Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز گفت: فردی که با جعل عنوان، خود را متخصص تغذیه معرفی کرده و رژیم غذایی برای افراد تجویز می‌کرد شناسایی و به مراجع قضایی معرفی شد.

دکتر اورنگ ایلامی یکشنبه ۱۷ اسفند به خبرنگاران گفت: فردی که با مدرک جعلی و در فضای مجازی و باشگاه های ورزشی اقدام به ارائه مشاوره، تجویز رژیم غذایی و دخالت در کارهای تخصصی پزشکی حوزه تغذیه می ‌کرد، توسط کارشناسان اداره نظارت و ارزشیابی علوم پزشکی شیراز در یکی از باشگاه های ورزشی این شهر شناسایی و با همکاری کارشناسان حقوقی کمیسیون ماده ۱۱ تعزیرات حکومتی دانشگاه و پس از مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایلامی با ابراز نگرانی از ترویج نادرست اقدامات غیر کارشناسی و غیر منطبق با قوانین و آیین نامه های موجود در خصوص تجویز رژیم های غذایی نامتعارف در باشگاه های ورزشی، هشدار داد: عرضه هرگونه مکمل غذایی، ارایه رژیم های نامتعارف و غیراصولی، نسخه نویسی و تجویز دارو در باشگاه های ورزشی از سوی افراد غیرکارشناس و بدون مدرک و صلاحیت پزشکی، تخلف محسوب شده و با قاطعیت با متخلفان برخورد می شود.

او با اشاره به وجود پرونده های متعدد در خصوص آسیب های جدی جبران‌ ناپذیر جسمی، روحی و مادی افراد به واسطه دریافت و استفاده غیراصولی از مکمل ها و رژیم های تغذیه ای غیرکارشناسی گفت: آسیب به کبد، سیستم گوارشی، افزایش فشار خون و ایجاد بیماری های قلبی و عروقی از جمله عوارض مصرف غیرکارشناسی و غیراصولی مکمل‌ ها در ورزشکاران است که حتی در مواردی منجر به مرگ افراد نیز شده است.

مدیر نظارت، اعتباربخشی و صدور پروانه های معاونت درمان دانشگاه نیز به شهروندان توصیه کرد که برای امور تخصصی در هر زمینه از مسائل پزشکی و سلامت به مراکز معتبر پزشکی و دارای مجوز قانونی مراجعه کنند.

دکتر قاسم ایزدی افزود: ارایه خدمات درمانی بدون داشتن تخصص و مجوز های قانونی لازم، تخلف محسوب می شود و مردم می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف و فعالیت مراکزدرمانی غیرمجاز، موضوع را از طریق سامانه ۱۸۱۹ به دانشگاه علوم پزشکی شیراز اطلاع دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی پزشک قلابی تجویز مکمل غذایی باشگاه های ورزشی باشگاه های ورزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۳۵۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف زیاد غذا‌های ناسالم باعث آسیب دائمی مغز می‌شود!

نتایج تحقیقات تازه نشان داده است که خوردن دراز مدت وعده‌های غذایی پرچرب و شیرین می‌تواند منجر به بروز اختلالات پایدار در حافظه شود.

به گزارش یورونیوز، در سال‌های اخیر تحقیقات زیادی داشتن رژیم غذایی ناسالم و مصرف غذا‌های فرآوری‌شده را با خطر ابتلا به بیماری آلزایمر در افراد در سنین بالاتر مرتبط دانسته‌اند. یکی از یافته‌های دیگر چنین مطالعاتی این بود که این نوع غذا‌ها اغلب بر حافظه تأثیر می‌گذارند، حتی اگر تنها گهگاهی مصرف شوند.

پژوهشگران در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی در آمریکا از خود پرسیدند که با توجه به نتایج تحقیقات پیشین، اگر افراد از سنین جوانی رژیم غذایی ناسالم داشته باشند این شیوه زندگی چه نتایجی را می‌تواند برای آن‌ها در بر داشته باشد؟

برای یافتن پاسخ، یک تیم تحقیقاتی شماری از موش‌ها را از سن ۲۶ تا ۵۶ روزگی تحت رژیم غذایی حاوی غذا‌های پرچرب و شیرین قرار داد.

این بازه سنی برای موش‌ها مشابه دوران نوجوانی در انسان‌ها است؛ زمانی که مغز به طور قابل توجهی در مرحله رشد قرار دارد. گروه دیگری از موش‌های صحرایی در همین سن به جای آن غذای سالم خوردند تا دانشمندان بتوانند تفاوت آن‌ها را بهتر دریابند.

بعد از این بازه زمانی در آزمایش‌های حافظه مشخص شد موش‌هایی که رژیم غذایی ناسالم داشتند، نمی‌توانستند اشیاء جدید را در صحنه‌ای که چند روز قبل کاوش کرده بودند شناسایی کنند. حتی اگر یک شیء آشنا کمی از جای خود تکان خورده بود.

این در حالی بود که گروه دیگر موش‌ها، که از غذای سالم تغذیه کرده بودند، در شناسایی محیط جدید خود مشکلی نداشتند.

اسکات کانوسکی، عصب‌شناس در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، در این باره می‌گوید: «آنچه که ما در تحقیقاتمان می‌بینیم این است که اگر موش‌ها با رژیم غذایی ناسالم بزرگ شوند، حافظه شان اختلالات پایدار پیدا می‌کند.»

مشکلات حافظه برای موش‌های گروه اول حتی زمانی که به مدت ۳۰ روز به غذای سالم روی آوردند (یعنی مدت معادل دوره بزرگسالی در انسان‌ها)، ادامه داشت.

آنا هیز، نویسنده ارشد و محقق تغذیه در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، با اشاره به تخریب نقش یک انتقال‌دهنده عصبی کلیدی در مغز حیوانات به نام «استیل کولین» گفت: «سیگنال موسوم به استیل کولین سازوکاری است که به موش‌ها کمک می‌کند تا رویداد‌ها را رمزگذاری کرده و به خاطر بسپارند. این روند مشابه حافظه اپیزودیک در انسان‌ها است که به ما امکان می‌دهد تا رویداد‌های گذشته خود را به خاطر بسپاریم. به نظر می‌رسد که این سیگنال در حیواناتی که با رژیم غذایی چرب و شیرین رشد کرده‌اند، اتفاق نمی‌افتد.»

محققان می‌گویند تطابق دادن کامل نتایج این آزمایش با انسان‌ها دشوار است و باید هنوز تحقیقات بیشتری در این خصوص انجام شود.

دیگر خبرها

  • ورزش باید مثل دارو تجویز شود
  • با سریع‌ترین روش‌های کاهش وزن آشنا شوید
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • امسال و سال آینده رزن ورودی بهورز خوبی خواهد داشت
  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟
  • مصرف زیاد غذا‌های ناسالم باعث آسیب دائمی مغز می‌شود!
  • دستگیری مدیر قلابی کلاهبردار سایت دیوار
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس در دست بررسی است
  • تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