Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-08@16:08:48 GMT

بازار بی رونق میوه در روزهای پایانی سال

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۲۴۷۷۹

بازار بی رونق میوه در روزهای پایانی سال

رئیس اتحادیه میوه و سبزی گفت: طبق سنوات گذشته در اسفند به دلیل خانه تکانی و خرید سایر مایحتاج، تقاضا برای خرید میوه کاهش می‌یابد و به روزهای پایانی سال موکول می‌شود.

اسداله کارگر رئیس درباره آخرین تحولات بازار میوه و سبزی اظهار کرد: طبق سنوات گذشته، تقاضا برای خرید میوه در اسفند به روزهای پایانی سال موکول می‌شود و هم اکنون به دلیل خانه تکانی و خرید سایر مایحتاج، تقاضایی در بازار نیست و از ۲۵ اسفند تقاضا برای خرید میوه به اوج می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی قیمت هر کیلو انار شیراز را ۱۴ هزار تا ۲۳ هزار تومان اعلام کرد و افزود: قیمت کنونی هر کیلو انار کوهستان ۱۸ هزار تا ۲۸ هزار تومان، انگور شاهرودی ۱۱ هزار تا ۱۶ هزار تومان، پرتقال تامسون شمال ۱۱ هزار تا ۱۳ هزار و ۵۰۰ تومان، پرتقال خونی ۱۰ هزار تا ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان، پرتقال رسمی جنوب ۱۰ هزار تا ۱۳ هزار تومان، پرتقال رسمی شمال ۸ هزار تا ۱۳ هزار تومان، پرتقال ناول ۱۸ هزار تا ۲۴ هزار تومان، خیار رسمی ۹ هزار تا ۱۳ هزار تومان و خیار گلخانه ۸ هزار تا ۱۲ هزار تومان است.

کارگر با اشاره به نرخ سایر میوه در بازار بیان کرد: در حال حاضر هر کیلو سیب زرد دماوند با نرخ ۱۰ هزار تا ۱۶ هزار تومان، سیب قرمز دماوند ۵ هزار تا ۹ هزار تومان، سیب قرمز مراغه ۸ هزار تا ۱۳ هزار تومان، کیوی ۱۱ هزار تا ۱۷ هزار تومان، گریپ فروت تو سرخ ۵ هزار تا ۸ هزار تومان، گریپ فروت تو سفید ۳ هزار تا ۵ هزار تومان، لیموشیرین ۹ تا ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان، نارنگی بندری ۲۶ هزار تا ۳۳ هزار تومان، نارنگی تخم پاکستانی ۱۳ هزار تا ۱۸ هزار تومان، نارنگی پیچ ۱۵ هزار تا ۲۰ هزار تومان، هندوانه محبوبی و میناب ۵ هزار تا ۹ هزار تومان و موز ۳۸ تا ۴۵ هزار تومان در میدان مرکزی و با احتساب حداکثر ۳۵ درصد سود در خرده فروشی‌ها عرضه می‌شود.

وی درباره عرضه گلابی با نرخ ۱۲۵ هزار تومان در مغازه‌ها گفت: گلابی در نرخ نامه میدان مرکزی نیامده و جز بارهای لوکس محسوب می‌شود، اما این طور نیست که بر آن نظارتی صورت نگیرد چرا که مغازه داران بر مبنای فاکتور باید سود مصوب را لحاظ کنند.

کارگر درباره اینکه عرضه گلابی در مغازه‌ها داخلی است یا وارداتی؛ بیان کرد: واردات ۴ میوه همچون آناناس، نارگیل، انبه و موز قانونی است و بقیه از طریق قاچاق وارد می‌شود و همواره کار کارشناسی از سوی بازرسان و کارشناسان باید صورت گیرد که گلابی‌ها داخلی است یا وارداتی.

رئیس اتحادیه میوه و سبزی تهران قیمت هر کیلو بادمجان دلمه را ۴ هزار تا ۶ هزار تومان اعلام کرد و گفت: نرخ هر کیلو بادمجان قلمی ۳ هزار تا ۶ هزار تومان، بادمجان گلخانه ۸ هزار تا ۱۲ هزار تومان، به ۹ هزار تا ۱۷ هزار تومان، پیاز شیری ۳ هزار تا ۵ هزار تومان، پیاز نو ۲ هزار تا ۴ هزار تومان، پیاز زرد ۳ هزار تا ۵ هزار تومان، سیب زمینی کهنه ۲ هزار و ۵۰۰ تا ۴ هزار و ۵۰۰ تومان، نارنج ۳ هزار تا ۵ هزار تومان، ترب سیاه ۴ هزار و ۵۰۰ تا ۶ هزار و ۵۰۰ تومان، تره فرنگی ۹ هزار تا ۱۷ هزار تومان و چغندر ۴ هزار تا ۶ هزار تومان است.

کارگر ادامه داد: هم اکنون هر کیلو سیب زمینی نو با نرخ ۵ هزار تا ۷ هزار تومان، سیر خشک ۲ هزار و ۵۰۰ تا ۳ هزار و ۵۰۰ تومان، شلغم ۳ هزار تا ۵ هزار تومان، فلفل تند ریز ۶ هزار تا ۱۰ هزار تومان، فلفل دلمه سبز ۵ هزار تا ۹ هزار تومان، کدو حلوایی ۵ هزار تا ۷ هزار تومان، کاهو پیچ سالادی۳ هزار تا ۴ هزار تومان، کاهو رسمی ۲ هزار تا ۴ هزار تومان، کدو مسمایی ۷ هزار تا ۹ هزار تومان، کلم سفید یک هزار و ۵۰۰ تا ۳ هزار و ۵۰۰ تومان، کلم قرمز ۲ هزار تا ۳ هزار و ۵۰۰ تومان، گل کلم ۳ هزار و ۵۰۰ تا ۶ هزار تومان، گوجه فرنگی ۲ هزار و ۵۰۰ تا ۴ هزار تومان، لوبیا سبز ۱۵ هزار تا ۲۰ هزار تومان، لیموترش ۱۴ هزار تا ۲۲ هزار تومان و هویج ۵ هزار تا ۸ هزار تومان در میدان مرکزی و با احتساب حداکثر ۳۵ درصد سود در خرده فروشی‌ها عرضه می‌شود.

وی نرخ هر کیلو سبزی جور (پلو، آش، قورمه) را ۳ هزار و ۵۰۰ تا ۶ هزار تومان و سبزی خوردن ۶ هزار تا ۸ هزار تومان اعلام کرد.

رئیس اتحادیه میوه و سبزی در پایان با اشاره به اینکه کمبودی در عرضه میوه شب عید نداریم، تصریح کرد: با توجه به شرایط مساعد تولید و فراوانی بار، کمبودی در توزیع نداریم و گرانی به مبدا بار ارتباط دارد چرا که اعضای ما بر مبنای فاکتور باید سود مصوب خود را لحاظ کنند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ۳ هزار تا ۵ هزار تومان هزار تا ۱۳ هزار تومان هزار تا ۹ هزار تومان ۳ هزار و ۵۰۰ تومان تا ۶ هزار تومان تا ۴ هزار تومان هزار و ۵۰۰ ۸ هزار تومان هزار تومان ۲ هزار و ۵۰۰ میوه و سبزی ۴ هزار ۸ هزار ۵ هزار ۱۰ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۴۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبه الگوی کشت تنها راهکار تنظیم بازار میوه و صیفی

مصطفی دارایی نژاد در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر پیش‌بینی‌های قبلی، قیمت هرکیلو گوجه فرنگی در میدان مرکزی نسبت به هفته  قبل ۲۰ تا ۲۵ درصد کاهش یافته است.

او قیمت کنونی هرکیلو گوجه فرنگی مرغوب در میدان مرکزی را ۱۵ تا ۱۷ هزارتومان و گوجه فرنگی معمولی را ۱۰ تا ۱۳ هزارتومان اعلام کرد و افزود: هم اکنون بالای ۴ هزارتن گوجه فرنگی در شیراز کشت شده که براین اساس کمبودی در عرضه نداریم و تنها به سبب بارندگی  و تاخیر در برداشت، قیمت با نوساناتی در بازار روبرو می‌شود.

دارایی نژاد با بیان اینکه عرضه پیاز بندرعباس روبه اتمام است، افزود: هم اکنون پیاز دزفول بدست آمده است و برآورد می‌شود که بازار پیاز در ماه آینده به تعادل برسد.

رئیس پیشین اتحادیه بارفروشان قیمت کنونی هرکیلو پیاز دزفول را ۱۴ تا ۱۵ هزارتومان و پیاز بندرعباس را ۱۸ تا ۲۲ هزارتومان اعلام کرد و افزود: در بازار خرده فروشی با احتساب حداکثر ۳۰ تا ۳۵ درصد سود باید عرضه شود.

او با اشاره به علل نابسامانی بازار محصولات کشاورزی گفت: تا زمانیکه الگوی کشت به طور کامل اجرا نشود، نابسامانی‌ها در بازار ادامه دارد. به رغم گذشت ۳ سال از شعار اجرای مصوبه الگوی کشت، اما تاکنون ۳۰ درصد آن اجرا شده است.

دارایی نژاد ادامه داد:با اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبه الگوی کشت، برنامه ریزی تولید با احتساب مصرف داخل انجام می‌شود و از طرفی ۱ تا ۱.۵ میلیون تن محصول بیشتری به منظور برنامه ریزی صادرات باید تولید شود.

رئیس پیشین اتحادیه بارفروشان گفت: ایران به سبب اقلیم چهار فصل جزء معدود کشور‌هایی است که می‌تواند صادرات داشته باشد، اما متاسفانه در برخی مواقع به سبب اتخاد تصمیمات خلق الساعه به بهانه تنظیم بازار، صادرات ممنوع می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • اعلام نرخ اقلام اساسی بازار سمنان در روزچهارشنبه هجدهم اردیبهشت
  • بهره‌برداری از ۴ بازار میوه در اصفهان تا پایان تابستان ۱۴۰۳
  • اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبه الگوی کشت تنها راهکار تنظیم بازار میوه و صیفی
  • آخرین قیمت گوشت و دام زنده اعلام شد
  • افتتاح ۴۰ بازار جدید میوه و تره‌بار تا پایان سال
  • بازار سیب‌زمینی، پیاز و گوجه‌فرنگی تامین است
  • سبزیجات در مدار گرانی+جدول
  • چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند
  • پایانی بر اجاره بهای بی‌حساب و کتاب مسکن
  • پیش‌بینی فعالان بازار از قیمت طلا و ارز در روزهای آینده/ منتظر این قیمت‌ها در بازار باشید