Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل ممی زاده ظهر یکشنبه در مانور امداد و نجات دریایی که با خضور نیروهای نظامی و انتظامی در فاصله سه مایلی بندر شهید حقانی بندرعباس برگزار شد، در جمع خبرنگاران بیان داشت: این مانور با هدفه هماهنگیبین ارگان‌های دریایی برگزار شده است.

مکی‌زاده شناخت تجهیزات و توانایی آنها در این مانور را یکی دیگر از اهداف این برنامه اعلام کرد و بیان داشت: مدیریت مشارکتی ارگان‌ها و بهینه کردن ارتباط هنگام بحران در مانور یاد شده مورد ارزیابی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: در این مانور نجات افراد از شناور مسافری سانحه دیده با توجه به سناریوی از پیش تعیین شده اجرا شد.

معاون امور دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان با اشاره به بهره‌گیری از تمامی امکانات هوایی، دریایی و خشکی شرکت کنندگان در این مانور بیان داشت: در این مانور ۱۶ شناور به همراه یک فروند پهباد و بیمارستان دریایی حضور دارند که این عملیات را به بزرگترین مانور امداد و نجات دریایی تبدیل کرده است.

وی همچنین استفاده از نوآوری‌های جدید مانند پهباد از ویژگی‌های خاص این مانور اعلام کرد و گفت: استفاده از پهپاد برای نخستین بار در مانورهای امداد و نجات دریایی کشور انجام شد.

مکی‌زاده با بیان اینکه همه ساله به منظور ارتقاء سطح ایمنی و هماهنگی بیشتر ارگان‌ها در مواجهه با شرایط اضطرار مانورهای جستجو و نجات دریایی در پهنه‌های آبی استان هرمزگان برگزارمی شود، اظهار داشت: مانور برنامه ریزی شده امروز یک‌شنبه به تولیت اداره کل بنادر و دریانوردی و مشارکت نیروی دریایی سپاه، یگان دریایی مرزبانی، اورژانس با فرماندهی جستجو و نجات دریایی شرکت حد فاصل بندر شهید حقانی بندرعباس و بندر شهید ذاکری قشم به طور همزمان از هوایی و دریا برگزار شد.

کد خبر 5163887

منبع: مهر

کلیدواژه: بندر شهید حقانی بندرعباس مانور امداد و نجات ویروس کرونا کرمانشاه آمار کرونا شیوع کرونا بوشهر خطبه های نماز جمعه گرگان شهرستان کرج اردبیل عکس استانها شیراز مجلس شورای اسلامی اراک روز درختکاری امداد و نجات دریایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۳۸۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی

ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی خود است؛ طرحی بلندپروازانه که هدف آن برآورده‌کردن نیازهای این کشور در حوزه نیروی دریایی است.

به گزارش ایسنا، خبرها حاکی از آن است که ناو هواپیمابر ترکیه قرار است از فناوری «استوبار» (STOBAR) استفاده کند.

در این فناوری هواپیماها بدون کمک منجنیق‌های روی عرشه و تنها با نیروی حاصل از موتور خود به پرواز درمی‌آیند.

در همین راستا، عرشه این ناوها را مانند سکوهای پرش اسکی، شیب‌دار می‌سازند.

بااین‌حال، ازآنجاکه بیشتر هواپیماهای استفاده‌شده روی این ناوها از قابلیت فرود عمودی بهره‌مند نیستند، کابل‌های فرود همچنان در هنگام فرود به هواپیماها کمک می‌کنند.

به گزارش «کلش ریپورت»، طول این کشتی ۲۸۵ متر، عرض آن ۷۲ متر و وزن آن ۶۰ هزار تُن خواهد بود. همچنین بر اساس گزارش‌ها، حداکثر سرعت این ناو هواپیمابر ترکیه به ۲۵ متر خواهد رسید.

بر اساس طرح اولیه آنکارا، این نا هواپیمابر ظرفیت حمل ۵۰ جنگنده را خواهد داشت که ۲۰ فروند از آن‌ها روی عرشه و ۳۰ فروند در آشیانه ناو نگهداری خواهند شد.

این ناو می‌تواند برای پرواز پرنده‌های مختلفی مورداستفاده قرار گیرد، از جمله جنگنده‌های «آنکا ۳»، هواگرد نظامی سبک «هورجت»، پهپاد «بیرقدار کیزیلما» و پهپاد «بیرقدار تی‌بی ۳».

طراحی و ساخت این ناو بر عهده دفتر طراحی پروژه نیروی دریایی ترکیه است؛ نهادی که گرچه تا امروز چندین ناوچه و ناوشکن تولید کرده، اما تجربه‌ای در حوزه ناو هواپیمابر ندارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تصادف مرگبار در خوزستان ۴ نفر را به کام مرگ کشاند
  • مانور ترسناک جنگنده سوخو بیخگوش پهپاد کوچولو | فیلم
  • امدادرسانی به سیل‌زدگان در شرق و جنوب کشور
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • امداد رسانی به بیش از ۴۸۰۰ سیل‌زده/اسکان اضطراری ۳۴۴ نفر
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور
  • ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی
  • کرمانشاه به مرکز پشتیبانی حوادث و سوانح غرب کشور تبدیل شود
  • انجام ۲۷۲ عملیات امداد و نجات توسط آتش نشانی شیراز
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور شد