Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-30@18:55:22 GMT

رشد اقتصادی ایران در گرو نابودی امضاهای طلایی

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۲۲۲۴۸

رشد اقتصادی ایران در گرو نابودی امضاهای طلایی

درحالی ایران را بهشت مالیاتی ثروتمندان و ریچ کیدزها معرفی می کنند که حکومت اسلامی باید هر ثروتمندی را که با پولش فخر فروشی می کند با مالیاتهای سنگین نقره داغ کند، هر چند از دولت ثروتمند انتظاری نیست اما مجلس انقلابی باید به این امر ورود پیدا کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر همدان، چندی پیش خبری مبنی بر پرداخت مالیات بر اینفلوئنسرها در سال ۱۴۰۰ منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آن اعلام شد بر اساس مصوبه امروز نمایندگان، درآمدهای کاربران دارای بیش از ۵۰۰ هزار دنبال کننده رسانه‌های کاربر محور از محل تبلیغات مشمول مالیات بر درآمد خواهد بود.

سازمان امور مالیاتی مکلف شد لیست مودیان مالیاتی و خوداظهاری تهیه شده توسط آن‌ها را تهیه و در سایت سازمان در منظر عموم قرار دهد.

وی در خبری دیگر نمایندگان مجلس ضرب الاجل دوماهه برای سازمان امور مالیاتی برای اخذ مالیات از اینفلوئنسرها تعیین کردند.

در نهایت معاون سازمان امور مالیاتی کشور گفت: تعیین مالیات اینفلوئنسرها با ردیابی تراکنش های بانکی مقدور است و به راحتی مالیات آنها قابل تشخیص است.

بخش سوداگری و دلالی انگل اقتصاد ایران است

بهنام ملکی اقتصاددان ایرانی در گفتگو با خبرنگار ما گفت: ایران جزو معدود کشورهایی است که مالیات بر سوداگری را ندارد یعنی اگر لاکچری های ایرانی در تولید شرکت کرده بودند و آن را افزایش داده بودند و ثروتمند شده بودند اشکالی نداشت چرا مولد زا بود و جذب سرمایه گذار صورت می گرفت.

وی افزود: متاسفانه در ایران تولید سرکوب شده و در مقابل بخش سوداگری و دلالی که انگل اقتصاد ایران است رشد می کند و مرتبا در حال صعود هستند چرا که هیچ مالیاتی هم پرداخت نمی کنند و با ترفندهایی از پرداخت مالیات فرار می کنند.

تحلیل گر اقتصادی گفت: اصلی ترین مشکل اقتصاد ایران، افرادی هستند که مضر بوده و سودهای آنچنانی می برند و مالیات نمی دهند و برعکس کسانی که مفید و مولد هستند برای اقتصاد ملی گیر انواع و اقسام مالیات ها می افتند و مهمتر از مالیات نظام اداری ایران است.

نظام اداری ایران از سوداگری حمایت می کند

ملکی تاکید کرد: نظام اداری که باعث شده سوداگران حمایت شوند خودش به یک مانع تبدیل شده و یک سری رانت ها را تعریف کرده که به بعضی به اسم تولید امتیازاتی دهد و تا شریک نشوی این امتیاز را تخصیص نمی دهد به همین دلیل است که در ایران امضا طلایی و در آمد رانتی غیرقانونی اعلام نشده، حتی مشمول حمایت قانون هم هست.

این استاد دانشگاه ادامه داد: الفبای تغییر اقتصاد ایران این است که امضا طلایی غیر قانونی اعلام شود و همه فعالیت ها در قالب آگهی و مزایده و مناقصه رسمی باشد و نتایج در رسانه های گروهی و جمعی اعلام شود و کسانی که ذینفع هستند بتوانند اعتراض کنند و آن را به کرسی بنشانند نه اینکه فقط فریاد بزنند و کسی پاسخگو نباشد.

وی افزود: مالیات بر سوداگری باید حتما داشته باشیم تا این حجم پول دربخش سوداگری و دلالی گردش نکند، چرا که اگر پول به تولید تزریق شود اقتصاد ایران می توانست قویترین قطب تولیدی در خاورمیانه باشد و ما می توانستیم به عنوان یکی از هفت کشور اقتصاد قوی دنیا باشیم.

بورس سرمایه های مردم را پودر کرد

ملکی تاکید کرد: مدت کوتاهی که پول ها وارد بورس شد نشان داد که اقتصاد ایران به سمت تولید می رود منتها به توطئه ای که چیدن طوری این بازار را زمین گیر کردن و سرمایه های ملت را پودر کردند که هیچ وقت هوس نککند به این سمت بروند.

وی گفت: کسانی که در سهام ضرر کردند قاعدتا باید مشمول یک سری معافیت ها می شدند و دولت در حال حاضر هم می تواند این کار را انجام دهد چرا که سرمایه مردم از بین رفت و سالهای سال است که هر وزیر اقتصادی می اید عنوان می کند که مالیات بر سوداگری تنظیم کننده اقتصاد است اما چرا اجرا نمی شود؟ کسی اطلاعی ندارد .

وی افزود:متاسفانه نظام اداری چابک و کارآمدی نداریم که پیگیر باشد و هر روز این نظام اداری با سوداگری چاق و چاق تر می شود.

