Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، شیوع و فراگیری کرونا در سطح جهان موجب تعطیلی و تعویق مسابقات رشته‌های مختلف شد و در نهایت المپیک ۲۰۲۰ توکیو را نیز به تعویق انداخت. هر چند که تا پیش از این رشته بسیاری از ورزشکاران سهمیه المپیک را کسب کرده بودند اما رشته وزنه‌برداری با توجه به سیستم گزینشی آن دچار مشکلات زیادی شد؛ مشکلاتی که بیش از هر ورزشکاری ۲ وزنه‌بردار نامدار ایران ( کیانوش رستمی و سهراب مرادی) را به چالش کشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته این چالش به خاطر سیستم گزینشی نبود بلکه مصدومیت و اوت کردن‌های مستمر موجب شد تا دارندگان مدال طلا المپیک ریو از مسیر توکیو دور شوند. این ۲ قهرمان  هنوز نتوانستند امتیازات لازم را برای حضور در توکیو کسب کنند و باید منتظر ۲ گزینشی دیگر در سطح طلایی و نقره‌ای باشند. با آغاز مسابقات گزینشی المپیک قرار بود که آنان به کلمبیا اعزام شوند تا در مسابقات آن کشور شرکت کنند اما مسابقات گزینشی کلمبیا به اواخر اردیبهشت ماه موکول شد تا عملا مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی آسیا تنها شانس آنان برای رسیدن به توکیو باشد. 

با تهدید کمیته بین‌المللی المپیک و احتمال حذف این رشته از المپیک فدراسیون جهانی و هیات اجرایی آن تصمیم گرفتند تا سیستم گزینشی را اصلاح و زمان جمع‌بندی امتیازات وزنه‌برداران را تمدید کنند. براساس اعلام این فدراسیون بعد از برگزاری مسابقات قهرمانی قاره‌ها سه گزینشی دیگر در دستور کار قرار می‌گیرد تا ورزشکاران بتوانند امتیازات لازم را کسب کنند.

مسابقات قهرمانی قاره کهن ۲۷ فروردین ماه در ازبکستان برگزار می‌شود. 

هر چند که حضور رستمی و مرادی در ازبکستان این اما و اگر را ایجاد کرد که آنان نتوانند در جمع هشت نفر برتر دسته ۹۶ کیلوگرم برای حضور در توکیو قرار بگیرند اما اعلام سه مسابقه دیگر برای رشته وزنه‌برداری این امید را به وجود آورد که این ۲ قهرمان ایران و جهان با حضور در یک گزینشی بتوانند امتیازات لازم را برای جایگزینی کسب کنند. 

قرار است که سه دوره مسابقه گزینشی با سطح طلایی ( قهرمانی جوانان جهان در عربستان)، سطح نقره مسابقات کلمبیا و یک مسابقه هم در سطح نقره در شرق آسیا برگزار شود. این سه مسابقه در فاصله زمانی اردیبهشت تا اواسط خرداد سال ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد.

 همچنین فدراسیون جهانی اعلام کرده که به زودی سیستم کسب سهمیه المپیک که اصلاح شده است و آن را اطلاع رسانی می‌کند.

خبر منتشر شده در سایت فدراسیون جهانی این نوید را در وزنه‌برداری ایران ایجاد کرد که دلهره در دسته۹۶ کیلوگرم به احتمال زیاد به پایان خواهد رسید و رستمی یا مرادی جواز حضور در توکیو را کسب خواهند کرد. هر چند که فدراسیون جهانی در تلاش است تا سیستم گزینشی را اصلاح کنند و ممکن است راه وزنه‌برداران ایران نسبت به گذشته هموار شود اما احتمال حضور همزمان این ۲ ورزشکار در توکیو وجود ندارد. 

زیرا طبق قانون کنونی فدراسیون جهانی ایران تنها ۲ سهمیه برای توکیو دارد و مجاز است که در هر دسته یک وزنه‌بردار را به سرزمین آفتاب اعزام کند. 

پیش از این قرار بود که وزنه‌برداران مدعی حضور در توکیو در ۶ گزینشی حضور پیدا کنند و تست دوپینگ بدهند. این ۶ گزینشی در مدت ۱۸ ماه انجام شد و ورزشکاران باید در چهار گزینشی آن به روی تخته بروند. 

سهمیه علی داودی در دسته به اضافه ۱۰۹ کیلوگرم قطعی به نظر می رسد و از بین علی هاشمی در دسته ۱۰۹ کیلوگرم و سهراب مرادی و کیانوش رستمی در دسته ۹۶ کیلوگرم یک ورزشکار به توکیو اعزام خواهد شد. 

سهراب مرادی از تیرماه سال ۱۳۹۷ درگیر مصدومیت است و کیانوش رستمی نیز با چند مرتبه اوت کردن زمینه شرایط سختی در جدول دسته ۹۶ کیلوگرم دارد. هشت نفر نخست این جدول مستقیم سهمیه توکیو را کسب خواهند کرد و نفر نخست هر قاره نیز مجوز حضور در ژاپن را خواهد گرفت. 

برچسب‌ها ازبکستان کلمبیا توکیو کیانوش رستمی علی هاشمی سهراب مرادی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ازبکستان کلمبیا توکیو ازبکستان کلمبیا توکیو کیانوش رستمی علی هاشمی سهراب مرادی اخبار کنکور فدراسیون جهانی حضور در توکیو سیستم گزینشی کیانوش رستمی سهراب مرادی وزنه برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۱۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمالپور: حق کشتی فرنگی خوزستان داشتن ۲ مربی در المپیک است

رییس هیات کشتی خوزستان تاکید کرد: استان خوزستان قطب کشتی فرنگی ایران است و حضور یک سرمربی از این استان در رده های مختلف تیم های ملی کشتی فرنگی حق این استان است.

به گزارش ایسنا، نشست خبری چهل و چهارمین دوره رقابت های بین المللی کشتی فرنگی جام تختی در اهواز برگزار شد.

رمضان جمالپور رییس هیات کشتی استان خوزستان، با اشاره به آمادگی کامل برای برگزاری این رقابت ها در اهواز گفت: حدود ۳ سال هست که مسیولیت هیات کشتی تهران را بر عهده گرفتم. در ابتدای کار رتبه هیات کشتی خوزستان نهم بود اما با کمک جامعه کشتی استان این رتبه به سوم رشد داشته است.  حدود ۱۵۰ مدال حاصل کار کشتی گیران خوزستان در سال گذشته بوده و اکثریت ملی پوشان فرنگی در رده های مختلف از این استان بوده اند. سال گذشته در مسابقات جهانی کشتی فرنگی بزرگسالان ۳ مدال طلا، نقره و برنز توسط کشتی گیران خوزستان بدست آمد.

وی افزود: امسال ۵ کشتی گیر در ترکیب تیم ملی کشتی فرنگی حضور داشتند که موفق به کسب مدال در رقابت های قهرمانی آسیا شدند. امین‌میرزازاده برای اولین بار در کشتی خوزستان به عنوان برترین فرنگی کار سال آسیا انتخاب شد. شاید برای اولین بار در تاریخ کشتی خوزستان این احتمال وجود دارد که از جمع ۶ فرنگی کار ایران در المپیک پاریس، ۵ نماینده از استان خوزستان باشند.

رییس هیات کشتی خاطرنشان کرد: امیدوار هستیم امسال با توجه به حضور پرتعداد فرنگی کاران خوزستان به مدال طلای المپیک برسیم. جای مدال طلای المپیک در کلکسیون مدال های کشتی استان خالی است و این امیدواری وجود دارد که برای نخستین بار در تاریخ به طلای المپیک برسیم.

جمالپور، در ادامه درباره تیم های خارجی حاضر در این رقابت ها، گفت: قرار بود ۴ کشور ارمنستان، برزیل، سوریه و عراق در این مسابقات شرکت کنند اما از این جمع حضور ارمنستان و سوریه در این رقابت ها قطعی شده است. با توجه به اینکه این مسابقات اخرین مرحله چرخه انتخابی تیم ملی مخصوصا در رده امید است، امیدوارم کشتی گیران خوزستانی بتوانند با کسب موفقیت در این مسابقات صاحب دوبنده تیم ملی امید در مسابقات جهانی شوند.

رییس هیات کشتی خوزستان درباره دلایل غیبت تیم های مطرح کشتی جهان در این رقابت ها، خاطرنشان کرد: بحث هماهنگی ها در اینباره با روابط بین الملل فدراسیون کشتی است. ما هم علاقه داشتیم تیم های
بهتری در این رقابت ها حاضر می شدند. با توجه به اینکه یکی دو ماه است که میزبانی ما از این رقابت ها قطعی شده است، ما درگیر برگزاری خوب این مسابقات بوده ایم و بحث حضور تیم های خارجی را فدراسیون کشتی پیگیری کرده است.

وی افزود: در سال المپیک قرار داریم و با توجه به برنامه ریزی کشورهای مختلف برای حصور در این رقابت ها، یکی از دلایل عدم استقبال تیم های خارجی بحث المپیک بوده است.

جمالپور با تاکید بر حمایت از ملی پوشان المپیکی کشتی فرنگی ایران گفت: جلسات خوبی با استاندار داشته ایم. قرار است کارگروهی برای حمایت از کشتی گیران خوزستان در المپیک‌ تشکیل شود. پاداش هایی هم از طرف مجموعه های مختلف اهدا شده است. ما هم با همه توان تلاش می کنیم حمایت خوبی از کشتی گیران خوزستان در رویداد مهم المپیک داشته باشیم.

وی درباره رقابت حساس سعید اسماعیلی با محمدرضا گرایی برای رسیدن به دوبنده وزن ۶۷ کیلوگرم تیم ملی کشتی فرنگی در المپیک پاریس، گفت: گرایی یکی از سرمایه های کشتی ماست و اسماعیلی هم یکی از استعدادهای کشتی ماست. امیدوارم هر کدام که حقشان است به المپیک برسند. نظر کادر فنی تیم ملی هم اهمیت زیادی دارد. خوزستان قطب کشتی فرنگی ایران است و از فدراسیون انتطار داریم حداقل در یک رده تیم ملی از خوزستان سرمربی داشته باشیم و با توجه به احتمال حضور ۴ یا ۵ فرنگی کار خوزستانی در المپیک، ۲ مربی از این استان در تیم ملی کشتی فزنگی حاضر باشند. در اینباره انتقادهای به حقی از سوی جامعه کشتی استان و مربیان مطرح می شود و با توجه به نگاه ویژه آقای دبیر به کشتی خوزستان، انتظار داریم در این زمینه عدالت برقرار شود. این موضوع باعث ایجاد حواشی برای ما شده و باعث تحلیل انرژی ما شده است. آقای دبیر انصافا به دنبال عدالت است و این حق برای کشتی خوزستان وجود دارد که یک سرمربی از این استان در تیم های ملی کشتی فرنگی حضور داشته باشد. امیدوارم فدراسیون در این زمینه ورود کند تا مربیان استان انگیزه بگیرند.

به گزارش ایسنا،‌ در این نشست حمید یاری رییس سازمان لیگ فدراسیون کشتی و آرین زمانپور مسئول برگزاری مسابقات فدراسیون کشتی نیز حضور داشتند.

یاری در این نشست خبری، گفت: روزهای پرترافیکی برای کشتی ایران در سطح بین المللی و داخلی است. همزمان جام علی آبادی نیز در اردبیل در حال برگزاری است. هیات کشتی خوزستان انصافا تلاش بسیار خوبی داشته و همیشه دست فدراسیون را گرفته است. با این شرایط اقتصادی برگزاری مسابقه کار خیلی سختی است اما استان خوزستان همیشه یار و یاور فدراسیون کشتی بوده است.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • استکی: وضعیت تیم امید بوکس مثل هندوانه در بسته است
  • اعلام میزبانان رقابت‌های وزنه‌برداری قهرمانی ۲۰۲۷ و ۲۰۲۸ جهان
  • میزبان رقابت های وزنه برداری قهرمانی جهان 2027 و 2028 مشخص شد
  • میزبانان رقابت‌های وزنه برداری قهرمانی جهان ۲۰۲۷ و ۲۰۲۸ مشخص شدند
  • اعلام میزبان رقابت‌های وزنه‌برداری قهرمانی جهان ۲۰۲۷ و ۲۰۲۸
  • ترکیب تیم وزنه‌برداری نوجوانان و جوانان همدان مشخص شد
  • دختران تنیس روی‌میز ایران چقدر شانس کسب سهمیه المپیک را دارند؟
  • جمالپور: حق کشتی فرنگی خوزستان داشتن ۲ مربی در المپیک است
  • بلاتکلیفی قهرمان پارالمپیک برای دریافت پاداش توکیو!
  • گروه بندی و زمان مسابقات فوتبال مناطق رده سنی امید