Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-01@12:51:11 GMT

با وجود تیراندازی‌های بی‌رحمانه ادامه می‌دهیم

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۲۰۷۹۳

از زمان اعتراضات مردمی علیه کودتاچیان نظامی به این‌ سو، در مجموع ۵۰ نفر با شلیک نظامیان جان خود را از دست داده‌اند. شمار کشته‌شدگان می‌تواند رو به فزونی بگذارد؛ زیرا بسیاری از مجروحان در وضعیت بسیار وخیمی به سر می‌برند. نظامیان این کشور حدود یک ‌ماه پیش رئیس دولت، آنگ ‌سان‌ سوچی را بازداشت کرده و او را در حصر خانگی قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تظاهرکنندگان خواستار آزادی و بازگشت آنگ ‌سان ‌سوچی به رأس دولت هستند.
نظامیان میانمار ادعا می‌کنند که در انتخابات پارلمانی که ماه نوامبر برگزار شد و نیروهای دموکراسی‌خواه به رهبری آنگ ‌سان ‌سوچی به پیروزی رسیدند، تقلب شده است، بی‌آنکه شواهد و سندی ارائه دهند.
با وجود اعتراضات و فشارهای بین‌المللی علیه اعمال خشونت در مقابل تظاهرکنندگان معترض، حاکمان نظامی به برخوردهای خشونت‌آمیز علیه مردم ادامه می‌دهند، با این امید که بتوانند به اعتراضات گسترده پایان دهند.
مانگ سانگ‌کا، یکی از رهبران اعتراضات در صفحه فیس‌بوک خود نوشته است: «با وجود تیراندازی‌های بی‌رحمانه، ما ادامه خواهیم داد، بی‌آنکه حتی یک روز در آن وقفه ایجاد شود». بر پایه تصاویر و ویدئوهای منتشرشده در روز پنجشنبه در شبکه‌های اجتماعی، مردم در سراسر کشور با دسته‌های گل یاد قربانیان را گرامی داشتند. سفارت آلمان در یانگون و دیگر سفارتخانه‌های کشورهای غربی به نشانه سوگواری، در صفحه فیس‌بوک خود تصویر پروفایل خود را با عکس سیاه منتشر کردند.
سفارت آمریکا در پایین این تصویر نوشته است: «دیدن خاموشی زندگی این همه انسان در میانمار، قابل تحمل نیست. (...) شلیک به سوی غیرنظامیان انزجارآور است».
به گزارش رویترز، در میان نیروهای پلیس میانمار مقاومت در قبال برخورد خشن نیروهای انتظامی با مردم، نیز خود را نشان می‌دهد. سه مأمور پلیس به هند فرار کرده و از این کشور پناه خواسته‌اند.
استفن لالریناوما، بازرس پلیس ایالت میزورام هند در این رابطه گفت: «این مأموران پلیس میانمار گفته‌اند که از سوی حاکمان نظامی دستورهایی دریافت کرده‌اند که نمی‌توانند از آن پیروی کنند. به همین دلیل از مأموریت خود فرار کرده‌اند». این سه تن روز چهارشنبه سوم مارس از مرز میان دو کشور گذشته و وارد خاک هند شدند.
همچنین وزارت بازرگانی آمریکا اقدام به تعیین محدودیت‌های تجاری برای وزارت دفاع، وزارت کشور و همچنین شرکت‌های هولدینگ وابسته به ارتش میانمار شامل MEHL و MEC که ازهشتم مارس اجرائی می‌شود، کرد.
ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اظهار کرد واشنگتن در پاسخ به خشونت فزاینده در دوره اعتراضات بعد از کودتا در میانمار که به سرنگونی آنگ سان سوچی از قدرت منجر شد، اقدامات بیشتری اتخاذ خواهد کرد.
این در حالی است که اتحادیه اروپا نیز اعلام کرد در اقدامی علیه میانمار حمایتش از پروژه‌های توسعه این کشور را به منظور جلوگیری از رسیدن کمک‌های مالی به ارتش میانمار متوقف کرده است. در جریان این حمایت در سال‌های گذشته بیش از ۲۰۰ میلیون یورو در برنامه‌های جداگانه به کار گرفته شده است. آمریکا به چین که از محکوم‌کردن کودتای میانمار سر باز زده، گفته انتظار دارد نقشی سازنده در مسئله این کشور ایفا کند و چین نیز گفته که ثبات در این همسایه استراتژیکش برایش اولویت نخست است.

منبع: روزنامه شرق

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۰۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه اعتراضات دانشجویی آمریکا؛ بازداشت گسترده در کارولینای شمالی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، اعتراضات ضداسرائیلی دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین و مردم غزه در بسیاری از دانشگاه‌های آمریکا همچنان ادامه دارد.

اعتراضات دانشگاهیان آمریکایی در حمایت از غزه در حالی ادامه دارد که بازداشت‌ها نیز ادامه دارد، از جمله گزارش شده در دانشگاه کارولینای شمالی، ۳۶ معترضی که در محوطه دانشگاه تحصن کرده بودند، دستگیر شدند.

واشنگتن پست هم گزارش داده است که دانشگاه براون در حال بررسی خروج سرمایه گذاری از اسرائیل در سال جاری است.

وبگاه آکسیوس هم در گزارشی اعلام کرد که مجلس نمایندگان از روسای دانشگاه‌های ییل، میشیگان و کالیفرنیا می‌خواهد در مورد تظاهرات طرفداران فلسطین شهادت بدهند.

اعتراضات در دانشگاه کالیفرنیا هم همچنان ادامه دارد و مسئولان این دانشگاه برای معترضان دانشجو خط و نشان کشیده و هشدار داده‌اند: اگر دانشجویان در کلاس‌هایشان اختلال ایجاد کنند، اقدامات انضباطی شدیدی از جمله اخراج یا تعلیق درباره آن‌ها انجام خواهیم داد.

دانشگاه کالیفرنیا همچنین افزوده است که پرسنل خود برای اجرای قانون در محوطه دانشگاه را بیشتر کرده است.

دانشجویان معترض در دانشگاه کلمبیا هم اعلام کردند: ما خواهان عدم ورود نیروهای پلیس به محوطه دانشگاه هستیم، چون مذاکرات با مدیریت دانشگاه شکست خورد و مدیریت دانشگاه با حسن نیت با ما مذاکره نکرد.

به گفته دانشجویان معترض دانشگاه کلمبیا، این دانشگاه نقش خود را در ارائه خدمات آموزشی تضعیف کرده است.

همچنین یک زن معترض در دانشگاه کلمبیا اعلام کرد: این همبستگی با فلسطین به مدت ۱۲ روز یک تظاهرات مسالمت آمیز بوده و شرکت کنندگان در معرض خطر اخراج و دستگیری قرار دارند.

خیزش دانشگاه‌های سراسر آمریکا در حمایت از مقاومت فلسطین و مخالفت با لشکرکشی رژیم صهیونیستی برای حمله به رفح سبب شده است تا بار دیگر این سوال در محافل علمی و رسانه‌ها مطرح شود که چرا نسل جوان یا به عبارت دقیق‌تر «نسل z» برخلاف پدران خود حامی فلسطین بوده و هیچگونه همدلی با اشغالگران قدس ندارد؟ افراد یا نهادهای نزدیک به لابی‌های اسرائیل یا همسو با سیاست‌های کاخ سفید سعی دارند تا این تجمعات دانشجویی- خیابانی را ناشی از فریب و انحراف نسل جدید دانسته و خواهان برخورد نیروهای امنیتی با حامیان مقاومت شوند.

جامعه‌شناسان آمریکایی شکاف کنونی میان نسل جدید و قدیم آمریکایی‌ها در حمایت از اسرائیل را ناشی از پیامدهای جنگ عراق- افغانستان، افزایش نفوذ جنبش سیاه پوستان، سیاست‌های افراطی رژیم صهیونیستی، تغییرات جمعیتی و انتشار تصاویر غیرنظامیان فلسطینی در شبکه‌های اجتماعی می‌دانند. در ادامه این یادداشت سعی خواهیم کرد تا با توجه به آخرین تحولات جاری در دانشگاه‌های آمریکا به بررسی گرایش‌های ضداسرائیلی نسل جوان در آمریکا بپردازیم.

امروز یکی از مهم‌ترین جلوه‌های همبستگی نسل جدید آمریکایی‌ها با مردم فلسطین، سلسله تظاهرات و اعتصابات دانشجویی در قلب ایالات متحده است. دانشجویان دانشگاه‌های کلمبیا، براون، امرسون، هاروارد، جرج واشنگتن، نیویورک، فلوریدا، اموری، اوهایو، رایس، ماساچوست، میشگیان، ییل، تگزاس و … همصدا با سایر جامعه آمریکا خواستار توقف نسل کشی در غزه و خودداری رژیم صهیونیستی از لشکرکشی به رفح هستند. در میان افراد شرکت کننده در این تجمعات علاوه بر مسلمانان، عرب- آمریکایی‌ها، سیاه پوستان؛ نسل جوان و سفیدپوست آمریکا نیز دیده می‌شود که بر خلاف پدران خود حقیقت را بدون واسطه دنبال کرده و مخالف آپارتاید حاکم در فلسطین اشغالی هستند.

کد خبر 6093679

دیگر خبرها

  • ادامه سرکوب اعتراضات ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکا
  • چهره اعتراضات دانشجویی آمریکا: «از دانشجویان ایرانی برای حمایت از جنبش‌مان متشکریم»
  • ادامه اعتراضات دانشجویی آمریکا؛ بازداشت گسترده در کارولینای شمالی
  • ماجرای تیراندازی در الهیه تهران چه بود؟
  • نگرانی از بدرفتاری پلیس آمریکا با دانشجویان حامی فلسطین به سازمان ملل رسید
  • تیراندازی در الهیه تهران | تعقیب و گریز پلیس با ۲ قمه‌ به‌ دست
  • تیراندازی در الهیه برای دستگیری ۲ زورگیر قمه‌به‌دست
  • جای دانشجو زندان نیست!
  • مرگ سارق موبایل قاپ با شلیک پلیس
  • از زلزله دانشگاه کلمبیا تا بمب‌ساعتی در دفتر دموکرات‌ها