به گزارش عصر همدان؛درحالی ایران را بهشت مالیاتی ثروتمندان و ریچ کیدزهامعرفی می کنند که حکومت اسلامی باید هر ثروتمندی را که با پولش فخر فروشی می کند با مالیاتهای سنگین نقره داغ کند، هر چند از دولت ثروتمند انتظاری نیست اما مجلس انقلابی باید ورود پیدا کند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: اقتصاد ایران نظام اداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۲۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی فقط شامل یک درصد از افراد جامعه است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدباقر قالیباف در نطق پیش از دستور جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرارسیدن روز شوراها، گفت: فرارسیدن نهم اردیبهشت، روز شوراها را گرامی می‌دارم و قدردان زحمات عزیزانی هستیم که در شوراهای شهر و روستا مشغول فعالیت هستند.

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: پایه و اساس شورا که مورد تاکید در آموزه‌های دین مبین اسلام و در قانون اساسی است، استفاده از ظرفیت‌های نخبگان محلی برای جلب مشارکت مردم در حل مشکلات است.

شوراها باید مشارکت مردم در حل مشکلات را تسهیل کنند

وی افزود: شورا در ذات خود به معنای مخالفت با تصدی‌گری، دوری از نگاه بالا به پایین به جوامع محلی و پرهیز از انحصار و قدرت تصمیم‌گیری از یک نقطه است و امیدوارم شوراها بتوانند با اصلاح مداوم خود، مشارکت مردم در حل مشکلات و پیشرفت کشور را که در شعار امسال نیز مورد تاکید رهبر معظم انقلاب قرار گرفته است، تسهیل کنند.

قالیباف در ادامه با اشاره به بررسی ایرادات شورای نگهبان به طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی در مجلس، گفت: مجلس یازدهم سرانجام طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی را به مراحل پایانی تصویب رسانده است و گام بلندی برای هزینه دار کردن فعالیت‌های سوداگرانه و دلالی برداشته است.

سوداگران و دلالان در بازارهای چهارگانه دست به احتکار می‌زنند

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: آن چیزی که مجلس مصوب کرده و این روزها در حال رفع اشکالات شورای نگهبان است، اخذ مالیات از سوداگران و دلالان است که در بازارهای چهارگانه دست به احتکار می‌زنند و از عرضه آنها به بازار خودداری می‌کنند تا سودهای بیشتری نصیبشان شود؛ جمعیتی کوچک که منافع شخصی خود را علی‌رغم ضرر اکثریت ۹۹ درصدی مردم بدون هیچ هزینه و محدودیتی دنبال می‌کنند و هیچ قانونی تا امروز جلودار آنان نبوده است.

قالیباف اظهار کرد: این قانون فقط حداکثر یک درصد از افراد جامعه را شامل می‌شود که آنها هم کسانی هستند که به قصد دلالی و سوداگری اقدام به خرید و احتکار حجم وسیعی از طلا، ارز، سکه، منزل مسکونی یا خودرو می‌کنند و خود عامل وارد آوردن فشار به زندگی عموم مردم هستند.

وی افزود: وقتی یک مجموعه بانکی سه هزار واحد مسکونی را ساخته و خالی نگه داشته تا با تورم گران شود یا یک سوداگر اقدام به خرید میلیون‌ها دلار ارز می‌کند و منابع کشور را به قصد سوداهای شخصی کلان حبس می‌کند، باید از طریق مالیات، هزینه سوداگری و سفته بازی را چه فرد حقیقی باشد چه حقوقی پرداخت کند.

مالیات بر سفته‌بازی برای کند کردن تیغ سوداگران است

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: این مالیات، مالیات بر سوداگری و سفته بازی است و برای ایجاد آرامش در بازار و کند کردن تیغ سوداگران است. این قانون به صورت هوشمند و دقیق نوشته شده و به هیچ وجه معاملات طبیعی و نیازهای روزمره مردم را شامل نمی‌شود. در مجالس گذشته نیز چنین طرح و لایحه‌ای مطرح بود اما مجلسی شانه زیر بار مسؤولیت تصویب آن نداده بود.

وی گفت: مجلس یازدهم با رویکرد انقلابی و بر اساس مصالح قطعی مردم و کشور و بدون توجه به فشارها و تهدیدها این قانون مهم را همانطور که قبلاً در تابستان سال ۹۹ وعده داده بود، تصویب کرد. مجلس یازدهم این مصوبه را تا رفع ایرادات شورای نگهبان و تصویب نهایی آن دنبال خواهد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اقساط مالیاتی اصناف بلندمدت‌تر می‌شود
  • معافیت‌های هدفمند مالیاتی منجر به افزایش مشارکت مردم در تولید کشور خواهد شد
  • مالیات بر سوداگری و سفته بازی مشمول مردم نمی شود
  • مالیات بر سوداگری، صیاد دلالان نه مردم عادی
  • «مالیات برعایدی سرمایه» چرا صدای ۲ درصد از جامعه را درآورد؟
  • پورابراهیمی: طرح مالیات بر سوداگری به کاهش التهابات بازار خودرو، ارز، طلا و مسکن کمک می‌کند
  • التهابات بازار خودرو، ارز و مسکن کاهش می‌یابد
  • مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی فقط شامل یک درصد از افراد جامعه است
  • مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی فقط یک درصد را شامل می‌شود
  • طرح مالیات بر سوداگری شامل حداکثر یک درصد از افراد جامعه است