Web Analytics Made Easy - Statcounter

نوروزی گفت:دفاتر تسهیلگری می‌توانند نقش کارگزاران مختلف شهرداری در محله را ایفاء نمایند و بر اساس آن حق‌الزحمه دریافت کنند تا بتوانند هزینه های جاری دفتر را تامین نمایند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «احمد نوروزی» امروز(۱۷ اسفند) در نشست با مدیران دفاتر تسهیلگری منطقه ثامن و بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی با تاکید بر لزوم تداوم پرقدرت فعالیت دفاتر تسهیلگری، اظهارکرد: این دفاتر زمانی موفق خواهند بود که بر مبنای مدیریت واحد در محله فعالیت داشته باشند همچنین دفاتر تسهیلگری می‌توانند نقش کارگزاران مختلف شهرداری در محله را ایفاء نمایند و براساس آن حق‌الزحمه دریافت کنند تا بتوانند هزینه های جاری دفتر را تامین نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس کمیته نظارتی شماره ۴ شورای شهر مشهد گفت: ساکنان محلات هدف بازآفرینی باید دفتر تسهیلگری را مرجع تمام امورات شهرسازی املاک خود بدانند. نوروزی خاطرنشان کرد: راه‌های کسب درآمد بیشتری را باید در قبال ارائه خدمات بیشتر دفاتر تسهیلگری ببینیم و دفاتر نیز در مقابل از نیروها و افراد توانمند و با تجربه بهره گیرند تا موجب تشویق و ترغیب شهروندان به تعامل با دفاتر شوند.

 

وی با بیان اینکه سیاست و رویکرد شورای پنجم از ابتدای فعالیت تاکنون، حفظ و نگه داشتن ساکنان بومی در بافت است، افزود: توصیه و تاکید ما به دفاتر تسهیلگری، حضور حداکثری و فعالانه ساکنان در فرآیند بازآفرینی است تا بیشترین بهره‌برداری از این فرآیند نصیب آنها شود و بتوانیم به نحوی کار کنیم که فضایی درخور شان و منزلت مجاوران و زائران بارگاه منور رضوی فراهم آید.

 

نوروزی اظهارکرد: بکارگیری دفاتر تسهیلگری، پاسخگویی به پروژه‌‌های کوچک و عدم پیگیری پروژه‌های بزرگ مقیاس، از ابتدا فعالیت شورای پنجم با هدف حفظ مردم صورت گرفته است. نوروزی گفت: نیازهای دفاتر تسهیلگری و شرایط مناسب برای فعالیت آنها باید محیا شود چراکه اگر این دفاتر موفق نشوند، طرح تسهیلگری شکست خواهد خورد و این شکست بی‌اعتمادی شهروندان را به دنبال خواهد داشت.

 

رئیس کمیته نظارتی شماره ۴ شورای شهر مشهد افزود: در محلات هدف بازآفرینی که دفتر تسهیلگری در آن مستقر شده، کارگزاران املاک نباید فعالیت کنند و عمده فعالیت‌ها و هدف جلب مشارکت مالکین باید به این دفاتر واگذار شود.

پایان پیام/483

منبع: شبستان

کلیدواژه: دفاتر تسهیلگری کارگزاران دفاتر تسهیلگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۳۷۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ نکته در مورد پذیرش دانشجویان اخراجی در آمریکا

به گزارش «تابناک»، مصطفی داننده در عصرایران نوشت: بعد از رفتار غیر انسانی پلیس آمریکا با دانشجویان معترض به جنگ غزه و حمایت مالی از اسرائیل، رئیس دانشگاه شیراز از مصوبه مدیریت این دانشگاه برای بورسیه کردن دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های اروپا و آمریکا خبر داد و گفت: «دانشجویان و حتی اساتیدی که اخراج یا تهدید به اخراج شده‌اند، می‌توانند در دانشگاه شیراز به ادامه تحصیل بپردازند و گمان می‌کنم سایر دانشگاه‌های شیراز و استان فارس هم این آمادگی را داشته باشند.»

اظهار نظری که بیشتر به نظر می‌رسد یک شوی تبلیغاتی است تا یک واقعیت که دانشگاه شیراز بتواند آن را محقق کند. برای راستی آزمایی بهتر است رئیس دانشگاه شیراز را با واقعیت‌های پذیرش دانشجوی خارجی به ویژه آنهایی که سابقه تحصیل در اروپا و آمریکا را دارند روبرو کنیم.

اول: دانشجویان مقطع دکترا در آمریکا حدود دو هزار دلار و در اروپا نزدیک به دو هزار پانصد یا 3 هزار یورو حقوق می‌گیرند و با این پول می‌توانند در بسیاری از شهرهای آمریکا یک خانه اجاره کنند و حتی یک ماشین بخرند. آیا امکان دارد با حقوقی که به آنها می‌دهید، این شرایط را برای‌شان فراهم کنید؟ آنها می‌توانند با حقوقی که به آنها می‌دهید برای خودشان یک زندگی معمولی داشته باشند؟

دوم: دانشجویان لیسانس که احتیاج به حمایت مالی خانواده دارند، احتیاج به یک سیستم بانکی برای انتقال پول از کشور خود به ایران هستند. آیا امکان این انتقال وجود دارد؟ به طور مثال یک دانشجویی که خانواده او در لندن یا پاریس زندگی می‌کنند، چگونه می‌توانند ماهیانه، هزینه تحصیل را پرداخت کنند؟ به این نکته توجه کنید که هیچ کارت بانکی یا کردیت کارت خارجی در ایران، کار نمی‌کند و بانک‌های خارجی در ایران شعبه ندارد.

سوم: همین دانشجویان در آمریکا از اینترنت پرسرعت بدون فیلتر استفاده می‌کنند. اصلا برای آنها تعریف نشده است که شبکه‌های اجتماعی فیلتر باشد یا رسیدن به سایت‌های علمی احتیاج به فیلتر شکن داشته باشد. آنها اگر بخواهند با خانواده خود صحبت کنند، باید «بله» را نصب کنند؟

چهارم: در مورد حجاب به دانشجویان چه می‌گویید؟ بسیاری از دانشجویان مسلمان ساکن آمریکا از کشورهایی مثل پاکستان، مصر و یا دیگر کشورهای غیر مسلمان، حجاب ندارند. آیا آنها وقتی به دانشگاه ایران می‌آیند، باید حجاب و پوشش اسلامی داشته باشند؟

پنجم: این دانشجویان یاد گرفته‌اند که به مسائل مختلف صنفی، سیاسی و اجتماعی اعتراض کنند؟ شما می‌توانید به آنها اجازه بدهید به مسائل مختلف در دانشگاه اعتراض کنند؟

ششم: برخی از دانشجویان معترض، گرایش‌های جنسی مختلف دارند. بعضی از آنها با پرچم‌های هم جنس گرایانه در کنار پرچم فلسطین، به اسرائیل اعتراض می‌کنند؟ با آنها چه رفتاری خواهید داشت؟

حالا از شب زنده‌داری‌ها و خوردن نوشیدنی‌های مختلف توسط همین دانشجویان در آخر هفته بگذریم.

اگر رئیس دانشگاه شیراز این سوال‌ها را پاسخ داد، می‌توانیم ببینیم که می‌توانیم دانشجویان ساکن آمریکا و اروپا را پذیرش کنیم یا نه؟

دیگر خبرها

  • تخلفات در دفاتر پلیس+۱۰/ هر سال مجوز ۱۰ تا ۱۵ دفتر لغو می‌شود
  • تعلیق و لغو مجوز فعالیت ۲ دفتر خدمات مسافرتی در گیلان
  • افتتاح چهارمین دفتر خدمات الکترونیک قضایی در شهر قروه
  • رژیم صهیونیستی فعالیت شبکه الجزیره در اراضی اشغالی را ممنوع کرد
  • یورش پلیس رژیم صهیونیستی به دفاتر الجزیره پس از اعلام تعطیلی این شبکه
  • اوج گیری انتقادات از اسرائیل در واکنش به بسته شدن دفتر الجزیره
  • چهارمین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهر قروه افتتاح شد 
  • چهارمین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهر قروه افتتاح شد
  • ۶ نکته در مورد پذیرش دانشجویان اخراجی در آمریکا
  • افزایش دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان