Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، خبرگزاری روسی اسپوتنیک نوشت: این واکسن روسی اکنون از نظر تایید شدن در کشورها با پیشی گرفتن از واکسن آمریکایی فایزر، جایگاه دوم را  در جهان کسب کرده است.

روز پنجشنبه سازمان داروی اتحادیه اروپا اعلام کرد که بررسی آزمایش این واکسن روسی از نظر تطابق با استانداردهای اتحادیه اروپا از نظر کارامدی، ایمن بودن و کیفیت آن را آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

موسسه تحقیقاتی گمالیا مستقر در مسکو که این واکسن را تولید کرده است پیشتر نیز دو واکسن را برای مقابله با ویروس ابولا ارائه داده بود.

یک شرکت آلمانی موسوم به R-Pharm Germany GmbH متقاضی دریافت مجوز تولید اسپوتنیک وی در اروپا است. این یکی از شروط اروپا بوده که واکسن در داخل اتحادیه اروپا تولید شود.

این موضع جدید اتحادیه اروپا دو ماه بعد از اظهارات آنگلا مرکل صدراعظم آلمان اعلام شده که به ولادیمیر پوتین  رئیس جمهوری روسیه گفته بود که از همکاری دوجانبه با روسیه برای استفاده از ظرفیت اروپا جهت ساخت واکسن روسی اسپوتنیک وی استقبال می کند.

کابینه آلمان سپس آن را  مشروط به چراغ سبز سازمان دارویی اروپا برای تولید واکسن در اتحادیه اعلام کرد.

اوایل ماه فوریه(بهمن) مجله معتبر پزشکی لانست تایید کرد که واکسن اسپوتنیک وی ۹۱.۶ درصد موثر است.

حساب اسپوتنیک وی در توئیتر روز جمعه نوشت: این واکسن در ۴۵ کشور تایید شده است و دومین واکسن شناخته شده در مبارزه با ویروس کرونا در جهان است. واکسن فایزر در ۴۳ کشور به رسمیت شناخته شده اما واکسن آسترازنکا مورد تایید ۴۹ کشور جهان بوده است.

سازمان داروی اروپا اعلام کرده که ارزیابی واکسن اسپوتنیک وی به زمان کمتری نسبت به روند معمول نیاز خواهد داشت اما نمی تواند زمان دقیق را پیش بینی کند.

بروکسل تاکنون نگاهی تردیدآمیز به واکسن های ساخت روسیه و چین داشته و نگران تلاش این دو کشور برای استفاده از واکسن به عنوان ابزاری برای نفوذ در این اتحادیه بوده است.

با تاخیر در روند تحویل واکسن در اتحادیه اروپا برخی از کشورهای این اتحادیه تصمیم گرفته اند برای تامین نیاز خود از مسکو و پکن درخواست واکسن کنند. تاکنون مجارستان مردم خود را با واکسن روسی واکسینه کرده و منتظر تایید سازمان داروی اروپا نبوده است. اسلواکی نیز از این رویه پیروی کرده است و جمهوری چک سومین کشور اروپایی خواهد بود که از واکسن روسی استفاده می کند.

با این حال کشورهایی مانند اتریش و دانمارک قصد دارد برای انجام تحقیقات  مشترک در زمینه  واکسن کووید-۱۹ با رژیم صهیونیستی همکاری کنند.

پیش بینی می شود اروپایی ها به دلیل تعطیلی کلی یا جزیی در این اتحادیه ماه طولانی و کسل کننده ای را در مارس امسال (اسفند-فروردین) داشته باشند.  این درحالیست که طولانی شدن محدودیت های کرونا در اتحادیه اروپا و از جمله در آلمان خشم عمومی را برانگیخته است.

برچسب‌ها روسیه اسپوتنیک وی اتحادیه اروپا آلمان واکسن کرونا دانمارک

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روسیه اسپوتنیک وی اتحادیه اروپا روسیه اسپوتنیک وی اتحادیه اروپا آلمان واکسن کرونا دانمارک اخبار کنکور اتحادیه اروپا سازمان داروی واکسن روسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۵۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت

ایسنا/کردستان جهش تحصیلی فرآیندی است که باید همه جانبه به آن نگریسته شود و خانواده‌ها علاوه بر هوش و استعداد فرزندان خود، باید توانایی‌های فردی، اجتماعی و روحیات آنان را هم در نظر بگیرند و با آگاهی کامل تصمیم‌گیری کنند.

در همین راستا رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت در گفت و گو با خبرنگاران گفت: دانش‌آموزان دوره ابتدایی متقاضی شرکت در ارزیابی جهش تحصیلی از ۱۵ اردیبهشت تا پایان خرداد جاری برای ثبت نام اقدام کنند.

طالب محمدی اظهار کرد: ارزیابی دانش آموزان متقاضی جهش از پایه‌های دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم و جهش برای بار دوم با رعایت شرایط و مشروط به رای کمیسیون (منطقه) و سایر مقررات مربوط است.

وی افزود: جهش از پایه اول به سوم و جهش برای بار دوم مشروط به اخذ رای کمیسیون (منطقه/استان) و ثبت شماره و تاریخ آن در سامانه سیدا است.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان ادامه داد: مدارس ابتدایی دارای داوطلب جهش تحصیلی پس از دریافت درخواست کتبی ولی دانش آموز(با سطح پیشرفت خیلی خوب)، بررسی در شورای مدرسه و در صورت نیاز، تایید کمیسیون خاص در سامانه سیدا نسبت به ثبت مجوز اقدام می‌کنند.

محمدی اضافه کرد: مدیران مدارس در مرحله بعد با ورود به پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش(my.medu.ir) نسبت به تایید صحت اطلاعات دانش آموزاقدام کرده، سپس اولیا با ورود به سامانه فوق نسبت به تکمیل مراحل ثبت نام، پرداخت و رزرو نوبت اقدام می‌کنند.

وی ادامه داد: دانش آموزانی که موفق به گذراندن ارزیابی هوش شدند در آزمون تحصیلی پایه مورد نظر شرکت می کنند واگر در همه دروس نمره قبولی را کسب کنند، یک پایه تحصیلی را گذرانده و به پایه بالاتر می روند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان گفت: ارزیابی هوشی و روانی متقاضیان جهش تحصیلی صرفا با مقیاس اعلام شده توسط سازمان آموزش و پرورش استثنایی انجام می شود و با توجه به هوشمند بودن سیستم، نتیجه ارزیابی از طریق سامانه اعلام می شود.

وی تاکید کرد: در این برنامه به دانش‌آموزان اجازه داده می شود با رعایت اصل مساوات در آموزش و با توجه به استعداد خود برنامه‌های درسی و آموزشی را با سرعت بیشتر از معمول در سنین پایین‌تر طی کنند.

محمدی در ادامه با اشاره به آمار شرکت کنندگان در آزمون جهش تحصیلی سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ گفت: ۱۸۹ دانش آموز متقاضی جهش، در آزمون تست هوش شرکت کردند که ۵۹ نفر صلاحیت شرکت در آزمون ارتقای پایه را کسب و ۱۳۰ دانش آموز نیز حد نصاب لازم را کسب نکردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون
  • ده‌روسی: باید از روحیه لورکوزن بترسیم!
  • ناکامی متا در مقابله با اطلاعات نادرست پیش از انتخابات
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • تمرین در روز تعطیل: ستاره مصدوم رم به لورکوزن می‌رسد