Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-01@08:15:55 GMT

آمریکا نگران از شورش مجدد

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۳۶۰۴۴

شورش‌های پس از انتخابات آمریکا سبب ابراز نگرانی بسیاری از سیاستمدارن، جامعه شناسان و تحلیلگران آمریکایی از وقوع شورش و بحران‌های امنیتی شده است. آن‌ها می‌گویند اگر شورشی در آمریکا به وقوع بپیوندد تنها معطوف به واشنگتن و ساختمان کنگره نخواهد بود.

خبرگزاری میزان _ روزنامه رسالت نوشت: پنتاگون، سازمان سیا و آژانس امنیت ملی آمریکا در گزارش‌های محرمانه و رسمی خود طی هفته‌های اخیر، نسبت به وقوع بحرانی مشابه «حمله طرفداران ترامپ به کنگره» هشدار داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه در ظاهر تصور می‌شود با حضور بایدن در رأس معادلات سیاسی و اجرایی آمریکا و خروج ترامپ از کاخ سفید، احتمال وقوع بحران‌های امنیتی در ایالات‌متحده پایان یافته است، اما گزارش‌های رسمی و غیررسمی نهاد‌های امنیتی و اطلاعاتی در این کشور، چنین فرضیه‌ای را تأیید نمی‌کند!

پنتاگون، سازمان سیا و آژانس امنیت ملی آمریکا در گزارش‌های محرمانه و رسمی خود طی هفته‌های اخیر، نسبت به وقوع بحرانی مشابه «حمله طرفداران ترامپ به کنگره» هشدار داده‌اند. آن‌ها تأکید کرده‌اند که خشم طرفداران ترامپ، خصوصا گروه‌های ملی‌گرا و نژادپرست در ایالات‌متحده پس از شکست وی در انتخابات تخلیه نشده و این موضوع، می‌تواند خود را در قالب یک اقدام مخرب (در مقیاسی گسترده) نشان دهد. حتی رأی نیاوردن استیضاح ترامپ نیز نتوانسته است مانع از وقوع این حملات یا کاهش احتمال وقوع آن‌ها در آینده شود.

جدیدترین اطلاعات چه می‌گوید؟

پلیس محافظ ساختمان کاپیتول در بیانیه‌ای اعلام کرد که اطلاعاتی دریافت کرده که یک گروه ملی‌گرا قصد داشته است روز پنج‌شنبه ۴ مارس به محل کنگره آمریکا حمله کند. گفته می‌شود این شبه‌نظامیان ملی‌گرای افراطی بخشی از هواداران دونالد ترامپ هستند که در حمله ششم ژانویه به کاپیتول نیز شرکت داشتند. پلیس کاپیتول (ساختمان کنگره آمریکا) نیز رسما با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که یک گروه شبه‌نظامی شناسایی‌شده قصد داشته روز پنج‌شنبه ۴ مارس (۱۴ اسفند) به ساختمان این بالاترین نهاد قانون‌گذاری آمریکا حملاتی صورت دهد.

نام این گروه اعلام نشده است. این بیانیه در حالی منتشر می‌شود، که شهروندان آمریکایی تجربه حمله طرفداران ترامپ به کنگره را هنوز از یاد نبرده‌اند. در پی آن یورش دستگاه قضائی آمریکا بیش از ۳۰۰ نفر را بازداشت و متهم کرد در محاصره و حمله به ساختمان کاپیتول دست داشته‌اند. این حمله به کشته شدن پنج نفر، ازجمله یک مأمور پلیس انجامید.

گروه‌هایی که به فعالیت زیرزمینی ادامه می‌دهند

بر اساس گزارش شبکه دویچه وله، در میان دستگیرشدگان حمله ششم ژانویه امسال، اعضای چندین گروه ملی‌گرا، ازجمله اوث کیپرز، تری پروسنترز و پراد بویز بوده‌اند.

بخشی از اعضای این گروه‌ها شبه‌نظامیان مسلح هستند. درهرحال، بیانیه اخیر پلیس آمریکا نشان‌دهنده جدی بودن بحران‌های امنیتی در ایالات‌متحده است. بحران‌هایی که کماکان گریبانگیر این کشور خواهد بود. در این بیانیه آمده است که پلیس تهدید‌های بالقوه علیه اعضای کنگره و این مجتمع قانون‌گذاری را جدی تلقی کرده و خود را آماده کرده است. بر اساس این بیانیه، پلیس کاپیتول در همکاری با نهاد‌های محلی، دولتی و فدرال تلاش دارد تا هر نوع تهدیدی علیه کنگره را عقیم بگذارد.

