Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، سید محمد قلم‌کاریان صبح امروز در برنامه‌ای با عنوان اختتامیه ششمین جشنواره ملی اسباب بازی اظهار داشت: جشنواره ملی اسباب بازی این هدف را دارد که طراحان و تولیدکنندگان را یک جا جمع کند و بر اساس نیاز سنجی کشور فعالیت کند، مراکز تخصصی هدفشان این است که به صورت ویژه به آموزش کودکان بپردازند، ۷۰ درصد یادگیری‌های کودکان قبل از دبستان است و به همین دلیل در این سنین آموزش اهمیت زیادی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل کانون پرورشی فکری استان اصفهان افزود: در کانون‌ها از صفر تا ۲ سال تحت عنوان نوزاد، ۲ تا ۴ سال به نام نوپا، ۴ تا ۷ سال به نام نوباوه، ۷ تا ۹ سال به نام نوجوان و ۹ تا ۱۲ سال به نام نونهال، ۱۲ تا ۱۵ سال را به نام نونگاه نام‌گذاری می‌کنیم و در این راستا نیاز داریم کسانی که اسباب بازی تولید می‌کنند با هم‌فکری به راه‌های جدیدتر و بهتری برسند.

لزوم توجه به اسباب‌بازی کودکان در شرایط کرونایی

وی گفت: با توجه به شرایط حاضر و کرونا باید اسباب‌بازی‌هایی تولید شود که کودکان آسیب نبینند و بتوانند با این شرایط کرونا و قرنطینه‌ها کنار بیایند که در آینده و پسا کرونا دوران سختی را تجربه نکنند، همچنین باید تولیدات اسباب بازی را به مناطق محروم ببریم و به صورت امانتی به کودکان بدهیم و بازخورد پژوهشی آن را در آینده ببینیم زیرا بحث بازی و سرگرمی باید به عنوان زمینه‌ای برای یادگیری بهتر باشد بنابراین کودک اگر دوران خردسالی را خوب طی نکند در بزرگسالی دچار مسائل اجتماعی و آسیب‌ها می‌شود.

سید حسن قاضی‌عسگر نیز در این مراسم اظهار کرد: اسباب بازی به عنوان صنعت سبز با ارزش افزوده بالا شناخته می‌شود، در این مدت یکی از پروژه‌های پیشران استان به بازی درمانی اختصاص داده شده و در سازمان سمت هم پتانسیل‌های خوبی وجود دارد همچنین در اتاق بازرگانی سرمایه‌گذاران خوبی در این زمینه هستند، ما به اسباب‌بازی و کتاب‌های داستان به عنوان صادرات هم نگاه می‌کنیم.

معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اصفهان گفت: در این زمینه بر اساس طرحی به نام توسعه کسب‌ و کارهای خانگی، می‌شود کارهای مؤثری را انجام داد، در سال‌های گذشته به دلیل ارز ارزان قیمت بسیاری از بازی‌های چینی وارد کشور شد و صدمه زیادی با بازار داخلی وارد کرد ولی با شناخت زمینه‌ها و افزایش قیمت ارز این مشکل تا حدی برطرف شد.

پناهی یکی از برگزیدگان جشنواره بازی هم در این جلسه اظهار داشت: از کودکی در کانون بزرگ شده‌ام، حدود ۴ سال پیش شروع به ساختن اسباب‌بازی‌هایی کردیم که راهی را پیدا کنند که ساختارشکنی‌های ذهنی در کودک انجام می‌شود، کاری که با حساب و معادلات انجام نمی‌شود، اوایل شروع با استقبال مردم روبرو شدیم و دو سال پیاپی جز برگزیدگان اصفهان بوده‌ایم و سعی کرده‌ایم به تولید ابر بازی‌ها بپردازیم.

مریم حضوربخش یکی دیگر از برگزیدگان جشنواره بازی نیز در پایان اظهار کرد: شرکت ما در آغاز باتوجه به اینکه ۹۵ درصد بازی‌های رومیزی خارجی و کپی هستند به فکر تولید داخلی و بومی و همگام با فرهنگ ایرانی افتاد، سوداگران راه ابریشم اولین بازی رو میزی ایرانی است که به کالاهای صنایع دستی ایران پرداخته و حدود ۲ سال تمام ساخت این بازی طول کشیده، همچنین در پنجمین و ششمین جشنواره اسباب بازی در میان رتبه‌های برتر قرار گرفته ولی در این جشنواره‌ها به مهم‌ترین بخش این بازی کوچک‌ترین اشاره‌ای نشد زیرا این بازی توجه ویژه به هنرمندان صنایع دستی داشته است هنری که در حال فراموش شدن است.

انتهای پیام/۶۳۱۱۹/ر۳۰/

منبع: فارس

کلیدواژه: اسباب بازی جشنواره اسباب بازی اسباب بازی سال به نام بازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۸۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: حبیبه هراتی با اشاره به سرانه ۶۳۰ کیلوگرمی تولید زباله در تبریز، اظهار کرد: روزانه به صورت متوسط یکهزار تن زباله از سطح شهر تبریز جمع‌آوری می‌شود .

وی افزود: در طرح جدید سازمان مدیریت پسماند، به صورت آزمونه در ۲ منطقه زعفرانیه و رشدیه، جمع اوری پسماند خانگی به صورت شبانه از ساعت ۲۱ آغاز شده است و در ادامه به سایر مناطق شهر تسری می‌یابد.

هراتی با اشاره به خلع ید پیمانکار کارخانه تولید کمپوست در سال گذشته افزود: پس از خلع ید پیمانکار کارخانه تولید کمپوست، تفکیک پسماند و تولیدات این کارخانه افزایش یافته است.

وی با اشاره به فعالیت ۲ خط ۲۵۰ تنی تولید کمپوست در این کارخانه اعلام کرد: خط سوم تولید کمپوست با ظرفیت ۳۰۰ تن در روز در سال جاری راه‌اندازی می‌شود که در مجموع ظرفیت تولید کمپوست در سازمان مدیریت پسماند به ۸۰۰ تن در روز می‌رسد.

دیگر خبرها

  • تولید ۲۹ درصد از پیله ابریشم کشور در گیلان
  • برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز
  • جذب نیرو‌های بومی در شرکت‌های منطقه از مهم‌ترین دغدغه‌های جوانان دهلرانی است
  • جشنواره دست سازه ها در بجنورد
  • برگزاری جشنواره بازی‌های محلی و بومی در روستای گورزانگ به مناسبت روز ملی خلیج فارس + تصاویر
  • جشنواره بومی محلی در روستای شورجستان آباده
  • اتصال جزایر سه‌گانه ایرانی خلیج فارس به سرزمین اصلی
  • اختتامیه جشنواره جوان ایرانی، پرچمدار پیشرفت + تصویر
  • اوقاف با افتخار خود را پیشرو در مسیر انقلاب می‌داند/ تولیدات جوانان ایرانی می‌تواند سود فراوانی برای صنعت و کشاورزی داشته باشد
  • راه اندازی پایگاه هوشمند سرای بازی کودک در مساجد