Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

 مدیرعامل سازمان مدیریت حمل و نقل بار درون شهری شهرداری مشهد از افزایش نظارت و تشدید جلوگیری از ورود ناوگان باری جاده ای و ترانزیتی به شهر مشهد خبر داد.

 به گزارش تین نیوزبه نقل از پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، علی باخرد در این خصوص گفت: کنارگذر شمالی مشهد در سال 1394 با هزینه ای بالغ بر 2 هزار میلیارد ریال به بهره برداری رسید تا جایگزین بزرگراه شهید کلانتری باشد که اکنون درون شهر واقع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تاثیر تردد ناوگان باری جاده ای و ترانزیتی از این مسیر در کاهش آلودگی های زیست محیطی و ترافیکی، اظهارکرد: از هفته گذشته با اجرای طرح کنترل هوشمند تردد ناوگان باری در محدوده های زمانی و مکانی شهر مشهد و اعمال جریمه به صورت مکانیزه، نظارت ها تشدید شده است تا شاهد کاهش چشمگیر ورود خودروهای باری سنگین و نیمه سنگین جاده ای به درون شهر مشهد باشیم.

باخرد تصریح کرد: عبور از کنارگذر شمالی احترام به آرامش و امنیت شهروندان است؛ لذا از تمامی رانندگانی که مقصد سفر آن ها شهر مشهد نیست می خواهیم به این مهم احترام بگذارند.

مدیرعامل سازمان مدیریت حمل و نقل بار درون شهری شهرداری مشهد ادامه داد: رانندگانی که نیاز ضروری ورود به شهر مشهد دارند باید از طریق سامانه ftms.mashhad.ir اقدام به اخذ مجوز تردد کنند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: ناوگان باری درون شهر شهر مشهد جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۳۱۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت ورود عشایر به شهرستان فریدونشهر تا پایان اردیبهشت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ مدیرکل امورعشایری استان در جلسه شورای عشایری شهرستان فریدونشهر گفت: هر ساله در فصل کوچ، بیش از چهارهزارخانوارعشایری با بیش از ۲۳۰ هزار راس دام از مناطق قشلاقی به شهرستان فریدونشهر کوچ می‌کنند.


مختار اسفندیاری افزود: به منظور کمک به معیشت عشایر ۴۵۰ هکتار از اراضی دیم منطقه گاوخفت و گوکان با احداث سد گاوخفت تبدیل به اراضی آبی شده و آماده کشت محصولات کشاورزی از سوی عشایر است.


وی با بیان اینکه جمعیت عشایری استان اصفهان ۲ دهم درصد کل جمعیت استان را تشکیل می‌دهند گفت: عشایربا تولید سالیانه ۲۴۰ تن گوشت قرمز، بیش از ۳۰ درصد گوشت قرمزاستان را تامین می‌کنند.


مدیرکل امور عشایری استان شاخص توسعه زیرساخت‌های حوزه عشایری را حدود ۷۰ درصد بیان کرد و افزود: شاخص توسعه عشایر قبل از انقلاب کمتر از ۱۰ درصد بود.


فرماندار شهرستان فریدونشهر هم با اشاره به توزیع سالیانه بیش از ۷ هزار سیلندر گاز بین خانوار‌های عشایری این شهرستان گفت: به منظور تردد آسان عشایر هر ساله بیش از ۳۵۰ کیلومتر از ایل راه‌ها و جاده‌های عشایری شهرستان فریدونشهر مناسب سازی و تیغ زنی می‌شود.


محمد جواد صفا افزود: عشایر شهرستان فریدونشهر ۵۰ درصد تولیدات دامی شامل گوشت وپروتئین؛ شیر ولبنیات؛ پشم و صنایع دستی تولید می‌کنند.


عشایر شهرستان فریدونشهر در ۳۵ سامانه عرفی در چهار دهستان پیشکوه و پشتکوه موگویی، چشمه لنگان و قلعه سرخ در ۱۸۰ هزارهکتاراز مراتع و اراضی ملی مستقر می‌شوند..

دیگر خبرها

  • وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات
  • ممنوعیت های تردد در محورهای شمالی در پایان هفته اعلام شد
  • مراجعه بیش از ۱۸ هزار دستگاه ناوگان سنگین به مرکز معاینه فنی جنوب کرمان
  • ممنوعیت ورود بانوان به ورزشگاه امام خمینی(ره) اراک
  • ۷۰ نقطه حادثه در مسیرهای اربعینی ایمن سازی شدند
  • ممنوعیت‌های تردد در محور‌های شمالی در پایان هفته اعلام شد
  • ضرورت ارتقای ایمنی راه‌ها فرهنگ سازی و قانون مداری است
  • محور ترانزیتی کاشان - بادرود بازگشایی شد
  • جابه‌جایی ۵۵۹ هزار تن کالای اساسی توسط ناوگان باری آذربایجان غربی از مبدا بندر امام خمینی (ره)
  • ممنوعیت ورود عشایر به شهرستان فریدونشهر تا پایان اردیبهشت