Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@22:15:37 GMT

کشف بیش از 100هزار تن کانسنگ منگنز در بشاگرد

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۳۵۷۸۹

کشف بیش از 100هزار تن کانسنگ منگنز در بشاگرد

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، فریدون همتی در نشست شورای معادن استان، اظهار داشت: در راستای بهره گیری از ظرفیت ها و پتانسیل های معدنی شهرستان بشاگرد و توسعه مناطق کمتر توسعه یافته، با اکتشاف صورت گرفته توسط بخش خصوصی در منطقه سهران و بیخ کهنو در شهرستان بشاگرد، بالغ بر 100هزار تن کانسنگ منگنز کشف شده که مجوزهای مربوط در فرآیند صدور قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی افزود: تلاش داریم از محل منابع دولتی و رایزنی با ایمیدرو، زیرساخت های لازم مانند ایجاد و بهبود مسیر دسترسی و احداث شبکه برق برای شروع فعالیت معادن سهران و بیخ کهنو فراهم شود.
 
استاندار هرمزگان با بیان اینکه این دو معدن بزرگ می تواند تحول خوبی در بشاگرد و شرق استان ایجاد کند، گفت: بر اساس سیاست های تدوین شده در استان، توسعه مناطق محروم همواره در اولویت طرح های سرمایه گذاری قرار دارد که شهرستان بشاگرد با توجه به پتانسیل های معدنی و ژئوتوریسم در صدر برنامه های توسعه ای قرار دارد.

 همتی تصریح کرد: با توجه به پروانه های اکتشاف صادر شده طی سال های اخیر در شهرستان بشاگرد، ذخایر مطلوبی در زمینه کانسارهای فلزی به‌ویژه ماده معدنی منگنز شناسایی شده که با فعال سازی این معادن و ایجاد صنایع پایین دستی، شرایط را برای ایجاد اشتغال پایدار با استفاده از ظرفیت نیروهای بومی منطقه و توسعه و آبادانی این شهرستان مهیا کرده که می بایست در برنامه های سال آینده نیز با جدیت دنبال شود.

 رییس شورای معادن هرمزگان همچنین با اشاره به سیاست های کلی نظام مبنی بر کاهش اتکاء به درآمدهای نفتی، از موافقت با انجام عملیات اکتشافی در سطح یک هزار و 800هکتار  از بلوک 3 پهنه آباده – جازموریان در باغات حاجی آباد خبر داد و افزود: 90درصد این پهنه معدنی غنی در استان هرمزگان و 10درصد آن در استان کرمان واقع است و ظرفیتی چندبرابری در مقایسه با معدن گل گهر سیرجان دارد که طی کمتر از 9ماه عملیات اکتشاف آن صورت می گیرد و در سال 1401 عملیات بهره برداری و فرآوری در این پهنه معدنی آغاز خواهد شد.
 
وی ادامه داد: در فرآیند اکتشاف، استخراج، بهره برداری و فرآوری در این پهنه معدنی، از توانمندی های موجود در استان استفاده خواهد شد و علاوه بر ایجاد اشتغال پایدار، سرمایه گذار پروژه در زمینه تعهدات پیش بینی شده در حوزه مسئولیت های اجتماعی اعلام آمادگی کرده است که رونق معیشت و آبادانی ساکنان شمال هرمزگان و شهرستان حاجی آباد را رقم خواهد زد.
 
استاندار هرمزگان همچنین از سلب صلاحیت 27نفر از دارندگان مجوزهای اکتشاف و بهره‌برداری موضوع ماده 20قانون معادن خبر داد و گفت: این معادن در فرآیند مزایده به سرمایه گذاران جدید واگذار می شود.
 
وی اضافه کرد: از ابتدای سال جاری نیز 29معدن راکد فعال شده اند که با آزادسازی معادن راکد، فرصت مناسبی برای اشتغال و سرمایه‌گذاری فراهم می شود.
 
 همتی بیان داشت: طی دو سال آینده با بهره برداری از پهنه های معدنی شناسایی شده در هرمزگان، این استان به عنوان یکی از استان های مطرح و شاخص معدنی کشور شناخته خواهد شد.
 
در این نشست همچنین پیشنهاداتی از سوی استاندار هرمزگان، دبیر شورای هماهنگی طرح احیاء، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس و چند تن از اعضای این نشست در خصوص نحوه فعال سای معدن خاک سرخ هرمز مطرح شد که تصمیم گیری نهایی در زمینه نحوه فعال سازی این معدن به نشست آتی شورای معادن استان موکول شد.

انتهای پیام/ 88055

منبع: فارس

کلیدواژه: فریدون همتی استاندار هرمزگان کشف معادن کانسنگ بشاگرد شهرستان بشاگرد بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۳۵۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای امرار معاش مصداق جهاد با دشمن است

ایسنا/زنجان نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان گفت: کسی که برای امرار معاش خود تلاش می‌کند به مصداق جهاد با دشمن است؛ چرا که فقر یکی از بزرگترین دشمنان به شمار می‌رود.

آیت‌الله علی خاتمی امروز (یکشنبه، ۹ اردیبهشت ماه) در مراسم گرامی‌داشت روز کار و کارگر که در معدن انگوران برگزار شد، با بیان اینکه تلاشی که برای آسایش جامعه انجام می‌شود در روشن شدن چراغ زندگی افراد موثر است و در دین اسلام ارزش دارد، اظهار کرد، اظهار کرد: کارگران در سنگر نخست رفع محرومیت و رونق و شکوفایی اقتصادی قرار دارند و تلاش‌های آن‌ها بسیار ارزشمند است.

وی با بیان اینکه نگاه به کار و کارگر در دنیا براساس منفعت اقتصادی و نظام سرمایه‌داری است، عنوان کرد: در اسلام، کار و تلاش از کرامت خاصی برخوردار بوده و بر اساس فرمایش قرآن، پیامبر و ائمه اطهار (ع)، بالاترین و بهترین دریافت و برداشت انسان در دنیا تلاش است.

خاتمی خاطرنشان کرد: مسئولان وظیفه دارند از زحمات این افراد قدردانی کنند و با تضمین امنیت شغلی، در راستای ایمنی محیط کار و ارتقای مهارت‌های شغلی بکوشند.

در ادامه مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با بیان اینکه معادن سهم بسزایی در ایجاد اشتغال دارند، اظهار کرد: ۲۳ درصد از سهم توسعه، عمران و آبادانی حقوق دولتی معادن به استان زنجان تخصیص یافته است و در  این راستا سال گذشته بالغ بر ۱۵ هزار میلیارد ریال حقوق دولتی از معادن استان وصول شده است.

مجید گلشنی‌منفرد تصریح کرد: مطابق تبصره ۶ ماده ۱۴ قانون معادن باید ۱۵ درصد از حقوق دولتی وصول شده به استان، برای ایجاد رفاه و توسعه با اولویت‌بخشی که معدن در آن واقع شده اختصاص یابد که بر این اساس باید ۲ هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن سال گذشته به استان تخصیص می‌یافت، در حالی‌که هم اکنون شاهد اختصاص فقط ۵۳۰ میلیارد ریال به استان هستیم که پس از پیگیری‌های مکرر استاندار زنجان محقق شد.

وی تصریح کرد: این میزان تخصیص یافته تنها ۲۳ درصد از سهم توسعه و آبادانی حقوق دولتی معادن به استان است.

گلشنی اظهار امیدواری کرد: با تشدید پیگیری‌ها و وصول کامل سهم استان در این بخش، شاهد افزایش فعالیت‌های عمرانی و آبادانی شهرها و روستاهای مناطق معدنی استان باشیم.

این مقام مسئول با اشاره به تخصیص ۴۶۵ میلیارد ریال به شهرستان ماهنشان، عنوان کرد: در سال ۱۴۰۲، بیش از ۸۵ درصد از میزان تخصیص یافته به استان، جهت توسعه و آبادانی شهرستان ماهنشان اختصاص یافته است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان در ادامه گفت: در استان ۲۰۲ معدن فعال و ۱۶۵ معدن غیرفعال داریم که دلیل اصلی غیرفعال بودن این معادن، اکتشاف نادرست و استفاده نکردن از ذخیره کامل معادن بوده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • ذوب آهن اصفهان در دوره جدید موفقیت های معدنی خوبی کسب کرد
  • کارگران در سنگر نخست رفع محرومیت و شکوفایی اقتصادی قرار دارند
  • تلاش برای امرار معاش مصداق جهاد با دشمن است
  • تصفیه‌خانه آب بشاگرد تابستان امسال آبگیری می‌شود
  • ۵۳۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن استان اختصاص یافت
  • تمدید مهلت ثبت‌ نام در آزمون استخدامی معلمان ویژه بشاگرد و جزایر هرمزگان
  • راه اندازی فرودگاه به توسعه میناب کمک می‌کند
  • استخراج سالیانه ۳۰ هزار تن ماده معدنی منیزیت در شهرستان سربیشه
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن