Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت ملی گاز ایران، حسن منتظرتربتی در آخرین نشست سوخت زمستانی این شرکت که روز گذشته (۱۶ اسفندماه) در محل دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران برگزار شد، ضمن قدردانی از همه کارکنان حوزه تأمین، پالایش، انتقال و توزیع گاز طبیعی به‌ویژه مدیریت و کارکنان دیسپچینگ این شرکت که نقش مهمی در مدیریت جریان انتقال و توزیع گاز در سراسر کشور دارند، عبور همراه با آرامش از زمستان سال ۹۹ را نتیجه تلاش گروهی و همت مضاعف کارکنان شرکت ملی گاز ایران دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: آرامش موجود در جامعه در فصل زمستان به واسطه مدیریت خوب انجام‌شده در صنعت گاز، برنامه‌ریزی مناسب، تلاش مضاعف و استفاده از تجربه اندوخته‌شده در این شرکت در کنار اعتماد و همدلی مدیران بخش‌های گوناگون نسبت به یکدیگر و کاری که انجام می‌دهند به‌دست آمد و با اینکه میانگین دما به نسبت پاییز و زمستان ۹۸، افت و خیز بیشتری داشت و مصرف گاز در بخش‌های مختلف افزایش یافت، اما هیچ مشکلی در تأمین و عرضه گاز به‌وجود نیامد.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران ادامه داد: در واقع دو اتفاق شاخص در بخش انتقال و توزیع گاز سبب شد شرکت ملی گاز ایران امسال نیز مانند سال‌های گذشته، با وجود شرایط سخت شیوع ویروس کرونا، عبور موفقی را از زمستان تجربه کند. یکی از این اتفاق‌های شاخص این بود که ما به هیچ‌وجه در هیچ‌یک از میدان‌های تولید حبس گاز نداشتیم، یعنی هر مقدار گاز تولیدشده، بلافاصله برای انتقال و توزیع، برداشت می‌شد و نکته دوم و مهم بعدی آن بود که در ول سال در هیچ نقطه‌ای از کشور، افت فشار یا قطعی گاز نداشتیم که نشان داد شرکت ملی گاز ایران وظیفه خود را در بحث تولید، انتقال و توزیع گاز به‌خوبی انجام داده است.

تربتی دستیابی به این دستاوردها در سال ۹۹ را نتیجه برنامه‌ریزی مناسب، استفاده از تجربه‌های مدیران و همکاری و همدلی مناسب در همه بخش‌ها دانست و اظهار کرد: گاهی در جامعه احساس می‌شود گاز بدون هیچ مشکلی تأمین و توزیع می‌شود، در حالی که در واقع این‌طور نیست و دریافت، پالایش، انتقال و توزیع روزانه و دائمی بیش از هزار میلیون مترمکعب گاز طبیعی و برنامه‌ریزی مطلوب برای توزیع در بخش‌های خانگی، صنعتی، تجاری، صادراتی و دیگر بخش‌ها کاری بسیار دشوار، حساس، سخت و نفس‌گیر است و همه کارکنان، مدیران و دست‌اندرکاران شرکت ملی گاز ایران و بخش‌های بالادستی به‌صورت شبانه‌روزی برای تأمین پایدار و بدون دغدغه گاز طبیعی به مردم کشور، تلاش ویژه و مضاعفی دارند.

کد خبر 5163770

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت ملی گاز ایران حسن منتظر تربتی گاز رسانی قیمت دلار قیمت نفت ذوب اهن اصفهان اقتصاد آمریکا شاخص کل بورس ویروس کرونا تولید نفت بانک مرکزی ایران اوپک پلاس وزارت راه و شهرسازی بورس قیمت یورو ایالات متحده امریکا بورس تهران انتقال و توزیع گاز شرکت ملی گاز ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۳۷۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موشک با سوخت موم شمع به مدار رفت

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، شرکت آلمانی هایمپولس (HyImpulse) برای نخستین‌بار با موفقیت یک موشک دوستدار محیط‌زیست را با قابلیت حمل ماهواره‌های تجاری در یک پرواز آزمایشی زیر مداری به فضا پرتاب کرد.

ماریو کوبالد، مدیر اجرایی این شرکت در بیانیه‌ای گفت: ما نشان می‌دهیم که آلمان به عنوان یک کشور مهم در صنعت هوایی و نقطه عطف اروپا در این صنعت می‌تواند تاثیرگذار باشد و اقدامات عظیمی را به ثمر بنشاند.

 

موشک آزمایشی این شرکت که ۱۲ متر طول و ۲.۵ تن وزن دارد، موسوم به «اس‌آر۷۵» (SR۷۵) است و حدود بامداد جمعه به وقت گرینویچ از یک سایت پرتاب در کونیبا، استرالیای جنوبی بلند شد.

به گفته محققان، این موشک می‌تواند ماهواره‌های کوچک با وزن تا ۲۵۰ کیلوگرم (۵۵۱ پوند) را تا ارتفاع ۲۵۰ کیلومتری (۱۵۵ مایل) حمل کند، در حالی که سوخت آن توسط پارافین یا موم شمع و اکسیژن مایع تامین شده است.

طبق گفته‌های این استارت‌آپ آلمانی، پارافین می‌تواند به عنوان سوخت جایگزین ارزان‌تر و ایمن‌تر برای موشک‌ها استفاده شود و هزینه‌های حمل و نقل ماهواره‌ای را تا ۵۰ درصد کاهش دهد.

این موشک با استفاده از مواد اولیه ساده‌ای مانند موم شمع به عنوان سوخت خود، به جای استفاده از سوخت‌های فسیلی مانند گاز به فضا پرتاب شد.

این تکنولوژی نوآورانه نشان می‌دهد که با استفاده از منابع طبیعی و پایدار می‌توان به پیشرفت‌های بزرگی در حوزه سفر‌های فضایی دست پیدا کرد. این امر همچنین می‌تواند به کاهش آلودگی محیط زیست و افزایش پایداری در صنعت فضایی کمک کند.

پرتاب موفقیت‌آمیز این موشک به فضا البته تنها یک گام اولیه است و این فناوری نیاز به توسعه و بهبود دارد، اما این اتفاق نشان می‌دهد که ایده‌های نوآورانه و پایدار می‌توانند به واقعیت تبدیل شوند و به دانشمندان و متخصصان کمک کنند تا مسیر بیشتری به سوی توسعه پایدار طی کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تأمین مالی حدود ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلج فارس
  • عملیات اورهال نیروگاه‌های خلیج فارس و طوس انجام شد/ تأمین پایدار ۱۴۰۰ مگاوات برق در آستانه فصل گرما
  • آغاز اجرای خط انتقال ۱۰ اینچی گاز در هشترود
  • رشد تأمین آب شرب پایدار در روستاهای کشور+جدول
  • نشستی برای بررسی مسائل تامین آب شرب پایدار در شهر خضرآباد
  • آب شرب ۲۵ هزار نفر در بهمئی پایدار شد
  • موشک با سوخت موم شمع به مدار رفت