Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید جلیل میرمحمدی میبدی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، پیرامون حذف دفترچه های کاغذی و الکترونیکی شدن آن ها، اظهار کرد: در این که حذف دفترچه های کاغذی در ارتقا کمی و کیفی خدمات می تواند قدمی رو به جلو باشد و ما ناگذیر رفتن به این مسیر هستیم، هیچ شکی نیست. حذف نسخ و حذف دفترچه، برنامه خوبیست که می تواند آثار مثبت بسیار زیادی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله آثار آن می توان به صرفه جویی در مصرف کاغذ، حذف رفت و آمد مردم برای تمدید و دریافت دفترچه ها، کاهش بار کاری کارمندان صدور دفترچه و... اشاره کرد.

وی افزود: آنچه در این امر می تواند موثر باشد، پایش بیماری ها، داروها، نسخ و نظارت بر عملکرد پزشکان و داروخانه ها و پاراکلینیک‌هاست. همچنین  در صرفه جویی مصرف دارو و هزینه های تامین اجتماعی و بیمه سلامت می تواند بسیار موثر باشد. ضمنا، این که از این طریق، به روز و برخط قابلیت نظارت وجود دارد، بسیار مفید است.

میرمحمدی ادامه داد: از طریق الکترونیکی شدن دفترچه ها و نسخ، می توانیم بررسی کنیم که رفتار درمانی، دارویی و آزمایشگاهی ما چگونه است و این می تواند به نظام سلامت کشور کمک کننده باشد.  این اطلاعات می تواند در زمینه بررسی ها و تحقیقاتی که در بحث های تشخیص، درمان و مسائل پاراکلینیک و دارو انجام می شود، کمک کننده باشد. همه اینها آثار مثبت این کار است.

وی از مشکلاتی در زمینه زیرساخت ها گلایه کرد و گفت: این که بیاییم دفترچه های کاغذی را حذف کنیم  بدون این که زیرساخت ها را آماده کرده باشیم، منجر می شود به اشکالاتی که امروز شاهد آن هستیم. در برخی از مناطق کشور، اینترنت با کندی سرعت یا قطعی مواجه است. عدم آمادگی پزشکان و داروخانه ها و عدم اتصال بین این ها، از جمله مشکلاتی است که امروز با آن مواجه هستیم و منجر به معطلی مردم و صف های طولانی و نارضایتی آنها شده است.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی به کمیسیون آمد و اعلام کرد که همه زیرساخت ها آماده و شرایط مهیاست. در آن جلسه هم گفتم که باید با آماده بودن زیرساخت ها و آزمایش آنها، کار را انجام دهیم تا به بیماران شوک وارد نشود. البته همت و نگاه مسئولین سازمان تامین اجتماعی به این سمت است که مشکلات کمتر شود و کاری که آغاز شده ناقص نماند. امیدواریم در آینده نزدیک با برطرف شدن همه مشکلات بتوانیم از این طرح بهره مند شویم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تامین اجتماعی نماینده مجلس دفترچه بیمه زیرساخت ها دفترچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۳۵۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از واحد تخصصی فیزیوتراپی کف لگن در شهرکرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ازچهارمحال وبختیاری ، دکتر صادقی ثانی در تشریح اظهار داشت: واحد آموزشی درمانی پژوهشی "توانبخشی کف لگن" به همت اعضای گروه فیزیوتراپی دانشگاه علوم پزشکی استان در هفته سلامت به بهره برداری رسید.

وی تامین زیرساخت های آموزشی و توانمندی دانشجویان رشته فیزیوتراپی و تامین زیرساخت های توسعه ی رشته ای را از اهداف راه اندازی این واحد در بخش آموزشی عنوان کرد.

دکتر صادفی همچنین ایجاد بستری مناسب و جدید برای تحقیقات مشکلات و معضلات حاضر و رو به رشد مربوط به ناحیه لگن و کمربند لگنی مانند دردهای این ناحیه، نازایی، بی اختیاری های دفع، احتباس و عدم دفع، اختلالات جنسی و کمردردها و ... را از اهداف حوزه پژوهشی این واحد برشمرد.

دکتر صادقی اضافه کرد: با افتتاح این واحد خدمات درمانی در جهت کمک به بیماران مبتلا به کمردرد، دردهای لگنی، بی اختیاری های ادراری و مدفوعی، افتادگی های مثانه، مشکلات رحمی، یبوست، احتباس ادراری، شب ادراری ها، جراحی های ناحیه لگن، نازایی ها و ... افزایش می یابد.

وی ادامه داد: همچنین با راه اندازی این واحد زمینه ارتباطات بین رشته ای مانند مامایی، زنان، گوارش، داخلی، فیزیوتراپی، اورولوژی را در زمینه های آموزشی درمانی-پژوهشی فراهم و از ارجاع بیماران مربوطه به استان های دیگر جلوگیری می شود.

دکتر صادقی با اشاره به گروه هدف دریافت کننده خدمت این واحد تخصصی گفت: بیماران مبتلا به بی اختیاری ادرار، بی اختیاری مدفوع، یبوست، دردهای ناحیه کمربندلگنی، مبتلایان به اختلالات جنسی و مشکلات ناباروری می توانند از خدمات این واحد بهره مند شوند.

به گفته وی؛ همه خمات این واحد زیر نظر اعضای هیئت علمی گروه فیزیوتراپی ارائه می شود.

مدیرگروه فیریوتراپی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: همچنین به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت، مشاوره عمومی و رایگان مراجعین اسکلتی عضلانی و غربالگری، توصیه های ارگونومیکی پیشگیراننده و درمانی و مشاوره های خدمات توانبخشی قلبی ریوی، مشکلات کف لگن، بیماری های مغز و اعصاب ، بیماری های روماتیسمی، دیابت و ... بصورت رایگان به مراجعه کنندگان مرکز فیزیوتراپی کلینیک امام علی (ع) شهرکرد ارائه شد.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900033

دیگر خبرها

  • میزان پیشرفت طرح‌های خدمات بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم ۵۵۰ درصد بوده است
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • ارایه خدمات درمانی به بیش از ۲۷۰۰ نفر در سطح استان 
  • درمانگاه تخصصی دیابت، طب کار و رادیولوژی دیجیتال همدان افتتاح شد
  • رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال از امروز
  • خاندوزی: جعبه ابزار تامین مالی برای تحقق جهش تولید آماده شد
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند
  • بهره برداری از واحد تخصصی فیزیوتراپی کف لگن در شهرکرد