Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@09:08:00 GMT

تفاهم نامه انقلاب گردشگری در شهرداری دزفول امضا شد

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۲۶۹۴۴

تفاهم نامه انقلاب گردشگری در شهرداری دزفول امضا شد

تفاهم نامه‌ای با شعار"سال ۱۴۰۰ آغاز انقلاب گردشگری دزفول" بین شهرداری‌های دزفول، چغامیش، شمس‌آباد و جندی شاپور امضا شد.

به گزارش ایمنا، «محمدعلی دوایی‌فر»، شهردار دزفول روز شنبه در آئین امضای تفاهم نامه با شهرداری‌های چغامیش، جندی شاپور و شمس آباد دزفول گفت: صنعت گردشگری با هزینه کم موجب درآمدزایی زیاد و توسعه پایدار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دزفول ظرفیت‌های خدادادی فراوانی دارد که هنوز به درستی استفاده نشده‌اند، اظهار امیدواری کرد: با امضای این تفاهم نامه و ارتباطی که برقرار می‌شود از این ظرفیت‌ها استفاده و زمینه توسعه پایدار و درآمدزایی شهروندان فراهم شود.

شهردار دزفول افزود: قرار است با ۱۲ شهر و چهار بخش دزفول این تفاهم نامه امضا شود تا یک محور قوی برای تعامل فرهنگی و گردشگری شکل گیرد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری این شهرستان نظیر کوه‌های زاگرس، گونه‌های گیاهی و جانوری، رودخانه دز، چال کندی و کول خرسان گفت: دره توبیرون، آبشار شوی، دژ ممدلی خان، سیاه چال، قلعه شاداب و بافت تاریخی، پل ساسانی، بقاع متبرکه، سدهای دز و تنظیمی، کت‌ها، بیشه‌های مناطق نیمه گرمسیری، باغ‌های مرکبات و گل، جندی شاپور، آرامگاه یعقوب لیث و تپه چغابنوت از دیگر ظرفیت‌های گردشگری دزفول برای توسعه گردشگری و توسعه پایدار هستند.

دوایی‌فر با تاکید بر لزوم فعال شدن گردشگری کشاورزی در شهرستان دزفول به عنوان قطب کشاورزی افزود: دبیرخانه این تفاهم نامه در شهرداری دزفول تشکیل و در شش محور گردشگری طبیعی، تاریخی، فرهنگی، دفاع مقدس، درمانی و صنعت برنامه ریزی شده است.

وی با بیان اینکه این دبیرخانه فعالیت خود را در شهرهای جندی شاپور، چغامیش و شمس آباد آغاز خواهد کرد، ادامه داد: فعال کردن گردشگری صنعت در دزفول ضروری است.

شهردار دزفول عنوان کرد: طی هماهنگی با ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) قرار است با توجه به علاقه مردم بعد از بهره برداری از شرکت قند دزفول، بازدید از چرخه کاشت، برداشت و تولید قند و شکر در دستور کار قرار گیرد.

وی با بیان اینکه دزفول تنها شهرستان دارای ۱۲ شهر در کشور است، افزود: هر شهر می‌تواند یک شهر گردشگری باشد که بسترهای آن نیز در سال‌های گذشته آماده شده‌اند.

دوایی‌فر اظهار کرد: به دنبال ثبت جهانی آثار دزفول هستیم به همین منظور مستندات و سوابق موردنیاز جمع آوری شده‌اند همچنین از ماه‌های قبل احداث موزه در شهرستان دزفول در دستور کار قرار گرفته که در حال اخذ مجوز هستیم تا آثار و اشیای تاریخی نگهداری و در معرض دید علاقه مندان قرار گیرند.

وی تأمین زیرساخت‌های اقامتی را برای توسعه گردشگری ضروری دانست و افزود: زیرساخت‌های فرودگاه و راه آهن در دزفول فراهم بوده و بوم گردی و طبیعت گردی نیز در حال نهادینه شدن است زیرا استقبال گردشگران به بوم گردی و انتقال فرهنگ مناطق مختلف زیاد بوده است.

شهردار دزفول گفت: بوم گردی در شهر جندی شاپور دزفول رونق خواهد گرفت تا ضمن حفظ محیط زیست برای جلوگیری از هتل سازی، خانه‌های تاریخی نیز احیا شوند.

منبع: ایرنا

کد خبر 479488

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران شهر گردشگری شهرداری دزفول دزفول شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شهردار دزفول جندی شاپور تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۶۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با سازوکارهای اقتصادی فعلی جامعه، کارگر غالباً با مشکل مواجه می‌شود

ایسنا/همدان نماینده‌ ولی فقیه در استان همدان با بیان اینکه با روش‌ها و سازوکارهای اقتصادی فعلی جامعه، کارگر غالباً با مشکل مواجه می‌شود گفت: حمایت از جامعه کارگری فقط به افزایش ۳۰ درصد یا ۴۰ درصد حقوق کارگر نیست، در جامعه‌ای که تورم وجود دارد طبیعتاً کارگر عزیز ما، در خیلی از موارد از تورم عقب می‌ماند؛ باید سازوکارهای اقتصادی طراحی شود که جامعه‌ کارگری ما بتواند خودش سهام‌دار باشد.

آیت الله حبیب‌اله شعبانی‌موثقی، جمعه ۷ اردیبهشت در خطبه‌های نماز جمعه همدان ضمن تبریک روز کارگر و تشکر از زحمات این قشر زحمت‌کش، تأکید کرد: رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر فرمودند «حال خوب کارگر باعث خوب شدن، حال جامعه می‌شود» این یعنی همه باید تلاش کنیم از مسئله‌ کار و کارگری حمایت کنیم.

او همچنین با بیان اینکه عمل به تقوا در مسئولین، همان انجام دادن وظایف قانونی‌شان است؛ اگر مسئولی که در نظام اسلامی مسئولیت دارد به وظایف و مأموریت‌هایی که در قانون برای او تعریف‌ شده عمل کند، تقوا را رعایت کرده است و اگر نسبت‌ به قوانین و مأموریت‌هایی که به او داده شده، کوتاهی کرده و ترک فعل یا تسامح داشته باشد با مسئله تقوا ناسازگار است.

شعبانی‌موثقی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به سفر ریاست جمهور به کشورهای پاکستان و سریلانکا، عنوان کرد: در مسائل روابط بین‌الملل شرق و غرب فرقی ندارد، آن‌چه که مهم هست این است که این سفرها و توافق‌نامه‌ها و تفاهم‌نامه‌ها به نفع منافع اقتصادی کشور باشد. واقعاً اگر این تفاهم‌ها اجرایی شود یک چالش جدی برای تحریم‌ها است ولی به شرط اینکه پیگیری و اجراء شود، مردم باید ببینند این توافق‌نامه‌ها و تفاهم‌نامه‌ها در زندگی روزمره آن‌ها اثر دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد
  • ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت
  • حضور سرمایه‌گذاران در غرفه استان فارس قابل توجه بود
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • از رکوردها تا یک تفاهم‌نامه تئاتری و...
  • آغاز همکاری‌ های حمل‌ ونقل بین‌ المللی و ترانزیتی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار
  • ۸ یادداشت تفاهم همکاری بین ایران و بورکینافاسو امضا شد
  • با سازوکارهای اقتصادی فعلی جامعه، کارگر غالباً با مشکل مواجه می‌شود
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز