Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بسیج در حاشیه بازدید از نمایشگاه تا ثریا از ایجاد ۱۰۷ هزار فرصت شغلی توسط بسیج در سال جاری خبر داد و گفت: برای سال ۱۴۰۰ هدفگذاری شده است که بیش از دو برابر اشتغال ایجاد شده در سال جاری یعنی ۲۱۴ هزار شغل توسط طرح‌های بسیج ایجاد و یا زمینه پایداری این مشاغل با این طرح‌ها فراهم شود.

قدس آنلاین: سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج امروز در حاشیه بازدید از اولین رویداد تا ثریا که در محل سالن شهید فخری‌زاده در لانه سابق جاسوسی آمریکا برگزار شد، با بیان اینکه در گام دوم انقلاب اسلامی طرح‌های فناورانه با کمک جوانان دانش‌آموزی و دانشجوی بسیجی دنبال می‌شود، گفت: امسال همچنین طرح‌های ایجاد خودکفایی و کاهش وابستگی در پنج محصول اساسی کشاورزی دنبال می‌شود که قرار است ظرف سه سال تا پایان سال ۱۴۰۲ در سه محصول گندم، برنج و جو خودکفا شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در دو محصول دیگر ذرت و کلزا به عنوان دانه‌های روغنی و خوراک دام و طیور نیز وابستگی کشور کاهش پیدا کند و تا سطح قابل‌قبولی به تولید و خودکفایی برسیم. 

وی همچنین این نکته را یادآور شد: یکی از مشکلات محصولات کشاورزی، بازاررسانی این محصولات به بازار است و همچنین کاستن تعداد واسطه‌ها به منظور بهره‌گیری بیشتر تولیدکنندگان از قیمت نهایی محصول و بهره‌مندی مصرف‌کنندگان از محصولات ارزان‌تر خبر داد. 

رئیس سازمان بسیج مستضعفین همچنین در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس مبنی بر اینکه با توجه به مشکل بیکاری در بین جوانان که مورد اشاره مقام معظم رهبری قرار گرفت، گفت: بسیج از سال‌های قبل تاکنون در زمینه طرح‌های اشتغالزایی فعال بوده و موفقیت خوبی هم به دست آورده است، به گونه‌ای که امسال تاکنون ۱۰۷ هزار فرصت شغلی در کشور ایجاد شده است، همچنین صندوق‌های قرض‌الحسنه مردم‌یار در ۲۴ هزار مسجد کشور با همیاری و همکاری مردم راه‌اندازی شده که با تسهیلات خُرد برای اشتغال خانوارها در روستاها و شهرهای کوچک تسهیلاتی می‌پردازند.

سردار سلیمانی همچنین گفت: برای سال ۱۴۰۰ هدفگذاری شده است که بیش از دو برابر اشتغال ایجاد شده در سال جاری یعنی ۲۱۴ هزار شغل توسط طرح‌های بسیج ایجاد و یا زمینه پایداری این مشاغل با این طرح‌ها فراهم شود. 

رئیس سازمان بسیج مستضعفین همچنین در مورد اینکه فاصله قیمت بین تولید و مصرف محصولات کشاورزی زیاد است، گفت:‌در این زمینه شرکت دانش‌بنیانی به نام پارسه نوین ایجاد شده است که در جهت حمایت از بازاررسانی محصولات کشاورزی و رساندن محصول از تولید به مصرف انجام می‌شود. 

وی گفت: این شرکت امسال توانست با طرح‌های خود بازاررسانی برنج عنبربوی خوزستان را به مصرف‌کننده انجام دهد یا در زمینه صادرات صنایع دستی به کشور چین از تولیدکنندگان این محصولات حمایت کند و محصولات صنایع دستی ایران باید در بازارهای بین‌المللی حضور پیدا کند. 

در این مراسم همچنین سردار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز حضور پیدا کرد و در حال حاضر در حال بازدید از  غرفه‌های شرکت‌های دانش‌بنیان در این رویداد فناورانه است. 

