Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرمازدگی ۲۴۹ میلیارد تومان به محصولات زراعی و باغی اصفهان خسارت زد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری با بیان اینکه امسال در مجموع ۲۲ هزار هکتار از محصولات زراعی و باغی استان تحت تاثیر سرمازدگی قرار گرفتند گفت: خسارت ناشی از سرمازدگی امسال در دو نویت فروردین و مهر به محسولات زراعی و باغی استان وارد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


منصور شیشه‌فروش با بیان‌اینکه محصولات زراعی غلات و کلزا و محصولات باغی هسته‌دار همچون بادام و زردآلو در ۹ شهرستان تحت تاثیر سرمازدگی قرار گرفت افزود: در مهر ماه نیز خسارت سرما در ۱۲ شهرستان و بطور عمده به محصول ذرت وارد شد.
وی تنها راهکار جبران خسارت سرمازدگی را بیمه بیان کرد و گفت: سال گذشته ۴۵ میلیارد تومان غرامت بیمه از محل صندوق محصولات کشاورزی به کشاورزان، باغداران و طیورداران استان پرداخت شد.
شیشه‌فروش افزود: با اطلاع‌رسانی گسترده به کشاورزان و باغداران استان برای بیمه کردن محصولات، امسال تاکنون نیمی از کشاورزان اقدام به بیمه کردن محصولات خود کرده اند.
وی افزود: در حال حاضر نیز۳۰ میلیارد تومان اعتبار برای استمهال وام کشاورزان و باغداران خسارت‌دیده از سرما ابلاغ شده است و بانک کشاورزی بطور خاص با همکاری جهاد کشاورزی با مشخص کردن مشمولان طبق ضوابط تصویب نامه هیات وزیران برای استمهال وام خسارت‌دیدگان برنامه‌ریزی خواهد کرد.
شیشه فروش گفت: در سال‌های ۹۷ و ۹۸ در مجموع ۳۶ هزار نفر مشمول استمهال وام شدند که اعتبارات آن بیش از ۲۴۰ میلیارد تومان بود.

خبرگزاری صدا و سیما/

برچسب ها: اصفهان ، محصولات زراعی ، بانک کشاورزی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000NHQ

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: اصفهان محصولات زراعی بانک کشاورزی محصولات زراعی میلیارد تومان زراعی و باغی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۹۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول

مدیر جهاد کشاورزی دزفول گفت: حدود ۱۳ هزار تن سیر از ۵۳۵ هکتار از اراضی زراعی این شهرستان برداشت شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دزفول، بهروز قمرزاده با اشاره به پایان برداشت سیر در این شهرستان بیان کرد: 535 هکتار از زمین های کشاورزی دزفول در سال زراعی 1403- 1402 به کشت سیر اختصاص یافت.

وی با اشاره به کیفیت بالای سیر تولیدی دزفول افزود: کیفیت بالای سیر تولیدی این شهرستان باعث شده تا علاوه بر مصرف این محصول در دزفول و خوزستان و سایر استان‏های کشور، در صورت فراهم بودن شرایط، به کشورهای حاشیه خلیج فارس و روسیه نیز صادر می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی دزفول گفت: به منظور ارتقای سطح کیفی سیر تولیدی دزفول و کمک به بازاریابی فروش این محصول، علاوه بر برگزاری دوره‌های آموزشی و ارایه توصیه‌های فنی برای تنظیم بازار فروش سیر تولیدی این شهرستان اقدام شده است.

به گزارش تسنیم، برداشت سیر در این شهرستان همه ساله از اوایل اسفند ماه آغاز و تا اوایل اردیبهشت به پایان می رسد.

سال گذشته زراعی 9 هزار تن سیر از 370 هکتار از مزارع دزفول برداشت شد که امسال این میزان چهارهزار تن افزایش یافت.سطح زیر کشت اراضی کشاورزی شهرستان دزفول 90 هزار هکتار است که 65 هزار هکتار از این مساحت مربوط به کشت آبی و 25 هزار هکتار کشت دیم است.

هم‌اکنون 126 محصول شامل 63 نوع محصول کشاورزی و 43 نوع گل و گیاه زینتی در دزفول تولید می‌شود که نشان دهنده ظرفیت بالای کشاورزی در این شهرستان است. سالانه بالغ بر 2.5 تا سه میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در دزفول تولید می‌شود 

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • پیش بینی تولید بیش از ۸۰۰۰۰ تن محصول گندم از شهر خوشه‌های طلایی
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • وعده صادق قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی را به نمایش گذاشت
  • کشت قراردادی مهم‌ترین ابزار برای اجرای الگوی کشت
  • آغاز برداشت گندم از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای مهلت تسهیلات مراجعه کنند
  • مبارزه علیه سن مادر در ۲۸ هزار هکتار از اراضی شهرستان همدان