Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-01@03:57:09 GMT

طریقه حمل و نقل محصولات صادراتی

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۲۲۳۶۰

طریقه حمل و نقل محصولات صادراتی

حمل  و نقل بین المللی ملزم این است که تمامی استانداردهای بازار مقصد، رویه های مرسوم و نحوه ی بسته بندی، شیوه های حمل و نقل و برخی نکات رعایت شود، به گونه ای که استانداردهایی که در بازارهای داخلی مورد استفاده قرار میگیرند با محصولات خارجی صادر شونده قابل مقایسه نیستند.

انواع حمل و نقل محصولات

امروزه انواع حمل و نقل های زیادی وجود دارند که این حق انتخاب را به تولید کننده میدهد که چگونه محصول انتقال یافته و به بازار مقصد برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمل و نقل هوایی نسبت به سایر حمل و نقل ها، یک روش جدید به شمار میرود. معمولا در هر کشوری پایانه های هوایی بابری وجود دارد که محصولات انتقال یافته در آنجا قرار میگیرند. از مزایای این گونه حمل و نقل ها این است که محصول در سریعترین زمان به مقصد میرسد و امنیت محصول  در برابر حوادث بالا بوده و این تضمین را به تولید کننده میدهد که محصولاتش با ضایعات کمتری به مقصد برسد  اما این نوع حمل ونقل همه ی کالاها را شامل نمیشود و هزینه ی بالاتری را نسبت به سایری حمل ونقل ها دارد.

بیشتر بدانید: نمونه جعبه و کارتن های بسته بندی انواع محصولات

حمل ونقل جاده ای قدیمی ترین و اصلی ترین روش حمل و نقل کالاست که در سراسر جهان نیز مرسوم بوده و هم چنین حجم قابل توجهی از تجارت دنیا از این طریق صورت میگرد که کامیون ها اصلی ترین روش حمل ونقل کالا در روش جاده ای بوده است. مزایای این نوع حمل و نقل هزینه ی حمل و نقل کمتری را نسبت به سایرین به خود اختصاص میدهند در حالیکه امکان فاسد شدن برخی کالاها در مسیرهای طولانی وجود دارد ریسک حمل ونقل جاده ای نسبت به هوایی بیشتر است، برای صادرات به کشورهای دوردست نیز نمیتوان از این روش استفاده کرد.

 حمل و نقل دریایی: بدون اغراق میتوان گفت که بیشترین حجم کالاها از طریق حمل ونقل دریایی صورت میگیرد و یکی از مرسوم ترین انواع روش های بین المللی کالا محسوب میشود. نصف زمین را آب دریاها و اقیانوس ها پوشانده است و تقریبا اکثر کشورهای جهان از طریق آب های آزاد و دریا به هم مرتبط اند. مزایای این نوع حمل و نقل برخلاف روش های دیگر این است که میتوان به اکثر دنیا صادرات انجام داد، نسبت به روش زمینی ، بهترین روش برای مسیرهای طولانی میباشد.

نحوه بسته بندی های صادراتی

بسته بندی های صادراتی با توجه به اینکه میخواهند به کشورهای خارجی ارسال شوند می بایست نکاتی در پک های آنها رعایت شود. هدف اصلی بسته بندی نگهداری و محافظت از محصول است، تولید کننده ای که محصولی را وارد بازار میکند خواستار این است که کیفیت محصول حفظ شود و با همان مرغوبیت به دست مشتری برسد. علاوه بر بالا بودن کیفیت کالاها در صادرات، طراحی و شکل ظاهری بسته بندی نیز مورد توجه قرار میگیرد. دقت کرده اید که محصولات وارداتی کشورمان به گونه ای با بسته بندی های دیگر اجناس داخلی تفاوت دارند و خاص و یونیک هستند، محصولات صادراتی نیز در کشورهای دیگر از دید مردمان آن کشور به همین گونه اند یعنی بیشتر از هر زمان دیگری بسته بندی های محصولات شما مورد نقد و بررسی قرار گرفته و از لحاظ کیفی ارزیابی میشود. برای آنکه بتوانید نام تجاری خود را بر سر زبان ها بیندازید و همه طالب محصول شما باشند میبابست برای صنعت بسته بندی سرمایه گذاری کرده و این امر را نوع هزینه اضافی نپندارید.

محصولات صادراتی از آنجایی که در مدت زمان طولانی تری درون کانتینرهای حمل و نقل قرار میگیرند می بایست به گونه ای روی هم سوار شوند که محصولات بالایی به کالاهای پایینی فشار وارد نکرده و باعث له شدگی آنها نشوند، هم چنین با توجه به تکان های موجود در این گونه حمل و نقل ها مخصوصا حمل و نقل جاده ای داشتن سرپالتی های مخصوص بر روی پک محصولات میتواند به سالم رسیدن محصولات به مقصد کمک کنند.

