Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-01@11:20:18 GMT

درآمد 83 درصدی صنایع موسیقی از محل استریم آنلاین

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۳۲۸۷۷

درآمد 83 درصدی صنایع موسیقی از محل استریم آنلاین

ایتنا- گزارش‌های به دست آمده از انجمن صنعت ضبط موسیقی آمریکا حاکی از آن است که 83 درصد از کل درامد این صنعت در سال 2020 از محل سرویس‌های استریم آنلاین بوده است. گزارش‌های به دست آمده از انجمن صنعت ضبط موسیقی آمریکا حاکی از آن است که 83 درصد از کل درامد این صنعت در سال 2020 از محل سرویس‌های استریم آنلاین بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
به گزارش ایتنا و به نقل از  engadget، همه گیری ویروس کرونا در سال گذشته موجب تعطیلی بسیاری از کنسرت‌های زنده در سراسر جهان شد اما صنعت موسیقی روشی کشف کرد تا با استفاده از آن بتواند همچنان در آمد خود را در این بازار آشفته حفظ کند.
 
گزارش‌های پایان سال انجمن صنعت ضبط موسیقی آمریکا حاکی از آن است که در سال 2020 درآمد موسیقی‌های ضبط شده در آمریکا به میزان 9.2 درصد رشد داشته و به 12.2 میلیون دلار رسیده است. این رشد در درجه اول از محل سرویس‌های استریم تامین شد و میزان در آمد این بخش از 8.9 میلیارد دلار در سال 2019 به 10.1 میلیارد دلار در سال 2020 رسید. به این ترتیب سال گذشته میلادی پنجمین سال پیاپی در زمینه رشد درآمد حاصل از سرویس‌های استریم آنلاین بود.
 
اسپاتیفای و اپل به عنوان دو پلتفرم بزرگ استریم موسیقی اصلی‌ترین  مشارکت کنندگان در این زمینه بوده‌اند و 7 میلیارد دلار از درامد کلی یاد شده از این سرویس از این دو پلتفرم تامین شده است. همچنین میانگین اشتراک‌های خریداری شده در آمریکا از 60.4 میلیون در سال 2019 به 75.5 میلیون در سال 2020 رسیده است.
     
زمانی که تمامی این اعداد و ارقام را در کنار هم میگذاریم متوجه می‌شویم که 83 درصد از درآمد کلی این صنعت از محل استریم موسیقی تامین شده است و فروش سی دی‌ها و دانلود‌های دیجیتال همچنان رو به کاهش است. همچنین فروش قالب با 29.2 درصد افزایش نسبت به سال گذشته به 619.6 میلیون دلار رسیده است.
 
سوال اصلی به جا مانده در گزارش انجمن صنعت ضبط موسیقی آمریکا آن است که این پول کجا به پایان می‌رسد. این رقم فروش اگرچه برای این سرویس‌ها فوق العاده است اما موجب می‌شود که هنرمندان مستقل نتوانند از طریق ساخت موسیقی زندگی خود را بگذرانند. البته این مشکل همیشه در زمینه صنایع استریم موسیقی وجود داشته است اما همه گیری ویروس کرونا به افزایش چشم گیر آن دامن زده است.
 
شمار زیادی از حرفه‌ای‌های دنیای موسیقی نتوانسته‌اند در این رشد اقتصادی مشارکتی فعال داشته باشند زیرا تورهای آنها به دلیل همه گیری ویروس کرونا لغو شده است. این مشکل در برخی از پلتفرم‌ها نظیر Bandcamp مرتفع شده است اما همچنان راه زیادی تا حفظ تعادل اقتصادی در این صنعت باقی مانده است.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: استریم آنلاین درآمد سرویس های استریم استریم آنلاین سال 2020

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۳۲۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز به دست آمد/ استفاده حداکثری از توان دانش بنیان‌ها جواب داد

به گزارش تابناک اقتصادی؛ کارشناسان عوامل مختلفی را در دستیابی کشورمان به رشد اقتصادی مطلوب در سال گذشته موثر می‌دانند. از شواهد این طور برمی آید که صنایع نفت و گاز در این حوزه پیشرو بوده اند و بیشترین اثرگذاری را در رشد اقتصادی کشور داشته اند.

کارشناسان معتقدند، سیاست گذاری‌های فعال و صحیح، اتکا به توان دانش بنیانی و داخلی از جمله مهم‌ترین متغیر‌ها برای دستیابی به رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی کشور بوده است. آنان تأکید دارند که باید رشد را به دیگر حوزه‌های اقتصادی و صنعتی کشور نیز ببریم و شاهد یک رشد منسجم در اقتصاد کشور باشیم.

بر اساس گزارش صندوق بین المللی پول، رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۳ با افزایش قابل توجه نسبت به سال قبل از آن به ۵.۴ درصد رسید. این صندوق گزارش رشد ۳.۸ درصدی را برای اقتصاد ایران در سال ۲۰۲۲ اعلام کرده بود.

صندوق بین المللی پول همچنین پیش بینی خود از رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۴ را نسبت به گزارش سه ماه پیش خود افزایش داد و به ۳.۷ درصد رساند. در گزارش ماه اکتبر این سازمان، رشد ۲.۵ درصدی برای اقتصاد ایران طی سال ۲۰۲۴ پیش بینی شده بود.

رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی در شرایطی برای کشورمان محقق شده است که تحریم کنندگان منتظر فلج شدن اقتصاد ما بودند. نظرات محمدعلی خطیبی، نماینده سابق کشورمان در اوپک را در ادامه در خصوص رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی که اخیراً صندوق بین المللی پول اعلام کرد، می‌خوانید.

خطیبی در گفتگو با تابناک اقتصادی با اشاره به این موضوع که وقتی دولت فعلی روی کار آمد، میزان فروش نفت کشور بسیار اندک بود، تصریح کرد: رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی کشور که صندوق بین المللی پول آن را مطرح کرده است و قسمت اعظم آن به واسطه صنایع نفت و گاز کشور به دست آمده است، اهمیت بسیاری دارد.

وی ادامه داد: تلاش‌هایی که دولت فعلی صورت داد، به کار گرفتن دیپلماسی صحیح و سیاست گذاری‌های درست در نهایت ما را به رشد اقتصادی مطلوب فعلی رساند.

نماینده سابق کشورمان در اوپک خاطرنشان کرد: فروش نفت و گاز ما در حال نزدیک شدن به میزان غیرتحریمی است. این موضوع اهمیت بالایی دارد، زیرا نشان دهنده بی اثر کردن تحریم‌هاست. این یک موفقیت است و نمی‌توان آن را کتمان کرد.

خطیبی گفت: قطعاً افزایش فروش نفت و گاز کشور به میزان قبل از تحریم‌ها، کار بزرگی است که انجام داده ایم. این امر در افزایش درآمد‌های دولت و بالا رفتن رشد اقتصادی کشور نقش موثری داشته است.

وی ادامه داد: مجموعه‌ای از سیاست گذاری‌ها و دیپلماسی فعال انرژی ایران در دستیابی کشور به رشد اقتصادی بالا کشور موثر بوده است. فروش نفت به مینی ریفاینری‌ها در شرق آسیا و سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی از جمله سیاست‌هایی بود که به اجرا گذاشته شد. همچنین تمرکز بر استفاده از توان داخلی و دانش بنیان کشور نیز در رشد تجارت نفتی ایران اثرگذار بود. رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی اقتصاد ایران در ۲۰۲۳ بر اثر حرکت به سمت دانش بنیان شدن صنعت نفت و گاز رقم خورد.

نماینده سابق کشورمان در اوپک خاطرنشان کرد: تحکیم روابط سیاسی کشورمان با دیگر کشور‌ها و مصرف کنندگان بزرگ نفتی نیز در دستیابی به این رشد اقتصادی موثر بود. به طور کلی، هر موفقیتی در اثر مجموعه‌ای از عوامل به دست می‌آید. رشد اقتصادی سال گذشته کشور نیز بر اثر سیاست گذاری‌های صحیح و اتکا به توان داخلی به دست آمد.  

خطیبی گفت: سیاست استفاده حداکثری از توان دانش بنیان‌ها با جدیت در صنایع نفت و گاز کشور دنبال شد. این امر از حد شعار خارج شد و در عمل مورد توجه قرار گرفت. بر اثر این سیاست، توانستیم به بهره برداری از فاز ۱۱ پارس جنوبی با اتکا به توان داخلی بپردازیم و فلرسوزانی را کاهش دهیم. این دستاورد‌ها نیز به بالا رفتن رشد اقتصادی کشور کمک کرد.

وی تأکید کرد: رشد اقتصادی مطلوب در هر کشوری بر اثر سیاست گذاری‌های فعال و تلاش و پشتکار به دست می‌آید. از طرف دیگر، اتکا به توان داخلی و دانش بنیانی کشور‌ها نیز اثرگذاری بالایی در دستیابی آن‌ها به موفقیت اقتصادی دارد.

 

دیگر خبرها

  • دومین نمایشگاه صنعت موسیقی برگزار می‌شود
  • ساعت پخش زنده بازی هوادار و صنعت نفت آبادان‌ + پخش آنلاین
  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز بود
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمد گمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • توانمندی صنعت قم برای تولید انواع کفش در نمایشگاه اکسپو به نمایش درآمد
  • ۲۳ درصد درآمد بودجه از سودِ سهام روی دوش بانک مرکزی
  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز به دست آمد/ استفاده حداکثری از توان دانش بنیان‌ها جواب داد
  • اجرای طرح‌های مهم برای شکوفایی صنعت پتروشیمی
  • چگونه سود 33 درصدی بانکی دریافت کنیم؟