Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس مرکز بهداشت استان کرمانشاه گفت: ۶ مورد ابتلا به کرونای انگلیسی در استان شناسایی شده که یک نفر جان خود را از دست داده است. - اخبار استانها -

ابراهیم شکیبا در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: در آزمایشات انجام شده در آزمایشگاه‌های معاونت بهداشتی کرمانشاه، تعداد 6 بیمار مبتلا به گونه جهش یافته کرونا موسوم به کرونای انگلیسی در استان کرمانشاه شناسایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: در بررسی‌های انجام شده از اطرافیان نخستین بیمار مبتلا به این نوع ویروس، مشخص شد که دو فرزند 12 و 19 ساله این خانم نیز به کرونای انگلیسی مبتلا هستند.

شکیبا گفت: فرد دیگر مردی 53 ساله و گیلانغربی بوده که ساکن بندر امام خمینی(ره) است و برای مراسم خاکسپاری یکی از بستگانش به گیلانغرب مراجعه کرده است.

وی افزود: دیگر مبتلا، مردی 51 ساله و از کارکنان بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی است که سابقه مسافرت نداشته و در تماس با مراجعان مرکز محل کار خود به این ویروس مبتلا شده است که این خود زنگ خطر مهم تری است و نشان دهنده گسترش ویروس در میان مردم است.

دریافت واکسن کرونا به معنای مصونیت نیست/علائم کرونای انگلیسی تفاوتی با نوع چینی ندارد2 مورد کرونای انگلیسی در شهرستان‌های خرم‌آباد و کوهدشت ثبت شدآخرین وضعیت کرونا در خوزستان / کودکان قربانیان جدید کرونای انگلیسی

شکیبا عنوان کرد: خانمی 39 ساله اهل کرمانشاه دیگر فرد شناسایی شده بوده که سابقه مسافرت سه روزه به سرابله ایلام داشته و دارای علائم شبیه سرماخوردگی شده و پس از چند روز مراجعه کرده و در حالی که هیچ بیماری زمینه‌ای نداشته است، پس از بستری در یکی از بیمارستان‌های شهر،خیلی سریع وارد وخامت اوضاع شده و متأسفانه جان خود را از دست داد.

شکیبا گفت: تمام افراد در معرض تماس مستقیم این افراد از جمله خانواده، همکار، همسایه و غیره رهگیری شده و اقدامات لازم برای همه آنان در حال اجرا است.

وی افزود: گسترش و چرخش ویروس انگلیسی در کرمانشاه برای همه ساکنان استان، هشدار و اعلام خطر بوده و لازم است با تشدید مراقبت‌های بهداشتی هرچه سریعتر خود را از معرض ابتلا به این گونه ویروس نجات دهند‌.

انتهای پیام/832/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا کرونای انگلیسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۳۶۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟

وزارت حج و عمره عربستان، دستورالعمل‌ها و توصیه‌ های بهداشتی حج امسال را که شامل ایمن‌ سازی در برابر برخی بیماری‌ها است، ابلاغ کرد.

به گزارش مهر، بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم