Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@09:18:00 GMT

چند اصل مهم در رزرو اینترنتی هتل‌ها

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۲۶۹۵۳

چند اصل مهم در رزرو اینترنتی هتل‌ها

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، رزرو اینترنتی هتل به دلیل انتخاب آسان و فراهم شدن امکان رزرو در هر ساعت از شبانه روز برای سفرهای داخلی و خارجی با استقبال زیادی مواجه شده است. به طوری که در حال حاضر سایت‌های بسیار زیادی در این زمینه با هم رقابت می‌کنند تا کاربر بیشتری را جذب نمایند. علیرغم مزایای متعدد رزرو آنلاین هتل، برخی از محدودیت‌ها و مشکلات نیز در آن به چشم می‌خورد که اطلاع از آنها می‌تواند در نهایت منجر به انتخاب هتل بهتر با قیمت مناسب و متناسب با خواسته مسافر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بررسی آدرس هتل در گوگل مپ

یکی از مهم‌ترین فاکتورهایی که اغلب مسافران در انتخاب هتل به آن توجه می‌کنند، موقعیت مکانی و آدرس می‌باشد که البته بر قیمت نهایی هتل نیز تاثیر زیادی دارد. به همین دلیل آدرس هتل‌ها روی سایت‌ها به صورت متنی درج می‌شود، اما اگر برای رزرو هتل مشهد اینجا کلیک کنید، مشاهده می‌کنید که آدرس دقیق روی گوگل مپ نیز مشخص شده است. در نتیجه می‌توان کاملاً مطمئن شد که این هتل در کدام خیابان مشهد واقع شده است و چقدر تا حرم و مراکز خرید شناخته شده فاصله دارد.

بررسی آدرس هتل بر روی گوگل مپ مخصوصاً در سفرهای خارجی اهمیت بیشتری دارد، چون اغلب افراد با مقصد سفر آشنایی زیادی ندارند و بهتر است با سند و مدرک معتبر هتل را انتخاب کنند. سایت‌های نامعتبر در بسیاری از مواقع آدرس را دقیق ذکر نمی‌کنند و باعث می‌شود تا فرد دچار اشتباه شده و در منطقه‌های دور از مکان‌های مورد نظر اقامت خود را تجربه کند که هزینه‌های سفر را نیز تا حد زیادی افزایش خواهد داد.

عکس‌های هتل را مقایسه کنید

از دیگر موارد بسیار مهمی که در رزروهای اینترنتی می‌تواند مشکلات زیادی را برای مسافران به همراه داشته باشد، قضاوت درباره هتل بر اساس تصاویر ارائه شده روی یک سایت می‌باشد. توجه داشته باشید که هتل‌های نامعتبر برای جذب کاربر ممکن است تصاویر غیر واقعی و ادیت شده را برای بخش‌های مختلف هتل ارائه دهند. لذا بهتر است تصاویر ارائه شده بر روی سایر سایت‌ها را نیز به دقت بررسی کنید تا پی به تفاوت‌ها و واقعی یا غیر واقعی بودن عکس ببرید.

بهداشت هتل را بررسی کنید

وجود ساس در هتل‌ها یکی از موارد بسیار مهمی می‌باشد که عدم توجه به آن تجربه‌ای بد را برایتان به وجود خواهد آورد. شاید برایتان جالب باشد که هتل‌هایی که دارای ساس می‌باشند در سایت bedbugreports.com جستجو کنید. البته این امکان برای هتل‌های خارجی وجود دارد و با کمی جستجو و مطالعه نظرات کاربران درباره هتل مورد نظر، می‌توانید از وجود چنین مشکلاتی در هتل مطلع شوید.

نظرات سایت‌ها ملاک انتخاب هتل نیست

سایت‌های رزرو هتل بخشی را برای به اشتراک گذاری نظرات کاربران اختصاص می‌دهند و در بسیاری از مواقع در آنها به مواردی اشاره می‌شود که باعث می‌شود دید بهتری نسبت به هتل پیدا کنید. اما به این موضوع نیز توجه داشته باشید که هتل‌ها با هم در رقابت هستند و به همین دلیل ممکن است کامنت های مخالف هم در سایت‌ها درج کنند. البته پی بردن به این قبیل نظرات منفی کار سختی نیست و کافیست کمی در سایت‌های مختلف جستجو نموده و تصاویر را با دقت مطالعه نمایید و به یک یا چند نظر منفی در بین صدها نظر توجه نکنید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5162885

منبع: مهر

کلیدواژه: هتل داری گردشگری کسب و کار کسب و کار صنعت خودروسازی گردشگری گروه خودروسازی سایپا گروه صنعتی ایران خودرو کسب و کارهای اینترنتی جوجه ریزی سفر نوروزی ورزش قیمت خودرو واحد صنعتی چاپ کتاب موسسه خیریه تولید داخلی سایت ها هتل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۶۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات عرضه اینترنتی دارو/ پلتفرم‌ها در نقش پیک دارو

به گزارش خبرنگار مهر، بعد از کلی بحث و جدل بر سر اجرایی شدن طرح عرضه اینترنتی دارو؛ سرانجام آیین نامه این طرح از سوی وزیر بهداشت ابلاغ شد.

