Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دادگستری شهرستان جیرفت از ایجاد صلح و سازش در ۴۵ درصد پرونده ارجاعی خانواده به مصلحین و حکمین قرآنی دادگستری جیرفت خبر داد. خبرگزاری میزان - اصغر ستایی مختاری، رئیس دادگستری شهرستان جیرفت در جلسه عملکرد یکساله مصلحین و حکمین قرآنی شهرستان جیرفت از ایجاد صلح و سازش در ۴۵ درصد پرونده ارجاعی خانواده به مصلحین و حکمین قرآنی دادگستری جیرفت خبر داد و اظهار کرد: طرح مصلحین و حکمین قرآنی که در قوه قضاییه مطرح و بر اساس آیات قرآنی و احادیث پیامبر (ص) تدوین شده است تا هر دعوایی که در امور خانواده و غیر خانواده صورت می‌گیرد قبل از اینکه جدی‌تر شده و نیاز به مراجعه به دادگستری باشد، با حضور معتمدین ریش سفیدان و بزرگان حل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی خاطرنشان کرد: مصلحین و حکمین قرآنی با توجه به شناخت منطقه و محله‌ای به مراتب سریعتر می‌تواند مشکل را حل و فصل کنند.

ستایی مختاری اظهار کرد: گاهی دعوا و اختلاف خانوادگی که ریشه آن عمیق شده با مراجعه به حکمین و مصلحین قرانی مشکل حل می‌شود و این از خصوصیت این طرح است که در مراجعه به مصلحین و حکمین قرآنی امید به آشتی و صلح وجود دارد.   بیشتر بخوانید: گسترش صلح و سازش با استفاده از ظرفیت شورا‌های حل اختلاف روستایی رئیس دادگستری شهرستان جیرفت ادامه داد: در نزد مصلحین قرآنی بر اساس شناخت خانوادگی و آداب و رسوم شخص صحبت می‌شود و مشکل حل می‌شود در حالی که این مزیت در دادگستری وجود ندارد.

وی عنوان کرد: پرونده‌ها در دادگستری یک پروسه زمانی طولانی مدت در بر دارد و براساس موقعیت و وضعیت‌های بعدی باید پرونده‌های زیادی تشکیل دهد تا به نتیجه برسد در صورتی که یک مسئله را می‌توان در یک جلسه یا چند جلسه یک ساعته حل کرد.

ستایی مختاری بیان کرد: صلح و سازش خانواده‌هایی که مشکل دارند کار بسیار بزرگی است و قدم گذاشتن در این راه در پیشگیری از وقوع جرم موثر است.

در پایان این جلسه، لوح سپاس که توسط معاونت اجتماعی و پیشگیری استان کرمان تهیه شده بود نیابتا به حکمین و مصلحین قرانی جیرفت توسط رئیس دادگستری شهرستان تقدیم شد.

انتهای پیام/ برچسب ها: دادگستری جیرفت مصلحین صلح و سازش

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادگستری جیرفت مصلحین صلح و سازش رئیس دادگستری شهرستان مصلحین و حکمین قرآنی شهرستان جیرفت صلح و سازش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۳۶۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمتر از یک درصد خطا در مراجع حل اختلاف استان وجود دارد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، محمدرضا فلاحتی در نشست سه جانبه گرایی دولت، کارفرمایان و تشکلات کارگری گفت: یکی از خواسته‌های بحق جامعه کارگری تشکیل تشکلات کارگری در واحد‌های تولیدی است.
وی با اشاره به اینکه ۳۲۸ سازمان کارگری و کارفرمایی در استان مشغول به فعالیت هستند، افزود: تا سال ۱۴۰۰ قریب به ۲۴۸ تشکل در استان تشکیل شده بود. 
فلاحتی تأکید کرد: در دولت سیزدهم ۲۳ شورای اسلامی کار در واحد‌های تولیدی استان تاسیس شده و این در حالی است که در ۳۱ سال گذشته در استان ۵۰ شورای اسلامی کار فعالیت داشته اند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: برای اولین بار در کشور سامانه الکترونیکی برگزاری انتخابات تشکل‌ها راه اندازی شد که برای ۱۰ تشکل انتخابات به صورت مجازی برگزار شد.

