Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-07@07:38:01 GMT

سالخورده‌ترین پرنده وحشی جهان در ۷۰ سالگی جوجه آورد

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۳۶۴۰۰

آفتاب‌‌نیوز :

سازمان ماهی و حیات وحش آمریکا گفت جوجه این پرنده روز اول فوریه در یک پناهگاه حیات وحش در اقیانوس آرام شمالی سر از تخم درآورد.

این پرندگان معمولا ۱۲ تا ۴۰ سال زندگی می کنند. با این حال ویزدم اولین بار در سال ۱۹۵۶ شناسایی شد و حالا حداقل هفت دهه از عمرش می گذرد.

پدر این جوجه "آکیاکامی" است که مقام های سازمان حیات وحش آمریکا می گویند از سال ۲۰۱۲ جفت ویزدم بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آلباتروس ها معمولا تا آخر عمر با یک جفت می مانند اما تصور می شود که ویزدم قبلا جفت های دیگری داشته که زودتر از او مرده اند.

به گزارش بی بی سی، هرچند جوجه ویزدم در ماه فوریه در پناهگاه ملی حیات وحش "میدوِی آتول" در جزیره ای دورافتاده - جایی بالاتر از هاوائی - سر از تخم درآورد اما این موضوع تازه این هفته گزارش شد.

آلباتروس ها هرچند سال یک بار فقط یک تخم می گذارند. پناهگاه حیات وحش میدوی آتول، زیستگاه بزرگترین جمعیت آلباتروس ها در جهان است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: پرنده وحشی حیات وحش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۳۶۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکارچی «کل وحشی» در کامیاران به ۷۵۰ میلیون ریال جریمه شد

به گزارش خبرگزاری مهر، اقبال حمیدی اظهار کرد: این شکارچی غیر مجاز که در سال ۱۴۰۲ اقدام به شکار یک رأس کل وحشی در منطقه حفاظت شده شاهو و کوسالان کرده بود با حکم قضائی به جزای نقدی محکوم شد.

وی بیان کرد: این متخلف در آن زمان، توسط یگان حفاظت محیط زیست شهرستان کامیاران دستگیر شد و پس از پیگیری‌های حقوقی، سرانجام با صدور حکم قطعی به پرداخت ۷۵۰ میلیون ریالی جزای نقدی جریمه شد.

کردستان دارای پنج منطقه حفاظت شده شامل منطقه چلچمه و سارال با ۹۷ هزار هکتار، منطقه حفاظت شده بیجار با وسعت ۳۲ هزار هکتار، منطقه بدر و پریشان قروه با وسعت ۴۳ هزار هکتار، منطقه حفاظت شده شاهو و کوسالان با وسعت ۵۷ هزار هکتار و منطقه عبدالرزاق سقز با وسعت ۳۹ هزار هکتار و پناهگاه حیات وحش زریوار با وسعت سه هزار هکتار و ۲ اثر طبیعی ملی و چندین منطقه شکار ممنوع است که این استان را در زمره منحصربه فرد ترین نقاط کشور به لحاظ تنوع گونه‌های جانوری و گیاهی قرار داده است.

کد خبر 6098657

دیگر خبرها

  • قتل فرزند کوچک‌تر جلوی چشم مادر!/ عکس
  • شکارچی «کل وحشی» در کامیاران به ۷۵۰ میلیون ریال جریمه شد
  • انسان‌ها قبل از عصر کشاورزی چه می‌خوردند؟
  • تالاب‌های پلدختر زیستگاه ۳۵ نوع پرنده مهاجر
  • آنتونیو رودیگر در 31 سالگی سرانجام قهرمانی در مسابقات لیگ را تجربه کرد
  • می‌ترسم جنگ تمام شود و این زندگی ادامه داشته باشد!
  • مصرف این نوع قارچ‌ها باعث از کار افتادن کبد می شود
  • خراسان شمالی میزبان پرندگان مهاجر عبوری است
  • آمده‌ایم که بمانیم!
  • ببینید | ناک‌اوت کردن مار سمی بزرگ توسط یک پرنده