Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@11:34:14 GMT

درآمد گمرکات اصفهان به ۳ هزار میلیارد ریال رسید

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۲۷۱۱۳

درآمد گمرکات اصفهان به ۳ هزار میلیارد ریال رسید

رسول کوهستانی پزوه روز شنبه در گزارشی به ایرنا افزود: از مجموع کل درآمد یک هزار میلیارد و ۵۵۵ میلیون ریال مربوط به ۹ درصد مالیات بر ارزش‌افزوده و سایر عوارض بوده است.

وی ادامه داد: یک هزار میلیارد و ۵۴۸ میلیون ریال حقوق گمرکی و سود بازرگانی از کالاهای وارداتی دریافت شده که ۴۸ درصد از کل در آمد گمرکات استان را به خود اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به گفته وی مطابق قانون و مقررات وصول حقوق ورودی، مالیات بر ارزش افزوده، عوارض شهرداری و سایر عوارض‌ها نظیر یک درصد هلال احمر و به منظور حمایت از تولیدات داخلی وصول عوارض صادراتی برای کالاهای مانند سنگ‌های خام و کار نشده، حبوبات و مرغ بر عهده گمرک است.

مدیرکل گمرکات اصفهان اظهار داشت: سایر درآمدهای گمرکات استان اصفهان ۱۱۹ میلیارد ریال است که این درآمدها برای عوارض‌های صادراتی، یک درصد هلال احمر و سایر مواردی که وصول آنها مطابق قانون و آیین نامه‌ها و مقررات به عهده گمرک است که ۳.۷ دهم درصد از کل درآمد را به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به تسهیلات ارائه شده به واحدهای تولیدی، فعالان مجاز اقتصادی  خاطرنشان کرد: بیش از ۳۴۰ میلیارد ریال ضمانت نامه بانکی مدت دار از ابتدای امسال تاکنون برای حقوق ورودی و مالیات بر ارزش افزوده و عوارض شهرداری اخذ شده است که برای فعالان مجاز اقتصادی از زمان درخواست ضمانت نامه بانکی یکساله گرفته شده است.

کوهستانی پزوه اضافه کرد : امسال ۲۵۷ میلیارد ریال ضمانت نامه بانکی برای ورود موقت، صادرات و تضمین انبارهای اختصاصی گرفته شده است.

وی خاطر نشان کرد : ۲۳ شرکت فعال مجاز اقتصادی در استان اصفهان وجود دارند که نسبت به سال گذشته حدود ۶ برابر رشد پیدا کرده است و انبارهای اختصاصی زیر کلید گمرکات استان اصفهان نیز ۳۴ باب است که نسبت به سال گذشته بیش از چهار برابر شده است.

وجود قطب‌های صنعتی نظیر فولاد، منسوجات، هواپیماسازی، لوازم خانگی، رنگ‌سازی و صنایع نظامی از دیگر دلایل اهمیت گمرک اصفهان محسوب می‌شود.

برچسب‌ها گمرک جمهوری اسلامی ایران اصفهان صادرات غیر نفتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گمرک جمهوری اسلامی ایران اصفهان صادرات غیر نفتی گمرک جمهوری اسلامی ایران اصفهان صادرات غیر نفتی اخبار کنکور میلیارد ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۷۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه‌ دیگر در عوارضی آزادراه‌ ها نمی‌ماند

به گزارش همشهری آنلاین، تیرماه پارسال با حکم قانون بودجه قرار شد که خرید بیمه شخص ثالث مشروط به تسویه بدهی عوارض بزرگراهی دارندگان خودرو شود به این معنا که تا زمانی که فرد بدهی عوارض بزرگراهی‌اش را نپردازد، نمی‌تواند بیمه شخص ثالث خریداری کند.

این اتفاق اگر چه به کمک وزارت نیرو و بهره‌برداران بزرگراه‌ها آمد اما یک مانع دیگر بر سر خرید بیمه شخص ثالث تبدیل و راه بیمه‌گریزی را باز کرد. در سال‌های اخیر به واسطه افزایش حق بیمه شخص ثالث و البته عوارض مختلفی که از هر بیمه‌نامه گرفته می‌شود، وسایل نقلیه فاقد بیمه‌نامه افزایش یافت و بحران بیمه‌گریزی را تشدید کرد.

آمارها نشان می‌دهد که تعداد وسایل نقلیه فاقد بیمه‌نامه شامل موتورسیکلت و خودرو به بیش از ۱۲ میلیون دستگاه رسیده است. حال سوال اینجاست که آیا برداشتن مانعی به نام الزام به پرداخت عوارض بزرگراهی به افزایش خرید بیمه شخص ثالث می‌انجامد؟ پاسخ منفی است و حال که این مانع برداشته شده، سوال مهم‌تر این است که برای وصول به موقع عوارض بزرگراهی چه باید کرد؟

کافی است در برخی بزرگره‌ها رانندگی کنید آنگاه متوجه می‌شوید که دست‌اندازهای زیادی ایجاد شده که هم به خودروها آسیب زده و هم سلامت رانندگان و سرنشینان را به خطرمی‌اندازد چرا که شرکت‌های بهره‌بردار به بهانه وصول نشدن عوارض، از نوسازی و بهسازی سرباز می‌زنند. راه بهتر این است که وزارت راه و شهرسازی به فکر تدابیری برای وصول به موقع مطالبات معوق ناشی از تردد خودروها در بزرگراه‌ها باشد و افرادی که به موقع بدهی‌شان را نمی‌پردازند، مشمول جریمه شوند.

کد خبر 848547 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها بیمه شخص ثالث بزرگراه بیمه مرکزی

دیگر خبرها

  • بیمه‌ دیگر در عوارضی آزادراه‌ ها نمی‌ماند
  • لغو شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمد گمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • پرداخت ۱۲ هزارمیلیارد ریال عوارض ارزش افزوده در آذربایجان غربی
  • صادرات بیش از ۱۴۷ هزار تن کالا از گمرکات مازندران
  • صادرات ۱۴۷ هزار تن انواع کالا از گمرکات مازندران
  • صدور ۹۱۰ رای برای تعیین تکلیف اموال متروکه در گمرکات خوزستان
  • بیش از ۱۲ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش‌افزوده در آذربایجان‌غربی پرداخت شد
  • صادرات ۷۰ قلم کالا از مازندران