مهم‌ترین گروهی که نهاد‌های امنیتی آمریکا نسبت به رشد و یارگیری آن در عرصه اجتماعی آمریکا هشدار داده‌اند، پسران مغرور هستند! گروهی که اصلی‌ترین نقش را در حمله قبلی به کنگره داشته‌اند. پسران مغرور که از آن‌ها در میان مخالفانشان به‌عنوان پسران بد نیز یاد می‌شود، دارودسته‌ای است که تنها از مردان عضو می‌گیرد، در تجمعات عمومی دست به خشونت می‌زند و فلسفه‌ای زن‌ستیز و نژادپرستانه دارد. این گروه، در سال ۲۰۱۶ میلادی و پس از پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری به وجود آمد.

ترامپ بر روی پسران مغرور حساب باز کرده است

ترامپ در دوران ریاست جمهوری خود، اصلی‌ترین حامی گروه پسران مغرور بود. رئیس‌جمهور سابق آمریکا در حال حاضر نیز بر روی توان تخریب و عملیات گروه پسران مغرور جهت بازگشت خود به قدرت حساب ویژه‌ای باز کرده است. به عبارت بهتر، ترامپ معتقد است که می‌تواند از این طریق، دست به‌نوعی گروکشی از نهاد‌های امنیتی آمریکا و حتی سران حزب جمهوری‌خواه بزند. به این معنا که آن‌ها (جمهوری‌خواهان) درنهایت ریسک معرفی نامزد دیگری غیر از ترامپ را در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۴ نپذیرند.

 

پسران مغرور شکست ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری۲۰۲۰ را خط قرمز خود در این آوردگاه سیاسی می‌دانستند. ترامپ تصور می‌کرد پس از اعلام شکست اولیه‌اش در برابر بایدن، می‌تواند بازی را درنهایت به سود خود رقم بزند و زمینه بازگشت خود را به کاخ سفید فراهم کرد. با همه این اوصاف، اقدامات ترامپ و همراهانش در این خصوص ناکام ماند. همین مسئله سبب شده است پسران مغرور دست به حملات و اقدامات خشونت‌بار و مخرب بزنند که حمله به کنگره، از مصادیق آن محسوب می‌شود.

وقوع بحران‌های امنیتی در آمریکا جدی است

با توجه به آنچه امروز در ایالات مختلف آمریکا می‌گذرد، کاملا نگرانی استراتژیست‌ها، جامعه شناسان و تحلیلگران آمریکایی درخصوص وقوع شورش و بحران‌های مزمن امنیتی و داخلی در این کشور کاملا قابل‌درک است. امروز، احتمال وقوع شورش در آمریکا، تنها معطوف به واشنگتن و ساختمان کنگره نیست.

 

امروز قطعات پازل «شورش در آمریکای پسا انتخابات» با سرعتی بی‌سابقه در کنار یکدیگر چیده شده است. خشم و عصبانیت طرفداران و مخالفان ترامپ از یکدیگر، همچنان باوجود گذشت چند ماه از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری نوامبر ۲۰۲۰ قابل رصد است. بسیاری از نژادپرستان طرفدار ترامپ کماکان اسلحه‌های خود را برای هرگونه درگیری خیابانی آماده کرده‌اند. هشدار اخیر نهاد‌های امنیتی آمریکا در خصوص احتمال وقوع شورش و حمله جدید به کنگره، به‌وضوح نشان می‌دهد که با خروج ترامپ از کاخ سفید، احتمال وقوع بحران‌های امنیتی و اجتماعی در آمریکا کمتر نشده و ممکن است در غیرمنتظره‌ترین زمان ممکن و براثر یک جرقه یا بهانه، چنین بحرانی ایجاد شود. درهرحال، مفهوم «آمریکای بحران‌زده» طی ماه‌ها و سال‌های آینده، مصادیق جدیدی پیدا خواهد کرد.

 

بحران‌های پیش روی آمریکا، تنها معطوف به ماجرای شیوع ویروس کرونا، بحران‌های اقتصادی ناشی از آن و شکست آمریکا در عرصه سیاست خارجی این کشور نیست! بحران‌های امنیتی در آمریکا، در آینده‌ای نزدیک جلوه و نمود ویژه‌ای در این کشور خواهند داشت. بدون شک جو بایدن و همراهانش (به همراه دیگر نهاد‌های رسمی و امنیتی آمریکا) قدرت مهار این بحران را نخواهند داشت. نشانه‌های بحران داخلی در آمریکا هیچ‌گاه به‌اندازه فعلی در طول دهه‌های اخیر پررنگ نبوده است!

