Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار تهران گفت: رسیدگی به آثار اجتماعی ناشی از شرایط کرونا به ویژه موضوع سلامت روان باید در جامعه پیگیری شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی، انوشیروان محسنی بندپی در دیدار با رئیس و مدیران پژوهشی موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی با اشاره به لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی اظهار داشت: موثرترین و اثربخش‌ترین اقدام در مقابله با کرونا آگاهی دادن به مردم در زمینه استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل های بهداشتی و تشدید نظارت بر محدودیت‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اهمیت پژوهش در امور مختلف تاکید کرد: موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی نگاه جدیدی به مسائل حوزه اجتماعی دارد و باید این مسئله در سطح کلان مورد توجه قرار بگیرد تا خلاهای موجود در زمینه داده های اطلاعاتی تکمیل شود.

استاندار تهران عنوان کرد: داده‌های لازم برای اتخاذ تصمیم مناسب اهمیت فزاینده ای دارد؛ به خصوص در استان تهران که با شرایط پیچیده‌ای مواجه هستیم و این در حالی است که استان تهران سرریز آسیب‌های اجتماعی کشور در موضوع معتادین متجاهر، کودکان کار و غیره شده است.

محسنی بندپی سپس با اشاره به کمبود امکانات و سرانه های مختلف در استان گفت: سرانه دانش آموزی در هر کلاس ۳۴ نفر در استان تهران است و سرانه تخت بیمارستانی در تهران ۱.۶ و در شهرستان‌ها شش دهم درصد به ازای هر هزار نفر است که این مسائل نیاز به رسیدگی جدی دارد.

وی سپس با بیان این که کرونا بر سلامت روان شهروندان تاثیر گذاشته بر لزوم رسیدگی و بررسی آثار اجتماعی ناشی از شرایط کرونا بر موضوع سلامت روان جامعه تاکید کرد.

معاون استاندار تهران: مدل مهاجرت به استان تهران بازتعریف شود

حشمت‌الله عسگری، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران، نیز در این جلسه با اشاره به این که افزایش ظرفیت شهرک‌های صنعتی راهکار طولانی مدتی برای اشتغال افراد مهاجر به استان تهران نیست بر لزوم بازتعریف مدل مهاجرت به استان تهران تاکید کرد.

وی با اشاره به ظرفیت پژوهشی در استان تهران اظهار داشت: در ایام کرونا یکی از مشکلات عمده تفکیک مشاغل غیر رسمی و مشاغل رسمی شهر تهران بود؛ چراکه شناسایی آنها ممکن نبود. از این رو آسیب‌شناسی مشاغل غیر رسمی در شهر تهران ضرورت دارد.

عسگری ادامه داد: از دیگر مشکلات استان تهران موضوع مهاجرت است که به دنبال آن تامین اشتغال این افراد مطرح می‌شود که تاکنون الگو و مدلی برای این موضوع وجود نداشته؛ هر چند ظرفیت اشتغال در استان تهران با افزایش ظرفیت شهرک‌های صنعتی افزایش داشته اما باید دید این مدل تا چه زمانی پاسخگو است. از این رو نیازمند الگویی دقیق در این زمینه هستیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران تصریح کرد: همچنین بودجه استان تهران متناسب با پیچیدگی‌ها و شرایط خاص استان تهران نیست و در زمینه نظام پرداخت‌ها نیز این موضوع مشهود است که تحقیقات کاربردی و پژوهشی می‌تواند در بازنگری این موضوع موثر واقع شود.

کرونا مدیریت قبل، حین و بعد از بحران می‌طلبد

روزبه کردونی، رئیس موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی نیز در این جلسه گفت: کرونا به عنوان یک بلای طبیعی ویژگی منحصر به فردی دارد که در هیچ یک از بلاهای دیگر دیده نمی‌شود و آن این است که باید برای پیش از بحران، حین و پس از بحران در رابطه با کرونا برنامه‌ریزی داشته و سه نوع مدیریت لحاظ کرد.

وی افزود: در رابطه با کرونا سه شوک برون‌زای مستقیم که بر حوزه سلامت تاثیر گذار بوده، شوک برون‌زای غیر مستقیم که تاثیرات اجتماعی و اقتصادی داشته و شوک درون‌زای غیر مستقیم که ناشی از جنس سیاست‌گذاری‌ها در مواجهه با کرونا بوده را شاهد هستیم که می‌تواند به اندازه خود بیماری مخرب باشد.

کردونی گفت: تاکنون هیچ مطالعه‌ای در خصوص تاثیرات اجتماعی کرونا وجود نداشته و در این زمینه موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی حرف‌هایی برای گفتن دارد.

رئیس موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی اظهار کرد: شاهد کاهش سرمایه اجتماعی در جامعه هستیم و این به دلیل فقدان نهادهای واسطه‌گر در جامعه و نهادها است که نهادهایی مانند موسسه عالی پژوهش می‌تواند در این زمینه نقش واسطه‌گری ایفا کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ویروس کرونا موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی استاندار تهران استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۳۱۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یاوری: دانش‌آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، الهام یاوری، رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در یک نشست خبری با موضوع دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد که امروز در کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، اظهار کرد: ایجاد شبکه‌ای از ارتباط انسانی بین دانش‌آموزان سمپاد در دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش سمپاد مدنظر است.

رئیس سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان گفت: دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش سمپاد شبکه خوبی از ارتباط انسانی بین دانش‌آموزان مدارس سمپاد و سایر مدارس ایجاد می‌کند؛ شبکه‌ای که قرار است بذر پژوهش‌های آینده و علمی کشور باشد. دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش سمپاد از رشد کیفی و کمی خوبی برخوردار است که پس از وقفه ده ساله قرار است برگزار شود.

وی با بیان اینکه دانش‌آموزان مدارس سمپاد و سایر دانش‌آموزان خوش‌فکر مدارس شرکت می‌کنند، اظهار کرد: دانش‌آموزان توانمندی‌ها و دستاورد‌های پژوهشی خود را در این نمایشگاه به نمایش می‌گذارند و ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند.

یاوری با اشاره به اهداف نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش سمپاد، ادامه داد: دانش‌آموزان با گفت‌وگو با افراد متخصص کاربرد دستاورد‌های پژوهشی خود را بهتر درک می‌کنند.

رئیس سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان خاطرنشان کرد: این نمایشگاه شبکه خوبی از ارتباط انسانی بین دانش‌آموزان مدارس سمپاد و سایر مدارس ایجاد می‌کند، شبکه‌ای که قرار است بذر پژوهش‌های آینده و علمی کشور باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • چرا کمتر شاهد خبرنگاری تحقیقی و پژوهشی هستیم؟
  • ابراهیم رئیسی یک دستور جدید صادر کرد +جزئیات
  • رئیس‌جمهور دستور داد؛ متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • یاوری: دانش‌آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند
  • دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی سمپاد آغاز می‌شود
  • واکنش فدراسیون فوتبال به دستور وزیر ورزش؛نشست کارگروه آسیب‌شناسی فرهنگی ورزشگاه‌ها برگزار می‌شود
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است
  • جزئیات جدید از تشکیل استان‌های غربی و شرقی تهران