با ویژگی تنوع دینی شناخته می‌شود.
 
این پیشوای مذهبی کاتولیک با تاکید بر ضرورت تشویق گفت وگو بین همه جوامع و گرایش‌ها افزود که از عراق انتظار می رود که اختلاف را تبدیل به همزیستی و دوستی کند.
 
وی گفت که به نام عیسی مسیح به عراق آمده و حامل پیام صلح است و سال ها برای سلامت عراق دعا کرده است.
 
پاپ تاکید کرد: «خشونت و افراط گرایی بس است، من به نشانه توبه از همه به خاطر این همه ویرانی بخشش می طلبم، من زائری هستم که با حمل پیام صلح به عراق آمدم.»
 
وی همچنین وجود مسیحیان در عراق را یک میراث غنی عنوان کرد.
 
پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک های جهان با گذشتن بیش از یکسال محدودیت کرونایی که برنامه های او را محدود کرده است برای یک سفر چند روزه ، روز جمعه در میان تدابیر شدید امنیتی و مقررات منع ورود به بغداد، وارد عراق شد. 
 
پاپ ادامه داد که همه گیری کرونا باعث نابسمانی اجتماعی و اقتصادی شده و برای جبران آن باید همکاری مشترک وجود داشته باشد. همپنین در این راستا بر ضرورت توزیع منصفانه واکسن کرونا بین همه از جمله در عراق تاکید کرد.
 
عراق برای نخستین بار هفته پیش مقادیری واکسن اهدایی کرونا از چین دریافت و واکسیناسیون را آغاز کرد. 
 
همچنین در دیدار پاپ که شمار زیادی از شخصیت های سیاسی و دینی عراق از عشایر و طوایف گوناگون حاضر بودند، "برهم صالح" رییس جمهور عراق خواهان پیوستن نمایندگانی از واتیکان، نجف اشرف، الازهر (مصر)، زیتونه (تونس) و دیگر مراکز بزرگ دینی برای طرح موسوم به «خانه ابراهیم برای گفت وگوی ادیان» شد.
 
وی همچنین از سفر پاپ به عراق با وجود همه گیری کرونا و شرایطی که کشورش در آن به سر می برد تشکر کرد و افزود که این امر سفر را دارای ارزش دو چندان کرده است.
 
او مسیحیان شرقی را از ساکنان اصلی منطقه توصیف کرد که بدون آنها نمی توان شرق را در نظر گرفت.
 
رییس جمهوری عراق جهان را دچار چند دستگی برشمرده و از این بابت اظهار تاسف کرد و با اشاره به اوضاع کنونی خاورمیانه که تنش های تروریسم در برهه کنونی، همزیستی مسالمت آمیز را وارد بحران نموده، آنرا خطری بالقوه برای آینده همه مذاهب دانست.
 
برهم صالح همچنین خواهان تبدیل شدن عراق به صحنه توافق و همکاری بین کشورهای منطقه شد و گفت که می توان در منطقه، نظامی مبتنی بر احترام حاکمیت و تکامل اقتصادی به وجود آورد و عراق می تواند یکی از ارکان اساسی این نظام منطقه ای باشد.
 
در دیدار پاپ با مقامات عراقی شماری از چهره های مقاومت و ضد اشغالگری آمریکا همچون فالح الفیاض رییس حشد الشعبی (بسیج مردمی)، هادی العامری رییس سازمان بدر، شیخ همام حمودی رییس مجلس اعلاء، شیخ سامی المسعودی از فرماندهان حشد و ریان الکلدانی رییس حشد مسیحی عراق حضور داشتند. 
 
گفتنی است پاپ در بدو ورود به عراق مقابل پلکان هواپیما در فرودگاه بغداد مورد استقبال مصطفی الکاظمی نخست وزیر قرار گرفت. این دو پس از مراسم استقبال دقایقی با هم دیدار و گفت‌وگو داشتند.
 
همراه با پاپ، ۷۵ روزنامه‌نگار و فعال رسانه نیز طی تدابیر شدید امنیتی وارد بغداد شدند. همچنین ۱۰ هزار نیروی ارتش عراق ماموریت تامین امنیت پاپ و هیات همراه وی را بر عهده دارند.
 
پاپ فرانسیس روز گذشته در آستانه پرواز به سمت عراق در توئیتی نوشت: ‌فردا برای سفر سه روزه عازم عراق می شوم. من مدتهاست که می خواهم با این مردمی که این همه رنج دیده اند، ملاقات کنم. من از شما می خواهم که این سفر را با دعا همراهی کنید، تا این دیدار به بهترین شکل ممکن انجام شود و ثمرات مورد نظر را به بار آورد.
 
سفر پاپ از ابتدای اعلام رسمی آن به چندین علت مورد توجه قرار گرفت. یکی از علت ها حضور اقوام، ادیان و مذاهب مختلف در عراق است.
 
پیش از این بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار مسیحی در عراق زندگی می کردند که اکنون بدلیل مهاجرت یا کشته شدن توسط تروریست ها و نظایر آن این رقم نزدیک به ۴۰۰ هزار نفر است هرچند جنگ داخلی عراق باعث شده طی چهل سال اخیر سرشماری رسمی در این کشور انجام نشود بنابراین اغلب آمارها گمانه زنی است.
 
از سال ۲۰۱۴ به بعد نیز با ظهور داعش، مذاهب گوناگون مورد شدیدترین مصیبت ها قرار گرفته اند. ایزدیان یکی از این مذاهب هستند که با ظهور داعش مشکلات فراوانی دامن‌گیر آنها شد که پاپ در پیام خود خطاب به مردم عراق به مساله نیز اشاره داشت.
 
علت بعدی اهمیت سفر پاپ به سرزمین بین النهرین، دیدار با مرجعیت اعلای عراق حضرت آیت الله سیستانی است که سفر وی را برای شیعیان عراق برجسته کرده است.
 
گروه های مختلف عراقی از جنبه های گوناگون به متن و حاشیه این سفر پرداخته اند.
 
نیچروان بارزانی رییس اقلیم کردستان عراق در توییتی از اشتیاق مردم این خطه شمال عراق برای استقبال از پاپ در اربیل خبر داد و ابراز امیدواری کرد که سفر تاریخی پاپ فرانسیس به عراق باعث همزیستی مسالمت آمیز و هماهنگی بین مذاهب و اقوام مختلف در کشور شود و آینده بهتری را برای همه رقم بزند.
 
گروه جدید التاسیس اولیا سرایا الدم از گروه های مقاومت عراق در بیانیه ای ضمن خوش آمدگویی به پاپ،  اعلام کرد که در طول سفر وی حملات خود به اشغال گران را به احترام میزبانی آیت الله سیستانی از پاپ متوقف خواهد کرد.
 
همپنین ائتلاف "الفتح" عراق این سفر را "یک فرصت ملی برای ایجاد وحدت نژاد بشر خواهد بود. هدفی که پیامبران و تمام دانشمندان و بزرگان دین های اسلام و مسیحیت برای رسیدن به آن و رشدش تلاش کردند".
 
ائتلاف الفتح در بیاینه خود اعلام کرد که "ما از پاپ واتیکان با قلبی سرشار از عشق و علاقه و تجسم ارزشهای مشترک عقلی، عقیدتی و معنوی با جهان مسیحی استقبال می کنیم".
 
گفته می شود تمام شخصیت های عراق که روز جمعه با پاپ دیدار کرده اند یا واکسن کرونا زده اند یا تست داده اند.  
 
انتهای پیام/
 
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: پاپ فرانسیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۰۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلینیک مشاوره حرم مطهر رضوی پناهگاه دوم زائران است/خدمت عاشقانه خادمیاران مشاور در حریم رضوی

آری! کلینیک تخصصی مشاوره زائرین حرم مطهر رضوی که در باب الهادی قرار دارد سال هاست به صورت رایگان به زائر و مجاور خدمت مشاوره رایگان می‌دهد و هر سال که از عمر آن گذشته، حرفه ای تر و تخصصی تر و با محوریت توجه به فرهنگ اسلامی این خدمات را ارائه می‌دهد. خبر خوش آنکه چند سالی است مشاوره حقوقی هم راه اندازی شده و این مرکز هر روز بخشی از زمانش به مشاوره حقوقی در حوزه های مختلف می‌گذرد.

تمامی خدمات مرکز مشاوره حرم مطهر رضوی رایگان است
مرکزی که تمام و کمال همه افرادی که در آن حضور دارند خادمیار محسوب می‌شوند و خدمتشان رایگان است؛ از پذیرش بگیرید تا کارشناس و مشاور و صد البته مدیر مجموعه، مهری گرامی که دکترای بالینی دارد و وقتی با او قرار ملاقات گذاشتیم به گرمی از ما استقبال کرد و بعد از سلام و علیک به بخشی از زوایای شخصیتی مان هم اشاره کرد که برایمان این نکته سنجی هایش جالب بود؛ اگرچه بیش از این هم انتظار نمی‌رفت کسی که سال هاست با مراجعین ارتباط دارد و در حوزه مشاوره و روانشناسی فعالیت می‌کند غیر این رفتار کند.

