Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-01@03:11:25 GMT

دست مريزادى به شاهكار خبرگزارى ملى ما

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۳۲۲۰۴

مهدی زنجانی در یادداشتی نوشت:

درست در چهاردهم اسفند، كه هنوز در خاطره مردم ما يادآور صف آرایی تفكر ليبرال بيگانه با اصالت هاى ملى و انقلابى با جريان اصيل عزت و استقلال و پايدارى مردان انقلاب و دفاع مقدس است، خبرگزارى جمهورى اسلامى (ایرنا) دسته گل تازه اى به آب داد كه واقعا دست مريزاد دارد!


به دنبال اظهارات محسن رضايى درباره دهه پنجم كه نخستين دهه گام دوم انقلاب و از ديد او دهه بسيار مهم و سرنوشت سازى است كه پايه گذار آينده كشور است؛ و تاكيد او بر فرصت ها و تهديدهاى بزرگ اين دهه در اقتصاد و فرهنگ و امنيت و خطر نفوذ؛ و اين كه دولت آينده و برنامه هفتم، نخستين دولت و برنامه در چارچوب گام دوم است كه بايد با دولت هاى گذشته متفاوت باشد و با تحولى اساسى از جمله در مديريت كشور، مشكلات مزمن را حل كند و به توسعه اقتصاد و فرهنگ در كنار دفاع و سياست بپردازد تا آرمان هاى انقلاب و قانون اساسى تحقق يابد، متاسفانه خيرگزارى جمهورى اسلامى در مطلبى با عنوان واكاوى اظهارات اخير دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام، با تحريف سخنان او و ايراد اتهام، حوزه ماموريت و صلاحيت خود به عنوان خبرگزارى ملى فراگير را به وكيل الدوله بودن فروكاست؛ آن هم دولتى كه در روزهاى پايانى خود، حتى مدافعان ديروزش هم از صرف ارتباط با آن شرم دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایرنا، همچنین اوج ناروادارى دولت متبوع خود را كه مدعى نقدپذيرى و حمايت از آزادى بيان و رسانه است، به نمايش گذاشت.

در حالى كه محسن رضايى با تاكيد و تكرار، عملكرد تنها يكى از قوا را صرفاً در دهه هاى دوم و سوم و چهارم نقد مى كند، خبرگزارى دولت تدبير! با تحريف سخنان وى، او را متهم به زير سؤال بردن عملكرد كل جمهورى اسلامى در طول ٤٢ سال مى كند و بيش از دوازده بار اين تحريف را تكرار و اتهام «همنوايى با معاندان» را به كسى مى زند كه گذشته پرافتخار و كم نظيرى در ايستادگى در برابر دشمنان انقلاب و ميهن، چه در ميدان و چه در عرصه سياست داشته و دارد.

فهم اين كه از ميان رهبرى و نهادهاى وابسته به آن، قواى سه گانه مقننه، قضاييه و مجريه، شوراهاى عالى، نيروهاى نظامى و انتظامى، نهادهاى عمومى، احزاب و نهادهاى مدنى، روحانيت، سازمان هاى مردم نهاد و مجموعه سازوكارهاى حقوق اساسى و عمومى و انقلابى كشور در طول ٤٢ سال، نقد تنها قوه مجريه در سه دهه، زير سؤال بردن كل دستاوردهاى انقلاب در بيش از چهار دهه نيست، خيلى نبايد دشوار باشد اما خبرگزارى دولت تدبير معلوم نيست كه چرا از فهم اين نكته عاجز است.

محسن رضايى آنقدر انصاف داشته است كه بگويد مردم ديده اند كه دولت ها در سه دهه گذشته به مسائل اقتصاد پرداخته اند و پروژه هاى عظيمى انجام شده اما نقد مى كند كه اين همه در چارچوب يك برنامه كلان نبوده و بخشى از پروژه ها ناتمام مانده است، همين! آيا اين زير سؤال بردن كل انقلاب است؟

خبرگزارى روحانى كه بايد صداى ملت و نه بوق دولتى ورشكسته در روزهاى احتضار خود باشد، وقتى در برابر نقد منصفانه محسن رضايى خود را ناتوان حس مى كند، خود را به زمين و زمان مى زند و بهانه انتخابات را پيش مى كشد، در حالى كه محسن رضايى از دوران سازندگى تا كنون همين نقد را داشته و آن را بارها بیان کرده است. خبرگزارى دولت نااميد، از محسن رضايى مى خواهد كه از خود شروع كند و عملكرد خود را به چالش بكشد، در حالى كه خود مى داند كه او بيشترين نقد را تا كنون، نه تنها درباره خود كه در مورد درخشان ترين قطعه تاريخ ايران زمين يعنى دوران دفاع مقدس كه او قهرمان آن بوده، به جان خريده و در همين اظهارات اخيرش تصريح مى كند كه "هر كس مجمع تشخيص را دلسوزانه نقد كند، دستش را مى برسيم و به او جايزه مى دهيم" و مطالبه مى كند كه نظرات موافقان و مخالفان چالشى ترين مناقشه روز در اختيار رسانه ها براى قضاوت مردم قرار گيرد و تاكيد مى كند كه رسانه ها سرمايه ملى عظيم كشورند كه از فرصت هاى دهه پنجم و در منطقه كم نظير است.

راستى مخبر الدوله ها در اين دوره ايست قلبى يا مرگ مغزى مخدوم خود، نگران چه هستند كه حاضرند جايگاه حرفه اى خود را با اين تحريف هاى ناشيانه و اتهام زنى هاى ناجوانمردانه تا اين حد فروبكاهند و به جاى آن كه صداى رساى همه مردم باشند، بوق رسواى جريان تاريخ مصرف گذشته و به تاريخ پيوسته مى شوند. كمى روادارى پيشه كنيد تا تتمه آبرویتان حفظ شود. و آخر دعوانا أن الحمد لله رب العالمين.

منبع: تابناک

کلیدواژه: سینوفارم روز درختکاری پاپ فرانسیس محسن رضایی حسن روحانی خبرگزاری ایرنا سینوفارم روز درختکاری پاپ فرانسیس محسن رضایى

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۳۲۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشجویی که فرمانده جنگ بود

محسن وزوایی از نخستین دانشجویان پیرو خط امام بود که در جریان راهپیمایی ضد سیاست‌های مداخله‌گرایانه آمریکا در ایران، در سالروز کشتار دانش‌آموزان به دست رژیم پهلوی و سالگرد تبعید امام خمینی (ره) عهده‌دار حرکتی شد که رهبر انقلاب، از آن با تعبیر بدیع «انقلابی بزرگ‌تر از انقلاب اول» یاد فرمودند.

به گزارش ایسنا، محسن وزوایی، ۵ مرداد ماه سال ۱۳۳۹ در محله نظام آباد تهران، متولد شد. او در سال ۱۳۵۵ به دانشگاه راه یافت و در رشته شیمی دانشگاه صنعتی شریف مشغول به تحصیل شد. پس از ورود به دانشگاه، به جریان مکتبی انجمن‌های اسلامی دانشجویان این دانشگاه پیوست و هم زمان با شرکت در فعالیت‌های سیاسی و جلسات عقیدتی، از سال ۱۳۵۶ مسئولیت هدایت و جهت دهی به مبارزات دانشجویی ضد دیکتاتوری را در سطح دانشگاه شریف عهده دار شد.

در سال‌های ورودش به دانشگاه، نقش فعالی در تشکیلات اسلامی دانشگاه از خود نشان می‌داد. این جوان مبارز و پرشور، از تظاهرات خونین ۱۷ شهریور سال ۱۳۵۷ تا ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ و ورود امام خمینی (ره) به ایران، در همه صحنه‌ها از جمله پیشتازان و جلوداران تظاهرات مردمی بود.

او در روزهای پرتلاطم انقلاب نیز نقش حساس هدایت را بردوش می‌کشید و در درگیری‌های مسلحانه و سرنوشت ساز ۱۹ بهمن تا ۲۲ بهمن ۱۳۵۷، حضوری پرثمر داشت. محسن وزوایی در تصرف دو پادگان مهم جمشیدیه و عشرت‌آباد نیز شهامت بالایی از خود نشان داد.

وی از نخستین دانشجویان پیرو خط امام بود که در جریان راهپیمایی ضد سیاست‌های مداخله‌گرایانه آمریکا در ایران، در سالروز کشتار دانش‌آموزان به دست رژیم پهلوی و سالگرد تبعید امام خمینی (ره) عهده‌دار حرکتی شد که رهبر انقلاب، از آن با تعبیر بدیع «انقلابی بزرگ‌تر از انقلاب اول» یاد فرمودند.

محسن وزوایی در سال ۱۳۵۸ همزمان با کار تبلیغاتی در جمع دانشجویان پیرو خط امام، بلافاصله با تشکیل سپاه پاسداران، به این ارگان نظامی پیوست و در دوره‌ای فشرده، آموزش‌های چریکی را در سپاه آموخت. او مدتی در سپاه به عنوان فرمانده مخابرات انجام وظیفه کرد، سپس سرپرستی واحد اطلاعات عملیات را به عهده گرفت.

