Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی گفت: از بابت تامین کالاهای اساسی مردم در ایام نزدیک به عید نوروز نیز هیچ مشکلی در استان وجود ندارد و امیدواریم با مدیریت مناسب در این ایام بتوانیم شاهد ریشه کن شدن بیماری کرونا باشیم.

محمدرضا پورمحمدی در جلسه ستاد توسعه تجارت استان‌های شمالغرب کشور که با محوریت بررسی موضوع بازسازی مناطق آزاد شده جمهوری آذربایجان در منطقه قره باغ برگزار شد، گفت: حضور قدرتمند در کشور آذربایجان و مشارکت در بازسازی مناطق قره باغ، نقش مهمی در تحکیم ارتباطات منطقه ای و توسعه اقتصادی ایفا خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تفویض مسئولیت توسعه تجارت به آذربایجان شرقی، بیان کرد: این مسئولیت، ماموریتی مهم برای تمامی استان‌های کشور بوده و صرفا به شمالغرب محدود نمی‌شود.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران با هرگونه اشغالگری مخالف است، تصریح کرد: جمهوری آذربایجان به لحاظ نزدیکی جغرافیایی، زبان مشترک، تاریخ، فرهنگ و آداب و رسوم نزدیک به ایران، می‌تواند مقصد تجاری مناسبی برای صادرات کالاهای ایرانی باشد و باید به موضوع بازسازی اراضی قره‌باغ به عنوان فرصتی مهم نگاه کرد.

رییس ستاد توسعه تجارت با جمهوری آذربایجان، حضور قدرتمند شرکت‌های ایرانی فعال در خدمات فنی- مهندسی و کشت فراسرزمینی و نظایر آن را در این کشور خواستار شد.

وی افزود: حمایت‌های لازم را از فعالان بخش خصوصی با تدوین مشوق‌های سرمایه گذاری انجام می‌دهیم و بر این باور هستیم که تنها راه ممانعت از حضور نیروهای فرامنطقه‌ای، افزایش تعاملات تجاری و اقتصادی ایران در روند بازسازی قره باغ است.

وی، بالندگی اقتصادی و پویایی تولید و صنعت را وابسته به توسعه همکاری‌های اقتصادی با کشورهای همسایه برشمرد و عنوان کرد: موضوع صادرات و افزایش سهم صادرات در مبادلات تجاری با جمهوری آذربایجان باید به عنوان اولویتی مهم، بویژه برای استان‌های همجوار این جمهوری مورد توجه قرار گیرد.

پورمحمدی بیان کرد: کرونا و تحریم، از اصلی‌ترین عوامل ایجاد کننده مشکلات فعلی کشور هستند و بدون شک با تشریک مساعی داخلی و تقویت ارتباطات تجاری و بازرگانی با کشورهای همسایه می‌توانیم از این شرایط سخت نیز با موفقیت و سربلندی عبور کنیم.

وی با اشاره به رشد یک درصدی اقتصاد کشور در سال گذشته، اظهار کرد: در سایه عنایات الهی و تقویت نگرش اقتصاد مقاومتی در کشور، تحریم‌ها را روز به روز بی اثرتر کرده و با تکیه بر توانمندی‌های داخلی برای توسعه اقتصادی ایران اسلامی می‌کوشیم.

وی به افزایش میزان صادرات غیرنفتی استان در سال گذشته و 9 ماهه نخست سالجاری نیز اشاره کرد و ادامه داد: این افتخار به سبب همراهی، همکاری و مردانگی بزرگمردان و فعالان بخش خصوصی استان انجام شده که باید از تلاش‌های مجاهدانه و ایثارگرانه این عزیزان در عدم تعطیلی کارخانجات و تعدیل نکردن نیروی انسانی قدردانی کنیم.

دبیر ستاد توسعه تجارت با جمهوری آذربایجان و معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی نیز در این جلسه گفت: مسئولیت ملی واگذار شده به استان، آغازگر توسعه ارتباطات اقتصادی با کشورهای همسایه همچون جمهوری آذربایجان است و در این مسیر نیز باید از ظرفیت تمامی استان‌های کشور بخصوص استان‌های آذربایجان غربی، اردبیل و زنجان نیز بیشتر استفاده کرد.

علی جهانگیری با بیان اینکه رقم و حجم صادراتی ایران به جمهوری آذربایجان، قابل قبول نیست، گفت: هدف از مشارکت در بازسازی قره باغ، علاوه بر حمایت از کشور آذربایجان، افزایش میزان صادرات به این کشور است.

وی همچنین حضور قدرتمند شرکت‌های ایرانی در بازسازی قره باغ را فرصتی مناسب برای توسعه همکاری‌های اقتصادی و تجاری جمهوری اسلامی ایران با سایر کشورها برشمرد.

نماینده سازمان توسعه تجارت و معاونین هماهنگی امور اقتصادی استان‌های آذربایجان غربی، اردبیل، گیلان و زنجان نیز در این جلسه به بیان موضوعات مهمی پرداختند که از آن جمله می‌توان به برگزاری مستمر جلسات ستاد، تدوین مشوق‌های سرمایه گذاری برای سرمایه گذاران و شرکت‌های مشارکت کننده در بازسازی قره باغ، افزایش حضور شرکت‌های فنی و مهندسی و کشاورزی، توسعه خطوط ریلی و جاده‌ای و افزایش همکاری اتاق‌های بازرگانی اشاره کرد.

به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان‌شرقی، جلسه ستاد توسعه تجارت استان‌های شمالغرب کشور، به ریاست استاندار آذربایجان شرقی و با حضور معاونان هماهنگی امور اقتصادی استانداری‌های گیلان، آذربایجان غربی، اردبیل و زنجان و تعدادی دیگر از مسئولان استان‌های شمال غرب کشور به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی آذربايجان شرقي استاندار آذربایجان شرقی قره باغ توسعه اقتصادی توسعه پایدار جمهوری آذربایجان ستاد توسعه تجارت بازسازی قره باغ آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۳۵۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی توسعه همکاری‌ها و مبادلات تجاری مرز پلدشت و نخجوان

در دیدار ناظر گمرکات آذربایجان‌غربی با سرکنسول کشورمان در جمهوری خودمختار نخجوان توسعه همکاری‌های مرزی بحث و بررسی شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، خالد جنگجو، امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در دیدار با سرکنسول کشورمان در جمهوری خودمختار نخجوان آذربایجان که به منظور بررسی زمینه‌های توسعه همکاری‌ها، مبادلات تجاری مرز پلدشت و نخجوان و راهکارهای مربوط به تسهیل تردد کامیون‌های حامل کالا و زوار اربعین برگزار شد، اظهار کرد: توسعه و تسهیل مناسبات گمرکی برای هر دو طرف مهم است.

ناظر گمرکات آذربایجان‌غربی افزود: توسعه مناسبات تجاری و اقتصادی بدون روان‌سازی و بهبود شرایط گمرکی میان دو طرف امکان‌پذیر نیست.

عزیز منصوری سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در جمهوری خودمختار نخجوان نیز در این دیدار به پیگیری‌های مستمر برای برگزاری نشست‌های مشترک گمرکی به عنوان یکی از مهمترین بخش‌های تأثیرگذار در مبادلات تجاری اشاره کرد.

به گزارش ایمنا، سال گذشته بیش از ۱۰ هزار نفر از زائران خارجی اربعین حسینی از مرزهای آذربایجان‌غربی به کربلا عازم شدند که بیش از دو هزار نفر از این زائران از اتباع جمهوری آذربایجان بودند.

کد خبر 748721

دیگر خبرها

  • ابلاغ و اجرای طرح جامع نقش اساسی در رونق ساخت‌وساز و اقتصاد ارومیه دارد
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • کشف انبار احتکار ۳۳ میلیاردی کالاهای اساسی در بندرعباس
  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • زمین و تسهیلات از دولت ساخت با مردم/ به جز چند کلانشهر دولت مشکلی برای تامین زمین ندارد
  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود
  • عدم تمایل جمهوری آذربایجان به روند ادغام در اروپا
  • ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟
  • بررسی توسعه همکاری‌ها و مبادلات تجاری مرز پلدشت و نخجوان