خدمت رایگان 53 مشاور
مهری گرامی، مسئول کلینیک باب الهادی مرکز جامع مشاوره آستان قدس رضوی است در گفتگو با ما در خصوص فعالیت های این مرکز می‌گوید: این کلینیک همانند دیگر مراکز خدمات مشاوره‌ای، در حوزه های مختلف بالینی، مشاوره‌های فردی و خانوادگی، زوج درمانی، ازدواج، کودک و نوجوان، تحصیلی و شغلی به زائران و مجاوران خدمت می‌کند. همچنین در حوزه روان سنجی، تست‌های مختلف روانشناختی، گفتار درمانی و درمان‌های تکنولوژیک هم فعالیت می‌کند.

گرامی ادامه می‌دهد: کلینیک باب الهادی 53 مشاور دارد و هفت روز هفته از ساعت 7 صبح الی 19 به صورت پیوسته فعالیت دارد جز روزهای جمعه که ساعت کاری آن از ساعت 7 تا 13 است.

درباره وقت دادن و رزرو نوبت از گرامی سوال می کنم که در جواب می‌گوید: ما نوبت تلفنی نداریم و افراد باید به صورت حضوری مراجعه کنند چون تلاشمان بر این است که به افرادی که به حرم مطهر رضوی رفت و آمد دارند خدمت داده شود و در کمترین زمان ممکن حتی الامکان تا زمانی که زائر در مشهد است نوبت دهی انجام شود. مجاوران نیز به همین گونه است اما ملاحظاتی که برای نوبت دادن زائران داریم بیشتر است چون ممکن است زائری چند ساعت قبل از رفتنش به اینجا مراجعه کند لذا ما تلاشمان را می کنیم وقت مشاوره برای او در نظر بگیریم.

گرامی تاکید می‌کند وقت هایی که ما به مراجعان می‌دهیم تک جلسه‌ای است و اگر فردی نیاز به ادامه مشاوره داشته باشد او را به شعبه‌های دیگر مرکز مشاوره آستان قدس در سطح شهر ارجاع می‌دهیم که آن مراکز هزینه دارد و طبق تعرفه سازمان نظام روانشناسی محاسبه می‌شود.

خادمیاران مشاور مشهدی و کشوری
کلینیک مشاوره حرم مطهر رضوی به صورت خادمیاری اداره می‌شود و تمامی افراد به عبارتی خادم حرم مطهر رضوی هستند. اینها را گرامی می‌گوید و ادامه می‌دهد: ذیل بخش خادمیاری، کلینیک در دیگر مراکز استان و سطح کشور نیز نمایندگانی دارد. اگر مراجعی به اینجا بیاید و نیاز به ادامه جلسات مشاوره داشته باشد شماره او به دبیر کانون خادمیاران مشاور استانش داده می‌شود تا از طریق آنها پیگیری شود.

یکی دیگر از خدمات جدید که مورد استقبال قرار گرفته خدمت مشاوره حقوقی به صورت خادمیاری است که هر روز هفته وجود دارد و این افراد وکلای مشهدی هستند؛ اما روزهای پنجشنبه ساعت 9 تا 13 مشاوره حقوقی خادمیاران استانی به طور ویژه برگزار می‌شود که بیشتر آنها از جمله قضات و روسای دادگستری سراسر کشور هستند تا زائران مختلف از حضور آنها بهره مند شوند. این افراد ذیل خادمیاران آستان قدس رضوی قرار دارند که با توجه به حرفه و تخصص خود در این مرکز خدمت رسانی می کنند.

مشاورانی که پشت میزهای خدمت، گوش شنوایی برای زائران بودند
کلینیک مشاوره حرم مطهر رضوی صرفا در همان محل باب الهادی خلاصه نمیشود و تلاش کرده خدمت خود را در حرم توسعه دهد اگرچه با موانع اداری روبرو می‌شود و به گفته مدیر کلینیک، دوست دارد این مرکز را در جای جای حرم مطهر رضوی همچون دفاتر پاسخگویی به مسائل شرعی گسترش دهد.
در روزهای شلوغ حرم مطهر رضوی که زائران بیشتری گرد این حریم جمع می‌شوند مانند ماه مبارک رمضانی که گذشت و با تعطیلات نوروزی همزمان بود این کلینیک میزهای خدمت مشاوره‌ای را در دارالحجه و رواق کتاب راه اندازی کرد و شب های ماه مبارک طرح افطار تا سحر را برگزار کردند که از سوی خادمیاران مشاور استقبال خوبی صورت گرفت و هر شب تا ساعت 10 شب، گوش شنوای حال دل زائران و مجاوران بودند.