در همین حال، ابلاغ آیین نامه عرضه اینترنتی دارو یا همان پلتفرم‌ها، همچنان جای سئوال است که آیا قرار است مسوولیت توزیع دارو به صورت کامل در اختیار پلتفرم‌ها قرار بگیرد.

در همین ارتباط، سیدرضا مظهری رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، توضیحاتی داده است تا ابهامات این آیین نامه برای همگان روشن شود.

وی گفت: امکان ارتباط صوتی و تصویری با مسئول فنی داروخانه و انتخاب نزدیک‌ترین داروخانه به محل اقامت بیمار از مهم‌ترین ویژگی آئین نامه ابلاغی است.

مظهری در توضیح بیشتر افزود: بیمار بدون مراجعه به داروخانه با ورود کد رهگیری خود، محل اقامت و محدوده جستجوی خود را تعیین می‌کند و واکشی اطلاعات نسخه از هر یک از بیمه‌های پایه صورت می‌گیرد و زمان تقریبی که دارو احتمال دارد به بیمار برسد، مشخص می‌شود.

وی با بیان اینکه اگر بیمار چند داروخانه را انتخاب کرده باشد، داروخانه‌هایی که اقلام نسخه را داشته باشند در قالب پیام‌های ارسالی به بیمار اطلاع رسانی می‌کنند، ادامه داد: بیمار هریک از داروخانه‌هایی که بخواهد را انتخاب خواهد کرد و بر اساس تعرفه‌ای که شرکت حمل تعیین می‌کند، قیمت را بیمار انتخاب می‌کند.

مظهری افزود: به محض انتخاب بیمار ارتباط با مسئول فنی داروخانه برقرار می‌شود اگر نیاز به ارتباط صوتی و تصویری با مسئول فنی داروخانه داشت، از طریق سکو امکان این ارتباط برای بیماران فراهم می‌شود و این دسترسی موجب سهولت دسترسی بیمار به دارو می‌شود.

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت گفت: دارو به صورت پلمپ و بسته بندی به سکو سپرده می‌شود تا در زمان مشخصی به دست بیمار برسد.

در همین حال، آیین نامه توزیع اینترنتی دارو، به مدت ۶ ماه در یکی از استان‌ها اجرا شود و بعد از آن، شکل سراسری به خود بگیرد.

سیدحیدر محمدی رئیس سازمان غذا و دارو، ددر توضیح محتوای آیین نامه توزیع اینترنتی دارو، گفت: آنچه اعلام شده است «آئین‌نامه حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است» و به هیچ‌وجه فروش اینترنتی دارو مطرح نیست.

وی افزود: هرگونه خرید، فروش و انبارش دارو توسط سکوهای اینترنتی غیرمجاز و غیرقانونی است و تنها در مورد حمل دارو و تحویل آن به نشانی بیمار به صورت غیرحضوری است. همچنین عرضه داروهای خاص، سهمیه‌ای، تحت کنترل و دارای شرایط خاص حمل، توسط پلتفرم‌ها صورت نخواهد گرفت.

در همین حال، در آیین نامه ابلاغی آمده است: مجوز فعالیت سکوهای اینترنتی متقاضی فعالیت در حوزه حمل دارو در یک کارگروه مشترک توسط سازمان غذا و دارو با همکاری وزارت ارتباطات صادر می‌شود، تمامی متقاضیان فعالیت در این حوزه باید ضوابط فنی سازمان غذا و دارو را داشته و حائز شرایط باشند، دوره‌های آموزشی توسط سازمان غذا و دارو برای سکوهای متقاضی برگزار خواهد شد، وزارت بهداشت (سازمان غذا و دارو) مسئولیت نظارت بر ضوابط اجرایی و فنی را دارند و سکوها مکلف به رعایت این ضوابط هستند، درج هرگونه تبلیغات و تشویق به مصرف فرآورده‌های دارویی و خرید، فروش و انبارش در این آئین‌نامه برای سکوها غیرمجاز اعلام و کاملاً منع شده است.

البته یک نکته در مورد همکاری داروخانه ها با آیین نامه ابلاغی وجود دارد، به طوری که تنها داروخانه‌های مورد تأیید سازمان غذا و دارو مجاز به فعالیت در این حوزه خواهند بود و در صورت ثبت شکایت از سکو یا داروخانه، سازمان غذا و دارو مرجع پیگیری معرفی شده است.

کد خبر 6092231 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • فروش اینترنتی دارو
  • ترمز طلای جهانی در مسیر صعود
  • جزئیات عرضه اینترنتی دارو/ پلتفرم‌ها در نقش پیک دارو
  • انواع خدمات پذیرایی هتل‌ ها و تورها | از ‌‌‌BB تا UALL
  • شرایط دریافت وام ازدواج در سال ۱۴۰۳
  • با این کلاهبرداری‌های اینترنتی آشنا شوید
  • پیش‌بینی قیمت طلا/ نگاه سرمایه‌گذاران به فلز زرد
  • سفر به دنیای زیبایی و ابتکار؛ تور سوئیس با ما
  • رزرو هتل میلان ویلا آیدا