Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-04@23:21:50 GMT

اولین تصاویر کاوشگر چینی از مریخ منتشر شد

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۳۴۴۳۸

اولین تصاویر کاوشگر چینی از مریخ منتشر شد

کاوشگر چینی «تیان ون-۱» که در حال حاضر در مدار مریخ می‌گردد، تصاویر جدید و خیره کننده‌ای را از این سیاره به زمین ارسال کرد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، کاوشگر تیان ون-۱، این تصاویر را در طول اولین ماده گردش خود در مدار مریخ ثبت کرده است. این فضاپیمای بدون سرنشین که در مدار مریخ قرار دارد در طول ماه‌های آینده یک مریخ‌نورد را بر سطح مریخ قرار خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سازمان ملی فضایی چین (CNSA) این تصاویر را به اشتراک گذاشته است. این تصاویر شامل ۲ تصویر سیاه و سفید و یک تصویر رنگی است که سطح نارنجی این سیاره سنگی را نشان می‌دهد.

کاوشگر «تیان‌ون-۱» یکی از سه ماموریت سفر به مریخ در سال ۲۰۲۱ است و تنها ماموریتی است که هم شامل مدارگرد و هم سطح نورد می‌شود. این سه تصویر جدید که توسط دوربین‌های کاوشگر تیان ون-۱ گرفته شده است به سازمان ملی فضایی چین کمک می‌کند تا از سطح مریخ برای یافتن مکانی مناسب برای فرود سطح نورد نقشه برداری کند.

تیان ون-۱ در تاریخ ۲۳ ژوئیه ۲۰۲۰ (۲ مرداد) با موشک Long March-۵ (بزرگترین پرتابگر ماهواره چین) از سایت فضایی ونچانگ در ساحل جزیره هاینان در جنوب چین پرتاب شد.

تیان وان -۱، در مدت ۲۰۲ روز برای رسیدن به مریخ مسافت ۴۷۵ میلیون کیلومتر را پیمود. برچسب ها: کاوشگر ، تصاویر ، چینی ، مدار مریخ ، زمین

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: کاوشگر تصاویر چینی مدار مریخ زمین مدار مریخ تیان ون ۱

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۳۴۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاوشگر ماه چین به سمت پنهان قمر می‌رود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، چین قرار است طی روز‌های آینده یک فضاپیمای رباتیک را در یک سفر رفت و برگشت به سمت دور ماه پرتاب کند؛ این ماموریت نخستین مرحله از سه ماموریت فنی سختی است که قرار است راه را برای فرود اولیه خدمه چینی و ایجاد پایگاه در قطب جنوب ماه هموار می‌کند.

از زمان اولین ماموریت چانگ‌ای که در سال ۲۰۰۷ انجام شد، چین در اکتشاف ماه جهش‌هایی رو به جلو داشته و شکاف فناوری‌های خود در اکتشاف قمر را نسبت به ایالات متحده و روسیه پر کرده است.

این کشور در نخستین بازیابی نمونه‌های ماه در بیش از چهار دهه، توانست نمونه‌های قمر زمین را به سلامت به آزمایشگاه‌های داخلی بازگرداند و برای اولین بار تأیید کرد که می‌توان با خیال راحت فضاپیمای بدون خدمه را از سطح ماه به زمین رساند.

چانگ‌ای ۶ باید در طول ماموریت ۵۳ روزه خود با ماهواره رله‌ای که اخیراً مستقر شده و به دور ماه می‌چرخد ارتباط بگیرد و با پشتیبانی آن به کاوش هدف تعریف شده خود بپردازد. فضاپیما‌های چانگ‌ای۷ و چانگ‌ای۸ نیز به ترتیب در سال‌های ۲۰۲۶ و ۲۰۲۸ به قمر زمین می‌روند تا دوره ماموریت چانگ‌ای‌ها ادامه یابد. چین قصد دارد تا سال ۲۰۲۳۰ فضانوردان خود را روی ماه و در پایگاهی که با همکاری روسیه احداث کرده قرار دهد.

طرح‌های پکن برای کشف قمر زمین سازمان هوانوردی و فضای ایالات متحده آمریکا را نگران کرده، با این حال، ناسا طبق قوانین ایالات متحده از هرگونه همکاری مستقیم یا غیرمستقیم با چین منع شده است.

این ماموریت قرار است سمت پنهان ماه را کاوش کند و اطلاعات مهمی از این منطقه جدید به دست آورد که داده‌های آن فرصت عظیمی است برای محققان تا به بررسی ساختار‌های سنگی و معدنی و مطالعه ریزساختار‌های سمت دور ماه بپردازند.

ماموریت مذکور می‌تواند به توسعه‌های بیشتری در زمینه مطالعه و پژوهش‌های ماه منجر شود و اطلاعات مهمی برای تمام علاقه‌مندان به علم و فضا ارائه دهد. کاوش سمت دور ماه همچنین یک مرحله مهم در مسیر پیشرفت فضایی چین است که به توسعه صنعت فضایی این کشور و اهداف آن در زمینه ساخت کاوشگر و اکتشاف ماه کمک می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ده نشانه بحث‌برانگیز از وجود حیات فرازمینی
  • ماه و سیاره مریخ به یکدیگر نزدیک می‌شوند
  • سفر فضاپیمای چینی به قسمت دوردست ماه آغاز شد
  • از وطنم ایران تا شب‌نورد؛ با تارِ لطفی + فیلم
  • کاوشگر سمت دور ماه به قمر می‌رود
  • مخالفت سوئد با تحقیقات بین‌المللی درباره انفجار «نورد استریم»
  • فراخوان اولین سالانه تبادل عکس ایران منتشر شد
  • اولین واکنش آتیلا حجازی به حضورش در باشگاه استقلال + عکس
  • ناسا برای طوفان‌های شدید خورشیدی در مریخ آماده می‌شود
  • کاوشگر ماه چین به سمت پنهان قمر می‌رود