Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، «اسکات ریتر» افسر سابق اطلاعات نیروی دریایی آمریکا با انتشار مطلبی در خصوص برجام نوشت که ایران به تقاضاهای غیر واقع بینانه و بی دلیل دولت بایدن برای مذاکره مجدد به عنوان پیش شرطی برای پیوستن مجدد آمریکا به برجام اهمیت نخواهد داد و این رئیس جمهوری آمریکا است که باید موضعی منعطف و عملگرایانه از خود نشان دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین در بخش دیگری از یادداشت خود، عوامل بیرونی دولت بایدن را یکی از دلایل مطرح کردن خواسته‌های غیر واقع بینانه در خصوص برجام توصیف کرده که به گفته ریتر، سناتور «باب منندز»، رئیس کمیته روابط خارجی مجلس سنا یکی از این موانع است. منندز علیرغم عضویت در حزب دمکرات، همواره یکی از مخالفین توافق محدود با ایران بوده و همچنان با بازگشت به برجام مخالف است.

ریتر معتقد است ترس منندز ناشی از عدم اعتماد به ایران بوده و از سوی دیگر نیز معتقد است در صورت پیوستن دولت آمریکا به برجام، وی و همکارانش احاطه و توانایی اعمال قدرت در خصوص مساله ایران در تعامل با دولت را از دست خواهند داد و وی خواستار چنین چیزی نیست.

لذا منندز خواستار توافقی فراتر از برجام با ایران بوده و هدف وی کشتن زمان برای افزایش فشارها برای ایران است تا تهران را به پای میز مذاکره بکشد. به علاوه وی معتقد است توافق فعلی با ایران، به هیچ عنوان فعالیت‌های تهران در زمینه موشک‌های بالستیک و همچنین نقش آفرینی ایران در عراق، لبنان، سوریه و یمن را محدود نخواهد کرد.

به گفته ریتر، به همین دلیل نیز «وندی شرمن» در سخنرانی اخیر خود در خصوص برجام گفت: مایلم به این نکته اشاره کنم که سال ۲۰۲۱ سال ۲۰۱۵ یعنی سالی که توافق در آن انجام شد و یا سال ۲۰۱۶ که شاهد اجرایی شدن آن بودیم نیست. واقعیت این است که زمین بازی عوض شده. ژئوپولیتیک منطقه تغییر کرده و به همین دلیل راه پیش رو نیز باید تغییر کند.

کد خبر 5163403

منبع: مهر

کلیدواژه: راشاتودی برجام جو بایدن باب منندز ایالات متحده امریکا عراق عربستان سعودی ایران فلسطین روسیه سوریه برجام رژیم صهیونیستی جو بایدن تحريم اقتصادي روسيه لبنان محمد بن سلمان کنگره آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۳۱۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیهان: مذاکره با آمریکا به نفع آمریکا است نه ایران

روزنامه کیهان تاکید کرده که نیازی به مذاکره ایران و آمریکا نیست.

بخش‌هایی از این مطلب را در ادامه می‌خوانید:

اکنون تحولات به گونه‌ای رقم خورده است که ایران و محور مقاومت، در مقابل آمریکا و متحدانش، دست برتر را دارند. در این شرایط آمریکا به شدت نیازمند روکردن یک برگ برنده برای خود است و «مذاکره با ایران» دقیقا همان چیزی است که برای واشنگتن حکم «امتیاز ویژه و طلایی» را دارد.

یک سؤال؛ آیا مذاکره با آمریکا، برای ایران نیز حکم «امتیاز» و «برگ برنده» را دارد؟ پاسخ قطعا منفی است. تجربه ثابت کرده است که آمریکا در مذاکره، به دنبال نتیجه‌ای است که از طریق «جنگ» یا «تحریم» به دنبال آن بوده و، چون نتوانسته از آن طرق، به نتیجه مطلوب خود دست یابد، راه سوم که همان مذاکره است را انتخاب کرده است.

نشان به آن نشان که در دولت قبل، به واسطه مذاکرات هسته‌ای و امضای برجام، همزمان هم در قلب رآکتور هسته‌ای بتن ریخته شد و هم تحریم‌ها دو برابر شد.

افراطیون مدعی اصلاحات در حالی پالس مذاکره مستقیم با آمریکا را ارسال می‌کنند که حتی متحدان آمریکا نیز به خسارت بار بودن نزدیکی با آمریکا اعتراف کرده‌اند. به عنوان نمونه چندی پیش «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه در مصاحبه با خبرنگاران گفته بود: «اروپا باید در برابر فشار برای تبدیل شدن به «دنباله‌رو‌های آمریکا» مقاومت کند... اروپا باید وابستگی خود به آمریکا را کاهش دهد... اروپا باید وابستگی خود به «فراسرزمینی بودن دلار آمریکا» را نیز کاهش دهد.»

حال سؤال اینجاست که چرا افراطیون مدعی اصلاحات، اصرار دارند که نقش «بلندگو‌های دشمن در ایران» را ایفا کنند و برای بهره‌مندی آمریکا از امتیازات بیشتر، از یکدیگر سبقت می‌گیرند؟!

ما در قریب به سه سال اخیر شاهد هستیم که «دیپلماسی پویا و فعال منطقه‌ای و جهانی» جای «دیپلماسی انفعالی» را گرفته و این تغییر ریل گذاری، دستاورد‌های بزرگی را در پی داشته است.

دیگر خبرها

  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • صنعت خودرو، قربانی زیاده‌خواهی مسئولان و دلالان
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • کیهان: مذاکره با آمریکا به نفع آمریکا است نه ایران
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم
  • گروسی: ایران به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نیست
  • گروسی: ایران باید بیشتر با آژانس همکاری کند/ قصد دارم به زودی به ایران بروم
  • دست برتر ایران و روایت وارونه غربگرایان