محسن وزوایی به دنبال تجاوز عراق به ایران، داوطلبانه به جبهه غرب عزیمت کرد. با ورود او به این منطقه، تحولی پدید آمد؛ به گونه‌ای که در عملیات سرنوشت ساز پارتیزانی به عنوان فرمانده گردان، مسئولیت محور تنگ کورک تا حد فاصل تنگ حاجیان را برعهده گرفت و ضمن حمله‌ای پارتیزانی به مواضع و استحکامات دشمن، به کمک هم‌رزمان خود، ارتفاعات حساس و سوق‌الجیشی تنگ کورک را از تصرف قوای اشغالگر بعث خارج ساخت.

در عملیات جدیدی که از سوی رزمندگان اسلام در اردیبهشت ماه ۱۳۶۰ طرح‌ریزی شده بود، محسن وزوایی فرمانده گردان شد. در این عملیات، او با آن که مجروح شده بود، ولی با گامی استوار و خستگی ناپذیر و روحی امیدوار به نبرد ادامه می‌داد.

در حین عملیات، بیشتر رزمندگان شهید یا مجروح شده و تنها محسن و چند رزمنده دیگر زنده بودند؛ و شگفت آن که همین چند نفر، توانستند ۳۵۰ تن نیروهای کماندوی بعث عراق را به اسارت بگیرند.

محسن وزوایی، نقش فعالی در طراحی عملیات فتح بلندی‌های «بازی دراز» ایفا کرد و در همین نبرد به شدت مجروح شد و به تهران انتقال یافت. او در بیمارستان با وجود درد بسیار، ناله نمی‌کرد و به یکی از پزشکان که از مقاومت او در برابر درد ابراز شگفتی کرده بود گفت: «آقای دکتر! من هر چه بیشتر درد می‌کشم، بیشتر لذت می‌برم و احساس می‌کنم از این طریق به خدای خودم نزدیک می‌شوم». پس از بهبودی نسبی از مجروحیت، قدم به معرکه‌ای گذاشت که فرجام آن، آزادسازی خرمشهر اشغال شده بود.

او در طول جنگ تحمیلی، در عملیات‌های متعدد با مسئولیت‌های گوناگون حضور داشت. در ۲۰ آذر ۱۳۶۰، در عملیات «مطلع الفجر» فرمانده بود. در اسفند سال ۱۳۶۰ فرمانده گردان حبیب بن مظاهر و تیپ تازه تأسیس محمد رسول اللّه (ص) شد که در عملیات «فتح المبین»، این گردان نوک عملیات بود.

با تأسیس «تیپ ۱۰ سیدالشهدا»، فرمانده این تیپ شد. همین تیپ، در ۲۳ فروردین ماه ۱۳۶۱ وارد عملیات «الی بیت المقدس» شد و برای اجرای بهتر عملیات، با تیپ حضرت رسول صلی الله علیه و آله ادغام شد و محسن وزوایی نیز فرماندهی محور اصلی را عهده‌دار شد.

محسن وزوایی، ، پس از ماه‌ها مجاهدت و مبارزه با دشمنان اسلام و حماسه آفرینی در عملیات‌های متعدد و به ویژه «الی بیت المقدس»، سرانجام در دهم اردیبهشت ماه سال ۱۳۶۱، در ۲۲ سالگی هنگام هدایت نیروهای تحت امر خود، بر اثر اصابت گلوله و ترکش به شهادت رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شاهکار کارلتو؛ ادامه شکست‌ناپذیری کارلو آنچلوتی مقابل بایرن مونیخ
  • تاپ شات؛ روزی که آسمان انگلیس با شاهکار ژوزه مورینیو آبی شد
  • شاهکار واردی: دبل برای قهرمانی لستر
  • بلیت‌ کنسرت محسن ابراهیم‌زاده را از «سینماتیکت» تهیه کنید
  • دانشجویی که فرمانده جنگ بود
  • شاهکار دیگر ارتش یمن در دریای سرخ و اقیانوس هند
  • تبریک تولد بهرام رادان به سبک محسن کیایی!
  • شاهکار بن سلمان؛ حیف و میل پولی به اندازه ارزش ۳ لیگ ژاپن، کره و ایران!
  • فیلم کامل ادعاهای جنجالی محسن افشانی علیه توماج صالحی
  • ویدیوی محسن افشانی برای توماج صالحی: اعدام خواهد شد!