پذیرش 10 هزار مراجعه کننده در سال 1402
گرامی به آماری که جلوی رویش قرار دارد نگاهی می‌اندازد و می‌گوید: ما روزانه به طور میانگین 40 نفر را پذیرش می‌کنیم و سال 1402 نیز به حدود 10 هزار و 406 زائر و مجاور خدمات مشاوره ای و حقوقی داده‌ایم که از این میان حدود 4 هزار نفر زائر و 6 هزار نفر مجاور بودند؛ همچنین 3 هزار و 723 نفر مراجعه کننده آقا و 6 هزار و 683 نفر هم خانم داشتیم. 
در طرح میز خدمت نیز که امسال در ایام ماه مبارک داشتیم میزان پذیرش به صورت روزانه تا 90 نفر افزایش پیدا کرده بود که نشان دهنده استقبال مراجعان است و ما هم از اینکه کمکی به حال خوب افراد می‌کنیم خوشحالیم. علاوه بر مشاوره فردی، مشاوره‌های گروهی با موضوعات تربیتی و فرزندپروری، وسواس، ازدواج و مشاوره پیش از ازدواج نیز از دیگر خدمات کلینیک مشاوره آستان قدس است که سال گذشته50 جلسه با حضور 660 مراجع را برگزار کردیم.

پناه دوم زائران اینجاست
اینکه نگاه زائر و مجاور به کلینیک مشاوره حرم مطهر رضوی جور دیگری است و نگاه امنی دارند در برخورد مراجعان و درخواست هایشان کاملا مشخص است. اینجا هم نوجوان 15، 16 ساله برای مشاوره تحصیلی مراجعه می‌کند؛ هم پیرمرد 60 ساله ای که در کهنسالی چراهای زیادی پیش رویش دارد، هم مردان و زنان میانسالی که با مشکلات خانوادگی دست و پنجه نرم می‌کنند و آمده‌اند اینجا تا راهی برای چاهی که در آن افتاده اند بیابند. مشاوران نیز قبل از شروع کار خود، خود را به صاحب این حریم می‌سپارند و از آقا مدد می‌گیرند تا بهترین خدمت را در زمانی که دارند به زائر ارائه دهند. اینجا قبل از آنکه روابط در اتاق درمان نقش مشاور و مراجع دیده شود، خادمیار و زائر و مجاورانی حضور دارند که یک نقطه اشتراک آنها را به هم وصل کرده است و آن هم وجود مقدس امام مهربانی هاست.

گرامی می‌گوید: بارها به چشم خود دیده ام زائری که مستاصل و از همه جا مانده و رانده شده، به اذن امام پایش به این مرکز باز شده و تنها دنبال سوسوی امیدی برای ادامه زندگی بوده است و بعد از 45 دقیقه گفتگو با مشاور، با لبی خندان اتاق را ترک کرده است و این برای ما که در این حریم خدمت می‌کنیم لذتی وصف ناشدنی است.

خانم گرامی، مدیر کلینیک مشاوره آستان قدس فهمیده کجا ایستاده است و می‌گوید: می‌دانم و باور دارم هر زائری که پا به این حریم می‌گذارد دردی در درون خود احساس کرده است و دلش می‌خواهد با امام و درد دل کند تا سبک شود. 
به گمان من زائر بعد از آنکه حال دلش را به حال این حریم گره می‌زند باز هم نیاز دارد تا خاطرش هم راحت شود و اینجا دومین پناهگاه امن زائر است که خب! حالا بیاید با مشاوری که می‌تواند او را در زندگی به صورت اصولی و تخصصی راهنمایی کند هم کلام شود و از دانسته های مشاور استفاده کند.

منبع: آستان نیوز

دیگر خبرها

  • ۶۲۲ کاروان از سراسر کشور راهی سرزمین وحی می شوند
  • سهم سوغات، ۲۵درصد هزینه‌های زائران
  • پیام تبریک روسای فدراسیون های فوتبال عراق و تاجیکستان به رئیس فدراسیون فوتبال ایران
  • استرداد ۸۵ میلیون ریال به حساب زائران حج تمتع ۱۴۰۲
  • کلینیک مشاوره حرم مطهر رضوی پناهگاه دوم زائران است/خدمت عاشقانه خادمیاران مشاور در حریم رضوی
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین سال جاری
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین امسال
  • روایت رییس پژوهشگاه رویان از پیام رهبری در خصوص ساخت انسان کامل
  • اعزام ۲۵۵ زائر از فرودگاه بندرعباس به سرزمین وحی
  • پیام تبریک اینفانتینو و شیخ سلمان برای قهرمانی فوتسال ایران در آسیا + عکس