وی با تاکید بر اینکه در برخی از موارد ضعف قانون و خلا قانونی وجود دارد، اظهار داشت: اینکه شخصی نماینده کارگر می‌شود ولی در برخی از مواقع با ترس و لرز از اخراج باید خواسته‌های کارگران را دنبال کند یک ضعف قانونی است. نمایندگان مجلس باید این قانون را اصلاح کنند تا در صورتی که کارگری به عنوان نماینده کارگران انتخاب شد تا پایان تاریخ اعتبارنامه کارفرمایی حق اخراج او را نداشته باشد.

فلاحتی همچنین اشاره‌ای نیز به مباحث مشاغل سخت و زیان آور کرد و افزود: قریب به چهار هزار و ۹۹۱ درخواست در کمیته‌های تجدید نظر و یک هزار و ۸۶ درخواست در کمیته‌های تجدید نظر استان مورد رسیدگی قرار گرفته که از این تعداد ۳ هزار و ۹۸۶ درخواست مورد تایید قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در سال گذشته پنج هزار و ۹۴۸ پرونده شکایت در هیات‌های تشخیص استان مورد رسیدگی قرار گرفته که از این تعداد ۹۷۶ پرونده به هیات حل اختلاف رفته است. همچنین تعداد دادنامه‌های ارجاعی به دیوان ۲۹۴ پرونده بوده که ۲۱۵ دادنده رای هیات‌های تشخیص مورد تایید قرار گرفته است و ۷۹ پرونده برای رفع نقص بازگشت داده شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: این آمار نشان می‌دهد که خطای همکاران بنده در هیأت‌های تشخیص کمتر از یک درصد است ولی باز برای اینکه حق شخصی ضایع نشود سه کمیته با ابتکار اداره کل استان تشکیل شده است.

وی عنوان کرد: کمیته نظارت، کمیته الزام و کمیته رصد متشکل از زبده‌ترین همکاران بنده بر تمامی امور نظارت عالیه دارند تا حقی از کسی ضایع نگردد.

فلاحتی با اشاره به وظایف کمیته رصد گفت: هفته‌ای دو بار به واحد‌های تولیدی مراجعه و مسائل و مشکلات جامعه کارگری آن واحد را رصد می‌کنیم. بازرسان به مسائل ایمنی واحد تولیدی نظارت می‌کنند. 

وی همچنین تصریح کرد: در کمیته نظارت، به صورت تصادفی و یا اعتراضاتی که توسط مراجعین صورت می‌گیرد پرونده‌های شکایت‌ها مورد رسیدگی قرار می‌گیرد و اگر خطایی صورت گرفته باشد در صدد رفع آن و تذکر به افراد دخیل بر می‌آیم.

دیگر خبرها

  • رفع تصرف ۲۸۰۰ مترمربع از اراضی ملی شهرستان جیرفت
  • اختصاص شعبه ویژه حل اختلاف کارگران و کارفرمایان در گلستان
  • مشارکت ۳۲۵ نفر در مسابقات قرآنی شرکت گاز خراسان جنوبی
  • با مشارکت مردمی صلح و سازش در پرونده های قضایی تحقق پیدا می کند
  • ۵ شعبه تخصصی شورای حل اختلاف اتاق اصناف اهواز راه‌اندازی می‌شود
  • تحقق صلح و سازش در پرونده‌های قضایی با مشارکت مردمی
  • آغاز پروژه گازرسانی به میجان از توابع جبالبارز
  • امکانات حوزه سلامت خوشاب فقط برای ۲۵ درصد جمعیت کفایت می‌کند
  • کمتر از یک درصد خطا در مراجع حل اختلاف استان وجود دارد
  • محروم‌ ترین و برخوردارترین استان‌ های کشور کدامند؟