Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-06@15:26:14 GMT

کمبود شن و ماسه تهدیدی برای انتقال واکسن کرونا

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۳۴۹۷۱

کمبود شن و ماسه تهدیدی برای انتقال واکسن کرونا

به گفته کارشناسان، جهان با کمبود شن و ماسه روبرو است. بعد از آب، شن و ماسه بیشترین ماده اولیه مصرفی در جهان است و از آن برای ساخت میکروچیپ‌های شیشه، بتن، آسفالت و حتی سیلیکون استفاده می‌شود.

صنعت ساخت و ساز به تنهایی حداکثر ۵۰ میلیارد تن شن و ماسه در سال استفاده می‌کند و همچنین در آینده تقاضا افزایش می‌یابد، زیرا انتظار می‌رود با توزیع واکسن کووید ۱۹ طی دو سال آینده جهان به دو میلیارد ویال شیشه اضافی نیاز داشته باشد که برای ساخت ویال‌ها نیاز به شن و ماسه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمبود قریب الوقوع شن و ماسه می‌تواند تولید همه چیز را از تلفن‌های هوشمند گرفته تا ساختمان‌های اداری متضرر کند. همچنین می‌تواند تولید میلیاردها ویال شیشه‌ای مورد نیاز برای انتقال واکسن ویروس کرونا به جمعیت سراسر جهان را به تأخیر بیندازد.

در این دهه کمبود شن و ماسه و سنگ خرد شده وجود دارد که با رشد روزافزون ساختمان و تقاضای تلفن‌های هوشمند و سایر فناوری‌های شخصی که از صفحه نمایش استفاده می‌کنند، در حال افزایش است.

پدوزی، مدیر پایگاه اطلاعات جهانی منابع در ژنو گفت: وحشت زدگی کمکی نخواهد کرد، اما وقت آن است که نگاهی بیندازیم و برداشت خود را از شن و ماسه تغییر دهیم.

بر اساس آمار جهانی، تقریباً ۴۰ تا ۵۰ میلیارد تن ماسه هر ساله فقط در صنعت ساختمان استفاده می‌شود. این نسبت به ۲۰ سال پیش ۳۰۰ درصد افزایش داشته و جایگزینی آن دو سال طول می‌کشد. بر اساس طرح رصدخانه جهانی شن و ماسه، انتظار می‌رود این روند ادامه یابد، زیرا تقاضا به دلیل شهرنشینی، رشد جمعیت و روند توسعه زیرساخت‌ها همچنان در حال رشد است.

۴۷۲۳۷

کد خبر 1493244

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا واکسن شن و ماسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۳۴۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایش واحد های شن و ماسه شهرستان چایپاره

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  باقر مهرعلیلو گفت: در این پایش وضعیت زیست محیطی واحدها از جمله نحوه مدیریت پساب تولیدی واحد، استفاده از سیستم آبپاش در فرایند تولید، میزان فضای سبز و  میزان ذرات محیطی واحدها مورد بازدید و بررسی قرار می گیرند.

وی افزود: ۷ واحد شن  و ماسه در شهرستان چایپاره فعال هستند و بر اساس ماده 27 قانون مالیات بر ارزش افزوده ، در صورت عدم رعایت استانداردهای زیست محیطی مشمول یک درصد عوارض سبز می شوند.
 

دیگر خبرها

  • آیا ساخت شهر فرودگاهی در ایران توجیه پذیر است؟
  • پایش واحد های شن و ماسه شهرستان چایپاره
  • تحرک بین المللی دانشجویان انتقال فناوری به جهان را تسهیل می‌بخشد
  • کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم
  • بورل: آمریکا دیگر هژمونی ندارد؛ روسیه تهدیدی وجودی برای اروپاست
  • آمریکا دیگر هژمونی ندارد/ روسیه تهدیدی وجودی برای اروپاست
  • بورل: آمریکا دیگر هژمونی ندارد/ روسیه تهدیدی وجودی برای اروپاست
  • درخواست فرهنگیان بر نظارت به موضوع نقل و انتقال
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله
  • دبی، میزبان بزرگ‌ترین پروژه‌های خاورمیانه