بیشتر بدانید: محاسبه آنلاین قیمت جعبه و کارتن بسته بندی در کمتر از 2 دقیقه

طرح و رنگ بسته بندی صادراتی

همه ی شما میدانید که در زمینه طرح و رنگ در خصوص صادرات نیاز به یک طراح زبردست وجود دارد. این طراح است که میتواند با ذهن باز و ایده های بکر دست به طراحی بزند که نمونه های آن وجود نداشته باشد و به گونه ای رتبه ی اول در آن بازار را از آن خود کند، به طوریکه یک فروشگاه با انبوهی از مشتری درباره ی بسته بندی شما سخن بگویند.

شیوه ی بکارگیری طرح و رنگ ها در کنار یکدیگر و رعایت هارمونی میان آنها همگی در جلب توجه مشتری به بسته بندی نقش دارند. استفاده از رنگ و طرح های منحصربه فرد و متناسب هر محصولی میتواند به خرید بیشتر آن محصول کمک کرده که در نهایت فروش آن کالا را بالاتر ببرد.

یک طراح خوب با توجه به شناخت نیازهای بازار و فرهنگ مردمان آن کشور دست به طراحی میزند، برای مثال: استفاده درست  از لوگوهای  نامتعارف ونا  مناسب هرکشوری نه تنها باعث افزایش فروش نشده بلکه تولیدات آن کالا را نیز با مشکلات متعدد مواجه کرده و به گونه ای جلوی تولیدات را خواهد گرفت، بنابراین طراحی باید هوشمندانه و بسته به نیازهای بازارهدف انجام گیرد تا نتیجه ی مطلوبی حاصل شود.

انوع بسته بندی های صادراتی

تعدد نوع بسته بندی ها را در بازارهای موجود نظاره گر هستید، هریک از این بسته بندی ها با توجه به ویژگی های خاصی که دارند در موارد خاص خودشان نیز مورد استفاده قرار میگیرند. بسته بندی  های فلزی، شیشه ای و کارتنی و مقوایی از انواع این بسته بندی ها هستند. موارد استفاده هر یک با دیگری متفاوت است ولی در بحث تجارت های بین المللی و محصولات صادراتی بیشترین موارد مصرف از نوع پک های کارتنی و مقوایی میباشد.

این نوع پک ها با قابلیت چاپ بهتر به خصوص جعبه های لمینتی این امکان را به تولید کننده میدهند تا برند خود را معرفی کرده و آنرا تثبیت کند. در کنار داشتن چنین ویژگی، وزن سبک آنها برای حمل و نقل های خارجی مناسب اند زیرا انتقال محصولات را تسریع میکند. مهم ترین مزیتی که میتوان به آن اشاره کرد تجزیه پذیری اینگونه پک هاست که بعد از مصرف سریعا به چرخه ی بازیافت منتقل میگردند.

سخن پایانی

شرکت کارتن سازی آوین پک با بیش از یک دهه تجربه در کنار داشتن تیمی متخصص در زمینه های تولید، طراحی و فروش میتواند کمک های ارزنده ای را به شما تولید کننده عزیز ارائه نماید تا بتوانید بهترین نوع بسته بندی را برای تجارت های بین المللی خود سفارش دهید.

پربیننده ترین آموزش و پرورش سال آینده آماده بازگشایی مدارس خواهد بود آخرین خبر از افزایش حقوق سربازان ثروتمندترین زن آفریقا فقیر شد؟ +عکس پرداخت مطالبات فرهنگیان در اسفندماه استخدام ۵۵ هزار نفر از معلمان حق‌التدریسی

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: حمل و نقل بین المللی حمل و نقل دریایی حمل ونقل جاده ای صادرات و واردات حمل و نقل کالا کارتن سازی بسته بندی کالاها برجام محصولات صادراتی بسته بندی قرار میگیرند بسته بندی ها حمل و نقل ها تولید کننده ی بسته بندی ی حمل و نقل بین المللی گونه ای حمل ونقل جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۲۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضوابط صادراتی جدید محصولات جنگلی اعلام شد

به گزارش خبرنگار مهر، سازمان توسعه تجارت ایران در بخشنامه ای موضوع ضوابط صادراتی محصولات فرعی جنگل و مرتع را ابلاغ کرد.

در این بخشنامه آمده است: بازگشت به نامه شماره ۱۴۰۲/۱۵۹۱۷۷۸ مورخ ۱۴۰۲/۱۱/۰۸، به پیوست تصویر نامه شماره ۱۷۰۴۹ مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۰۱ معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی و ضمائم آن در خصوص ضوابط صادراتی محصولات فرعی جنگل و مرتع به تفکیک اقلام ممنوع صادراتی و (اقلام مجاز مشروط) در صادرات ارسال می گردد. ضمناً طبق اعلام معاونت مذکور صادرات اقلام مندرج در بند ۲ نامه فوق الذکر اقلام) مجاز مشروط) منوط به تایید سیستمی نماینده دفتر توسعه صادرات وزارت جهاد کشاورزی در سامانه گمرک ایران خواهد بود. خواهشمند است دستور فرمایید مراتب یادداشت و به گمرکات اجرایی ابلاغ نمایند.