به گزارش فارس، در این رویداد فناورانه، شرکت‌های دانش‌بنیان در زمینه صادرات محصولات کشاورزی، ارائه راه‌حل‌های علمی و همچنین در زمینه فرهنگ، فعالان فضای مجازی برای دانش‌آموزان و  خانواده‌ها طرح‌های به نمایش می‌گذارند، از جمله در یکی از این غرفه‌ها نرم‌افزاری طراحی کردند که پاسخ به سؤال ۱۵ میلیون جوان و کودک در کشور را برعهده خواهد گرفت. 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بسیج فرمانده بسیج مستضعفین محصولات کشاورزی سازمان بسیج ایجاد شده طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۳۶۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولان استان متناسب با "تحقق شعار سال" برنامه‌ریزی کنند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، اولین نشست شورای اداری شهرستان تفت در سال ۱۴۰۳ به ریاست معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد و با حضور امام‌جمعه و فرماندار تفت و مدیران دستگاه‌های اجرایی و نظارتی شهرستان در محل سالن جلسات فرمانداری تفت برگزار شد.
محمدعلی شاه‌حسینی در این نشست با ابراز اینکه مخاطب اصلی رهبر معظم انقلاب در تحقق جهش تولید دولت است، بررسی راهکار‌های جهش تولید و نیز جذب حداکثری مشارکت مردم را از الزامات تحقق شعار سال دانست و اضافه کرد: همه مسئولان مرتبط موظف‌اند برنامه اجرایی دقیق و کارشناسی شده تحقق شعار سال را با لحاظ وظایف و مأموریت‌های زیرمجموعه‌های خود، تدوین و ارائه کنند.
وی با اشاره به عزم جدی استان جهت تحقق شعار سال، گفت: در این راستا در دومین روز از آغاز سال جدید ستاد سهام (ساماندهی هماهنگی اقتصاد مردمی) تشکیل و سه کمیته تخصصی «گفتمان‌سازی»، «مدل‌سازی» و «عملیاتی و اجرایی» ذیل آن تعریف شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد ادامه داد: توسعه متوازن شهرستان‌ها و پاسخ به مطالبات و درخواست‌های مردم با مشارکت خود مردم و تقویت نقش تعاونی‌ها به‌ویژه تعاونی‌های فراگیر در شهرستان‌ها و ارائه مدل‌های موفق مردمی‌سازی اقتصاد در استان از برنامه‌های حوزه اقتصادی است.
شاه‌حسینی با اشاره به تورم بالای استان یزد نیز اشاره و خاطرنشان کرد: مهم‌ترین دلیل مشکل تورم استان در زمینه اجاره‌بها است که علت آن مهاجرت بالای استان یزد است و در این زمینه استقرار صنایع در برخی دشت‌ها را ممنوع کردیم؛ ولی در حال حاضر واحد‌های نیمه تمامی وجود دارد که نمی‌توان مانع آن شد و علی‌رغم این موضوع تورم ماهانه به‌صورت محسوسی کاهش‌یافته است که نویدبخش آینده روشنی است.
وی گفت: مهم‌ترین دلیل مشکل تورم استان در زمینه اجاره‌بها است که علت آن مهاجرت بالای استان یزد است و در این زمینه استقرار صنایع در برخی دشت‌ها را ممنوع کردیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد به پائین بودن نرخ بیکاری استان یزد نیز اشاره و خاطرنشان کرد: جایگاه بیکاری استان از ۲۹ به ۲ کاهش یافته است و رشد اقتصادی استان دوبرابر میانگین کشور بود و میزان سرمایه گذاری داخلی دوسال گذشته در استان یزد حدود ۵۰ همت انجام شده است و در بهبود فضای کسب و کار استان یزد جزو بهترین‌های کشور است.
شاه‌حسینی هزینه ۷ درصد و درامد ۲ درصد مردمان استان یزد بیشتر از متوسط کشور است تصریح کرد: صادرات استان یزد از مبادی گمرکی کشور تقریبا ۹۰۰ میلیون یورو است و ۶۵ هزار واحد صنفی در استان یزد مشغول به فعالیت هستند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد خاطرنشان کرد: ریل‌گذاری دولت سیزدهم برای چشم‌انداز آینده استان در سند تحول یزد نوین گنجانده شده که این سند با نگاه نوآورانه و آینده‌پژوهانه در ۱۵ محور تحولی با ۱۸۰ طرح اقدامی تدوین شده است.
وی افزود: یکی از مزیت‌های استان خورشید است که در این زمینه سیاست‌گذاری شده است توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در دستور کار قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار عبور کرد
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت
  • ایجاد بیش از ۱۵۰۰ فرصت شغلی توسط تعاونی‌های استان کرمانشاه
  • حمل محصولات کشاورزی گلستان، برنامه ریزی های لازم را می خواهد
  • تحقق ۶۹ هزار شغل در استان اصفهان
  • آینده شغلی طلبه تداوم کار انبیاء است
  • بیش از ۲ و نیم میلیون فرصت شغلی در دولت سیزدهم ایجاد شد
  • ایجاد هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی در لردگان
  • مسئولان استان متناسب با "تحقق شعار سال" برنامه‌ریزی کنند