بیشتر بخوانید: آمریکا در آرامش پیش از طوفان قرار دارد؟

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

 

 

برچسب ها: آمریکا بحران

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آمریکا بحران انتخابات ریاست جمهوری بحران های امنیتی نهاد های امنیتی طرفداران ترامپ امنیتی آمریکا پسران مغرور احتمال وقوع وقوع بحران وقوع شورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۳۶۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار؛ احتمال وقوع سیلاب در این نقاط

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اعلام آماده بارش در استان‌های غربی، مرکزی و جنوبی؛ آخرین وضعیت جوی در روز‌های آینده را تشریح کرد و نسبت به احتمال سیلابی شدن رودخانه‌های فصلی کشور هشدار داد.

به گزارش روزنامه رسالت، حسین ظفری سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور درباره هشدار‌های بارش‌های سیل آسا در کشور اظهار کرد: براساس هشدار سطح نارنجی که صادر شده است، سامانه بارشی جدید از سه شنبه هفته جاری وارد کشور شده و تا پایان روز جمعه چهاردهم اردیبهشت‌ماه فعالیت خود را خواهد داشت.

وی افزود:سطح نارنجی به معنای احتمال بروز مخاطره است و به همین دلیل استان‌های مختلفی که متاثر از این سامانه بارشی هستند در حالت آماده باش قرار دارند. این سامانه بارشی مخاطراتی مانند رگبار شدید باران، رعد وبرق، ورزش باد شدید و در برخی نقاط گرد و خاک و رخداد تگرگ را ممکن است به همراه داشته باشد.

وی ادامه داد: سامانه روز‌های سه شنبه در استان‌های کرمانشاه، شمال خوزستان و غرب لرستان فعال خواهد بود و به همین دلیل مدیریت بحران استان‌های اشاره شده در حالت آماده باش قرار دارند و دستگاه‌ها و تجهیزات نیز فراهم شده است.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: روزچهارشنبه سامانه بارشی استان‌های کرمانشاه، ایلام، خوزستان، لرستان، غرب همدان، جنوب مرکزی، کهگیلویه و بویر احمد، چهارمحال بختیاری، جنوب و غرب استان اصفهان، نیمه جنوبی استان فارس و بوشهر را تحت ثاتیر قرار می‌دهد. هم استان‌ها نامبرده شده و استان‌های مجاور و معین این آمادگی را دارند که ماشین آلات تجهیزات را فراهم کرده اند و اطلاع رسانی‌ها از طریق استانداری‌ها و صدا سیما و رسانه‌ها انجام شده است.

ظفری عنوان کرد: روز جمعه استان‌های اردبیل، آذربایجان شرقی و غربی، کردستان، زنجان، کرمانشاه، لرستان، ایلام، خوزستان، همدان، مرکزی، اصفهان، خراسان رضوی و جنوبی و نیمه غربی سمنان، ارتفاعات و دامنه‌های استان‌های البرز و تهران تحت تاثیر قرار می‌گیرند و یک وسعت گسترده تمام کشور را در روز جمعه تحت تاثیر قرار می‌دهد و به همین دلیل احتمال اینکه جاده‌ها لغزنده و معابر دچار آبگرفتگی شوند وجود دارد. همچنین احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی نیز وجود دارد. در ارتفاعات رخداد صاعقه و تگرگ را داریم و متاسفانه این صاعقه می‌تواند خطرناک باشد و هشدار می‌دهیم به افرادی که در بلندی‌ها و ارتفاعات حضور دارند و عشایر که دقت لازم را داشته باشند.

وی اضافه کرد: در مناطقی شاهد باد شدید خواهیم بود احتمال وارد شدن خسارات به سازه‌های موقت و داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی وجود دارد و از طرفی هم ممکن است در ناوگان حمل و نقل اختلال به وجود آید.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور در توصیه‌ای به مردم گفت: سازمان مدیریت بحران کشور و مدیریت بحران استان‌ها درحالت آماده باش قرار دارند و از مردم می‌خواهیم در حاشیه‌های رودخانه‌هایی که احتمال طغیان آن‌ها وجود دارند قرار نگیرند و توقف نکنند و از رفتن به ارتفاعات و کوهنوردی خودداری کنند. همچنین عشایر از چرای دام‌ها در ارتفاعات خوداری کنند. کشاورزان نیز تدابیر لازم را برای محصولات کشاورزی خود داشته باشند تا خسارات احتمالی کمتر شود.

دیگر خبرها

  • هشدار؛ احتمال وقوع سیلاب در این نقاط
  • هشدار جدی آبگرفتگی و وقوع سیلاب در رودخانه‌های کردستان
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین پس از ورود به کاخ سفید
  • حمله مجدد آمریکا و انگلیس به الحدیده یمن
  • حمله مجدد آمریکا و انگلیس به یمن
  • ترامپ از نتانیاهو ابراز نارضایتی کرد
  • وقوع حادثه امنیتی در لندن چند مجروح برجای گذاشت
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • بازداشت وحشیانه دانشجویان تگزاس توسط یگان ضد شورش آمریکا