ضوابط صادراتی محصولات فرعی جنگل و مرتع

برابر مفاد بخشنامه شماره ۱۴۰۲۳۳۰۹۶/۱ مورخ ۱۴۰۲/۱۰/۲۵ سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور موضوع نامه شماره ۱۴۰۳۱۱۵۸/۶۴ مورخ ۱۴۰۳/۱/۲۰ دفتر امور مراتع سازمان مذکور ضوابط صادرات محصولات فرآورده ها فرعی جنگل و مرتع به شرح ذیل است؛

۱- اقلام غیرمجاز جنگلی و مرتعی برای صادرات (صادرات ممنوع): شقاقل، پرسیاوشان زیره سیاه اشنیان شقار، کرفس وحشی و کوهی، کلوس خزه مرزه خوزستانی، گل بنفشه، کشمش کولی، سنبل الطیب مهر، خوش چله داغی سورنجان، قرهقات، بیا تر سرخدار، شمشاد شقایق، ایرانی انواع لالمها، سوسن چهل چراغ، سنبل خوزستانی انواع قارچ خوراکی برداشت از جنگل مان دنبلان سیاه، سیر کوهی (والک) گز، عافی، ریشه و پوست درختان و درختچه های جنگلی، ریزوم، ثعلب ریشه، کوکب ریشه می ریشه کاسنی ریشه ریواس وحشی، ریشه چوبک، ریشه روناس، خاس ریشه زنبق، وحشی ریشه کوکب، وحشی ریشه شیرین بیان، مرتعی ریشه، سریش برگ مورد، بن سرخ، پیاز و گل لاله سرنگون گل اروانه پیاز گل، نرگس بذر جاشیر، خوراکی اجزای کامل درختچه های گز مان، شوکه گز روغنی خاک خاکبرگ جنگلی، زغال و و هیزم.

۲- اهم اقلام مجاز مشروط صادراتی جنگلی و مرتعی: گلپر اسپند خارشتر (ترنجبین، شیرخشت، فرنجمشک مریم، نخودی، چماز گز، شهداد، بیدخت، انچوچک، گل نمدار، درمنه، افسنطین، برنجاسب علف گاو، زبان گل نرگس گز خوانسار گز انگبین آویشن شیرازی کاکوتی، آنغوزه تلخ، آنغوزه شیرین، همیشک انواع سرخس بال، عقابی، عشقه کوله، خاس ترانه، ارغوان باریجه کثیرا، وشاء شکر تیغال انزروت، کاپاریس (لگجی)، علف چای، گل بومادران، گل کاسنی، گل گندم، قدومه شیرازی، بارهنگ بابونه شاتره، موسر (برداشت از مراتع)، کنگر، انواع قارچ خوراکی دنبلان)، سفید قهوه ای و قرمز برداشت شده از توراتع، مستکی سرشاخه آویشن بنایی، سرشاخه آویشن برگ باریک سرشاخه آویشن، کرمانی اندام هوایی، ریواس صمغ طبیعی الله (سقز)، صمغ طبیعی درختان بادام و گیلاس جنگلی (زدو) برگ کنار برگ اکالیپتوس میوه محلب میوه روناس میوه ناخنک کلیل الملک میوه بادام جنگلی کوهی)، میوه زرشک وحشی (جنگلی) میوه نسترن وحشی میوه بنه و بلوط مازوج گال) (بلوط پسته، جنگلی، سماق گردو، جنگلی فندق جنگلی، تخم مرو، مصطکی، زالزالک، اسفناج وحشی، گلابی وحشی، سیب وحشی، جفت، بذر باریجه، بذر آنغوزه، چاشور، میوه خارخاسک و سایر محصولات مرتعی و جنگلی.

برای مشاهده جزییات به اینجا مراجعه کنید.

کد خبر 6092790 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • راهنمای خرید، چاپ لیبل فوری ارزان 1 روزه از کجا ؟
  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی
  • شناسایی سه واحد متخلف غیراستاندارد در یزد
  • توجه به بسته‌بندی صنایع‌دستی در اولویت قرار بگیرد
  • بازدید مدیران صدای رسانه ملی از طرحهای عمرانی حرم رضوی
  • ضوابط صادراتی جدید محصولات جنگلی اعلام شد
  • بازدید هیات تجاری و اقتصادی هرمزگان از مراکز توزیع میوه و تره بار کشور چین
  • آشنایی با انواع لیبل زن صنعتی و مدل‌های مختلف آن
  • کشف ۱۰۵۰ بسته شکر بسته‌بندی غیراستاندارد
  • دانشکده طراحی سوئیس: مبلمان را در بسته بندی به اندازه پیتزا بخرید، در خانه به اندازه واقعی می رسند! (+عکس)